Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 12
sugubina spune:
Fetele salutare din nou de la o ciorba facuta de Pufi. E de vacootza. F buna. Sunt singurica azi cateva ore pan la 16 da sed cuminte. Pana si ciorba mi-a lasat-o deja in castron pt ca sa nu car eu uala din frigi.
Olguta te pupez si sa rezisti. Cre ca sapt viit gata nasti, nu? Cat de tare ca stai in acelasi salon in care am stat io!!! si cu Elena..
Ma ia cu somnu acuma si nu stu ce sa fac. Ca imi e clar ca dorm ziua mai bine ca nuaptea. Ma duc sa ma intind putin si pan la 16 cand suna sa iau pastilele o ard. Dupa ma scol ca sa nu fac ture noaptea. Desi..in fine.
sugubina
34+
cu Puficele
sugubina spune:
Ana bine ai revenit acasa! Refacere usoara iti doresc. Mai pune si tu poze cu David..asa frumusel e!
sugubina
34+
cu Puficele
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_Alacran http://www.bzi.ro/cel-mai-descurcaret-catel-din-lume-video-193302 Vreau si eu asa un cutu |
SIMPLY THE BEST!

38+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui ral_eli in noaptea asta o sa intram in odiseea noastra ![]() 35+ |
Da si se pare ca eu cu geniusamb deschidem aceasta odisee
38+

amelia_ilie spune:
Bine ati revenit acasa Ana! Asteptam sa te mai refaci si sa ne povestesti povesti 
33+ 
beatrice75 spune:
Da, se pare ca Simona va naste cu noi maine!Sau in noaptea aceasta? Simona, tine-ne la curent!Mie sotiorul mi-a luat un telefon nou(ca cel vechi este inca in service). Mi-a zis ca sotia trebuie sa tina legatura cu fetele de pe forum din spital
Vorbeste cu bebe sa mai aiba putina rabdare ca ne-a creat mici emotii weekendul acesta
38+

Ina_Alacran spune:
Bia, nu uita de Simona, desi s-ar putea sa nasca azi
si sa va lase pe voi doua sa incepeti cu ursuleti de Nov!
Olguta, multa sanatate!!!
Ana, bun venit acasa, imi place cum descrii totul, cu o caldura de mama iubitoare
Ce fain ca bebe e cuminte si papacios!!!
http://media.tumblr.com/SqHZoTWKZb3h9jyj5GYyuda1_400.jpg - ce parere aveti de poza asta, e idealul taticilor sau al bebelusilor? ![]()
Pups, ma duc la o plimbarica pana la mama, ca Dl Ioobi a plecat de acasa pana diseara.
Raportez ca am montat patutul in dormitor
e gol si sec, dar e un sentiment special
Sugubina, lucky you ... pe mine sotul meu m-a lasat cu bucataria plina de vase de spalat
pe care oricum nu le spal, cel putin nu acum ... mai dupa amiaza poate, daca am chef ...
desi dupa plimbare cre k urmeaza
ca-s treaza de pe la 6 ![]()
Pupicei 
sugubina spune:
Yaak Ina mi-a venit sa ma scarpin de la poza aia cu tateleee...
Cu Pufi e treaba ca io de cand am iesit din spital dr a zis sa nu misc din pat. Asa ca ma balenizez din pat in canapea si invers.
Nu am voe sa merg la buc sau sa spal vase sau sa pun mancare..sau sa curat; face Pufescu totu. Deunazi mi se plangea ca a ajuns fata in casa. Las ca ii sta bine asa..Io am two babes si imi e greu, cand or veni tot mie imi va fi greu cu lapte si tot restu-asa ca e bine sa se invete de pacu cu greul pt ca singura nu voi putea cu doo.
sugubina
34+
cu Puficele
Ina_Alacran spune:
| citat din mesajul lui sugubina Yaak Ina mi-a venit sa ma scarpin de la poza aia cu tateleee... Cu Pufi e treaba ca io de cand am iesit din spital dr a zis sa nu misc din pat. Asa ca ma balenizez din pat in canapea si invers. Nu am voe sa merg la buc sau sa spal vase sau sa pun mancare..sau sa curat; face Pufescu totu. Deunazi mi se plangea ca a ajuns fata in casa. Las ca ii sta bine asa..Io am two babes si imi e greu, cand or veni tot mie imi va fi greu cu lapte si tot restu-asa ca e bine sa se invete de pacu cu greul pt ca singura nu voi putea cu doo. sugubina 34+ cu Puficele |

Ce tare!!!! Da, sa vorbesc ”la dreptate”: dl ioobi a fost harnic ieri, m-a ajutat la papa si la curatenie ... se antreneaza si el pentru ce urmeaza, cand o sa il las ”fata in casa”
v-am lasat, am plecat la plimbare ca nu mai suport sa stau in casa!

Nerantula spune:
Salutare, burticute! 
Sunt o mamica de sept-oct 2010 care are de vanzare, la un pret excelent, un kit trusa epidurala format din trusa propriu-zisa + anestezic, valabilitate 11.2011, sigilate, eu nu am mai apucat sa il folosesc, am nascut ff repede. Pretul de nou in Sensiblu a fost in jur de 260ron, eu il dau cu 80ron.
Imi cer scuze pentru intruziune!