***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andrei - sofer si anais - magician

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza

Ana vrea sa fie "doctor Barbie" si Cristi parca a ramas la stadiul de Spider Man . La intrebari mai amanuntite a reiesit ca n-am reusit sa depasim faza de "eu vreau sa stau acasa si sa ma joc toata ziua". Ufff, trebuie sa incepem educatia materialista.

Din aceeasi serie, tot de la Cristi: nu vrea cadou nici de la Mos Nicolae, nici de la Mos Craciun. Nimica, nimica. Vrea totusi cadouri de la mine.
Cred ca s-a prins ca trebuie sa fii cam cuminte ca sa primesti cadou de la mosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ehee.. iris va fi sirena, si se muta la palatul printului de pe fundul marii (a se vedea atlantida)

bunu: iris, cand o sa fi eu eu batran si n-o sa mai pot, imi aduci o cana cu apa?
iris: as vrea, bunu, dar n-o sa fiu aici pe pamant... o sa locuiesc in ocean!

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Daria vrea sa devina pictorita.

Cristina, foarte draguta Iris! Felicitari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Ana!!! Fetita frumoasa si desteapta, sa traiesti ani multi si fericiti! Sa ai parte de mult noroc si sa ai o viata senina si implinita!

Morgano sa te bucuri de fetele tale grozave!!!

Faine meserii!
Imi place cum penduleaza ei inca intre lumea fanteziei si lumea reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

La multi ani, Ana - Ecaterina!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ohohooho, e ziua Anutei cea desteapta, matura si iubitoare! Sa cresti mare si voioasa, fetita draga, si sa-i aduci mamicii tale numai bucurii!

Am uitat s-o intreb pe bufnita ce vrea sa se faca in perioada asta. Leit-motivul pana acum e ca vrea sa se faca doctorita.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani Ana!!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de mami si de surioara ta iubita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Ana Ecaterina!
Sa cresti mare si fericita, sa ai o viat aplina numai de bucurii!

Morgano, sa-traiasca fetele cucuietele, multa putere si cate o picatura de timp pentru forum din cand in cand .

Eu am fost aseara cu puii la spectacol de balet. Singurica cu amandoi . Fff fain. Ana a fost topita, batea ritmul pe genunchi si aplauda la maxim. Acasa ne-a facut o demonstratie pe varfuri, cu piruete si salturi . Cristi juca rolul printului plictisit, dar l-am prins si pe el lipit de scaunul din fatza de cateva ori . O sa mai merg la culturalizat cu ei, deja sunt marisori si vad ca merge.

Mergi la inceput