Cumparati haine de la SH?
Fetelor am si eu o intrebare,ati cumparat vreodata haine de la second-hand?Stiu multe persoane care isi cumpara haine de la second-hand eu nu am intrat nicodata acolo deci nu stiu daca hainele arata bine,sunt de calitate etc.Si as mai dori sa stiu daca exista secon-handuri curate in Zona rahova,adica cu haine bine intretinute si acceptabile,astept experintele voastre in legatura cu second-handurile.O seara buna.
Raspunsuri
Selene_Bunny spune:
alina, eu saptamanal cumparam ceva, pentru Daria, mai mult. La preturi derizorii, intre 1 si 3 lei/bucata. Asta in Braila. In Cluj, cam tot asa. La mama acasa, in BN, mai mult.
Am gasit hainute nu bune, ci foarte bune si nu mi s-a strans inima cand Daria nenorocea, cu petele, o bluzita de 2-3 lei fatza de una de 20-30 de lei.
Deocamdata m-am oprit din cumparat, pentru ca avem destule, inclusiv pentru 4-5 ani. O sa-i mai iau pe parcurs, daca este cazul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
andruskandu spune:
Si eu i-am cumparat lui Andrei hainute bune de supercalitate. Cred ca mai bine de 90% din garderoba lui e de acolo. Doar ca trebuie sa ai rabdare sa cauti. Chiar multe lucruri sunt de firma, noi sau aproape noi. Si le iau tot asa la 2-3 lei bucata.
alina_satena spune:
La mine in zona nu prea stiu second-handuri care sa aibe haine asa calitative cum ati spus bvoi ca ati cumparat probabil ca eu doar ma uit din afara magazinului si nu intru voi nintra sa vad ce gasesc dar sa nu stie sotul ca zice ca ce am ajuns asa saraci sa cumparam de la sh
andruskandu spune:
Eu am fost supermultumita, ca am gasit haine de buna calitate, fara rupturi sau pete. Dar trebuie sa ai rabdare si sa cauti. Uite, eu mergeam la Piata Delfinului, e unul cu haine pentru copii undeva pe margine spre piata. E un lant de magazine SH care apartine unor crestini, ca mereu aud muzica religioasa.
Dar trebuie sa cauti prin mormanele de haine, in lazi.
Pentru adulti sunt pe umerase, dar pt. cei mici n-au loc.
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena La mine in zona nu prea stiu second-handuri care sa aibe haine asa calitative cum ati spus bvoi ca ati cumparat probabil ca eu doar ma uit din afara magazinului si nu intru voi nintra sa vad ce gasesc dar sa nu stie sotul ca zice ca ce am ajuns asa saraci sa cumparam de la sh |
Si atunci ce rost mai are subiectul? Plus interventiile tale de la reorganizarea cheltuielilor?
ana l spune:
| citat din mesajul lui gabidaniela Era o vorba dar nu o spun ca sa nu-mi iau avertisment (vorba aia cu fudulia Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila |

hainute de vanzare
ana l spune:
Eu am vazut de foarte multe ori lumea asteptind dimineata , la rind, sa se deschida cite un sh care anunta marfa noua. La noi preturile variaza intre 30 si 130 lei/ kg si sunt mereu pline.
Dar subiectul asta s-a mai dezbatut pe DC.
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui ana l Eu am vazut de foarte multe ori lumea asteptind dimineata , la rind, sa se deschida cite un sh care anunta marfa noua. La noi preturile variaza intre 30 si 130 lei/ kg si sunt mereu pline. Dar subiectul asta s-a mai dezbatut pe DC. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
ana, iesi mai scump la kg. Era asa un SH si la Cluj, nou deschis, marfa peste marfa, import Anglia, cica 150 de RON/kg, nu mi-a venit sa cred, cum D-zeu???
ana l spune:
Selene, la un astfel de sh, un tricou de copii mici, are macar 100 gr si e cit unul nou, luat direct din magazin. Un body ajungea 12- lei, tot cit e la magazin, chiar la mall la promotii gasesti body cu pina in 10 lei. Deci preturile la noi sunt exagerate.