Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

FELICITARI ALEXA!!!!!! REFACERE RAPIDA SI BB MANCACIOS SI CUMINTE!!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

FELICITARI RATUSCO! sa iti traiasca fata! FELICITARI ALEXA, bine ai venit pe lume buburuza MAYSSA!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

FELICITARI RATUSCA!!!! BINE-AI VENIT PE LUME RATUSCA MICA!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Felicitari ALEXA! Bine ai venit pe lume MAYSAA!

Fetele, am intrat in saptamana 40... acum sper sa nu depasesc termenul, micutza mea desi se grabea sa vina pe lume in saptamana 34, acum se pare ca s-a sucit si nu mai vrea... Zic si eu ca Miruna ca intru in urmatoarea odisee

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Nu pot sa dorm,ma doare burtica rau, nu stiu de ce.Nu cred ca sunt coontractii...dar cine stie? Mai bine felicit mamicile:
Felicitari,Alexa!
Bine ai venit,Mayssaa!
Fetelor,schimb semnatura ,am intrat in a 40 a saptamana,adica am incheiat-o pe a 39, am vazut ca dr meu asa socoteste,daca ai 39 si o zi,esti in sapt 40.
Mi-as trezi sotul,dar mi-e mila..Dar ma si plictisesc ,ma duc sa trag la sorti...ma doare burticaaaa
Simona +40 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si poftiti la o cafeluta de orz cu lapte

Si eu care credeam ca voi fi cea care v-a da vestea cea mare, ca a nascut Doura... Nu stiu pe la ce ora a intrat mesajul insa i-am raspus, adormita fiind si am trimis tatalui meu . Asadar...

FELICITARI ALEXA!!! BINE AI VENIT MAYSSA!!!

Ii trimit mai tarziu un mesaj si va anunt ce mai aflu .

Simona, cum te simti? Daca stiam ca am companie coboram si eu la calculator asa am stat cu ochii in tavan. Greu cu sommnul asta si nici de acum incolo nu va fi usor.

Celesta, vreun semn??? Sotul tau face vreun pronostic ? Al meu ca sa ma consoleze mi-a spus ca daca nu se naste pe 4 cum am zis eu se naste pe 10 sigur . Tot sper ca reusesc pe 4... eu, sotul si copilul 1 suntem nascuti pe 22, 2 si 20 si toti joia. Asa s-ar potrivi bine si la bebe...am ajuns sa fac combinatii ciudate data - zi poate aflu marele moment . Si la Emanuel am facut la fel... si s-a nascut la DPN

Pissi, canapeaua este luata de la IKEA. Au mai multe modele cu 2 locuri nu foarte mari. La mine e pe post de fotoliu de alaptat (prefer canapeaua fiind mai comoda) si de masa de infasat. Si la Ema am avut la fel si a fost super.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna (de)dimineata cu vesti bune!!!

Alexa, Ratusca, felicitari pentru domnisoare!!!! Sa fie sanatoase si cu pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Eu va invit la un pahar de fresh de portocale
Dupa ce m-am trezit pe la 1 juma sa merg la baie, am adormit foarte foarte greu ... dupa ce mi-am pus muzica abia.

Apoi m-a trezit dl Iubi pe la 6 juma cand s-a trezit el si n-am mai putut dormi asa ca ...

Aseara a ajuns si patutul pentru bebe si poate azi o sa il aranjam cu tati

Si uite asa se duce si Octombrie ...

De maine incep sapt 38

O duminica frumoasa la burtici si la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Scrisesem aseara mesaj lung, si mi s-a inchis ipad-ul :( nu am mai avut energia sa repet :(

Intai, felicitari fetelor noi mamici: ratusca, alexa, andreea!!

Apoi vestea mareata: lucas a supt la san!! Nu f mult, si ne-am luptat unul cu altul, dar cica e multumitor pt prima experienta oricum, ma mulg si mananca exclusiv de la mine am lapte pt tot palierul nu stiu ce sa fac cu el, le e mila asistentelor ca tb sa arunce din el, ca lucas mananca mult mai putin la o masa decat cat scot eu

Alexa1985, lucas a ramas in mod misterios fara lichid, candva dupa sapt 34-35 insa e dezvoltat ca sa zic asa nearmonios, in mod fericit: greutate de 35-36, dar plamani si organe interne de 38s. Nu a stat nicio secunda la incubator, si tolereaza fara probleme atat lapte praf,cat si pe al meu. Si e flamangea mereu :)

Ieri dupa ce a facut o noua traznaie, si anume si-a bagat mana in salopeta si si-a smuls cablul cu senzor care ii monitoriza temp corporala s-a decis ca nu mai e tinut la nicio monitorizare e foarte incantat de chestia asta. Mai are o branula pe cap, pt antibiotic, dar si-o tot pipaie si tot atenteaza si la ea, asa ca a primit cadou o caciula

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Wow...FELICITARI ALEXA SI RATUSCA!!! Sa va refaceti rapid si sa fiti sanatoase!!!Sa va bucurati de bebelinele voastre!!!!Sa fie sanatoase si mancacioase si necolicoase...

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput