Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 11
floaredemac spune:
Asa este, au magazine doar in judetele Mures, Bistrita, Cluj si Brasov. Acum am vazut si eu pe site-ul lor, aveam impresia ca sunt cam in toata tara, dar...
Si eu chiar nu am vrut sa le fac reclama
, fiindca asa cum am zis sunt mai scumpe decat alte SH-uri, dar totusi produsele de la ei sunt in mare parte aproape noi si de la brand-uri renumite. Daca ai un buget limitat si de-asta cumperi din SH, atunci nu e chiar recomandat. Daca vrei sa cumperi niste haine de calitate (dar second hand)la preturi rezonabile dar nu f. mici, atunci e ideal. Insa la banii aia poti cumpara uneori si lucruri noi din alte magazine, dar de calitate inferioara.
alinamoro spune:
| Citat: |
| Asa este, au magazine doar in judetele Mures, Bistrita, Cluj si Brasov. |
Au si in Arad si Bihor.

Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alina_satena spune:
Va multumesc pentru raspunsuri
ser sa gasesc si pe aici prinBucuresti second hand-uri care chiar sa merite.O seara placuta
Ramonika spune:
da, cumpar, insa cand am rabdare sa stau sa scormonesc printre haine, si daca gasesc ceva nu foarte uzat... in general sunt fan solduri, dar sunt mai scumpe...
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
Selene_Bunny spune:
Daca este vorba despre BRN of London, este si la Braila. Chiar doua magazine, mi se pare.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
anymony spune:
La noi in Iasi este un SH pe linga Hala centrala, au preturi la kilogram. incepe de la 150/kg si ajunge peste 2 saptamani la 30/kg. Chiar inainte de Craciun am cumparat 3 bluze superbe noi cu 40 de lei. Si asta la 150/kg. E un magazin cu haine din Anglia fff bune si cu clientela selecta-doctori, avocati, bancheri. Calitatea super. Si de aproape 6 luni au si un magazin numai pentru copii. Tot la kilogram. Dar daca cauti ceva gasesti cu siguranta ceva bun. Simbata am botezat o fetita si m-am speriat ce preturi au la hainutele de copii. Mai scumpe ca hainele de adulti. aici gasesti lucruri super si de calitate. nu se string si nici nu se largesc la spalat. Concluzia...se merita!!
RazaDeSoare spune:
Si eu cumpar haine SH. Cat am fost in tara intram mereu pe la SH-urile din zona mea. Este unul in piata Veteranilor( in cartierul Militari din Bucuresti), mai mare care are lucruri faine(insa trebuie mers in ziua cand se primeste marfa).
Chiar si aici intru mereu in magazinele charity si mai cumpar diverse. Unele lucruri arata foarte bine.