Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 10
alleyna spune:
Buna fetelor eu lucrez la un astfel de magazin si pot sa va spun ca sunt lucruri de foarte buna calitate
Dar asta chiar in ziua cand se anunta marfa noua si la primele ore caci apoi... Na se mai culege ce mai ramane. Calitate = unele lucruri aproape noi si frumoase si de firma pe care poti sa le porti si u si altzi dupa ce te-ai plictisit de ele. Magazinul din cartierul aviatiei face parte chiar din lantul de magazine la care lucrez si eu
"dobrogeanul" E adevarat lucruri de copii mici nu prea vin .Cam de la 6-7 ani in sus .Va poop si sa nu evitatzi sa intratzi in magazine sh pentru ca se gasesc articole foarte foarte bune si la preturi mai mult decat ok.
Alex@Sara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui escu
|
super,super,suuupeerrrrrrr.Mi-ai facut ziua

si eu am oroare de scrisul pitzipongesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
KattyRodion spune:
Daca nu vrei sa cauti prin mormanele de haine de la second poti sa alegi varianta outlet. Eu nu prea am timp sa umblu si ma mai uit pe on line seara.
Am gasit pentru Danut la outletdecopii.ro niste chestii f faine, pantalonasi pentru zapada, d-aia impermeabili de ski, si chiar am ramas surprinsa. Pe unii care scria SH pe site chiar erau noi, cu eticheta, cu nasturi de rezerva, erau noi nouti.
Nici mie nu-mi place sa cotrobai prin mormanele de haine, macar la outleturi sau magazine d-atea on line stiu ca sunt deja alese cele mai bune.
veromadalina spune:
si eu intru fetelor la second-hand,dar am doar unul care imi place cel mai mult la noi in oras,si gasesc lucruri de calitate,chiar si cu etichete unele si sunt la preturi foarte mici fata de magazine si unde mai pui ca cele noi nu sunt de calitate,eu intru in fiecare saptamana,la second,nu cumpar tot timpul dar mai ma uit ca poate cine stie gasesc ceva care imi este de folos
floaredemac spune:
Eu am gasit mereu lucruri de calitate la londonshop, desi sunt cam scumpe. Acolo gama pentru copii este f. generoasa, fata de altele.
Am insa un magazin micut la mine in oras, cu haine destocate... o nebunie! Acolo gasesti haine noi, cu 10-15-maxim 25 de lei, majoritatea sunt din bumbac 100%. I-am cumparat baiatului meu multe haine de la firma "la redoute", de exemplu, care aveau initial niste preturi SF (ei lasa si etichetele originale, deci se vede pretul initial in euro sau alte monede). E drept, nu se regasesc in ultimele colectii, dar merita. Am gasit un costum de ski superb, tot la un pret modic (nu imi amintesc exact), pe care as fi dat in metro sau selgros in jur de 200 de lei. Anul asta ii este mare, dar la anul sigur va fi bun. Singura problema la magazinele de acest gen este ca nu prea au multe marimi la un produs, adica au 5 bluze la fel, dar toate aceeasi marime. Tot de acolo imi cumpar acum bluzele de gravida.
Cat despre SH... am unele haine de acolo pe care ar trebui sa le tai cu foarfeca ca sa se distruga, altfel nu au moarte! Spre deosebire de altele noi, cumparate din magazine de fite, care dupa 1-2 spalari s-au largit si au inceput sa se desire.
Selene_Bunny spune:
Mie imi place ca la SH-ul asta unde merg mereu, gasesc bluze si pulovere pe marimea mea, adica 48. Si pantaloni. Chiar inainte de Sarbatori mi-am luat doua pulovere frumoase si aratoase, cu 4 lei bucata.
Se mai gasesc, in afara de haine, si cearsafuri, fete de perna, fete de plapuma, fete de masa, prosoape de bucatarie, prosoape de baie, draperii, la preturi mici atunci cand e reducere de 50%, adica vinerea. Eu am luat multe fete de perna din bumbac si finet cu 2 lei/bucata. Le folosesc la diverse.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
inbox spune:
Eu cumpar haine SH destul de rar, dar cumpar si le modific, eu am o boala cu modificatul, la fiecare lucru cumparat ii fac ceva in stilul meu, iar la astea de la SH nu-mi pare rau daca cumva le stric. Daca vad ceva ce poate fi adaptat la stilul meu, e o mare placere sa-mi pun imaginatia la lucru!
Mai cumpar prosoape de bumbac cu care spal mocheta,sau le fac lavete, sunt super bune!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
alina_satena spune:
Floredemac zimi si mie unde e magazinul londshop in bucuresti,iai facut reclama buna si m-ai facut si curioasa,la noi aici in zona sunt magazine sh dar nu prea au lucruri bune
astept raspuns

alice2004 spune:
Alina, din cite am citit eu, nu sint astfel de magazine in Bucuresti ! Doar la Tg.Mures si parca Sighisoara, oricum, vestul tarii pare a fi ales pentru lantul london shop !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion