Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
eu iar is in intarziere cu urarile
La multi ani fericiti bulgarasilor Ciprian Gabriel,siAlexandru
La multi ani fericiti! Mariei ,Elenasi Alin James
sa cresteti mari si frumosi bulgarasilor si sa aveti numai bucurii!
am vazut pozici cu Ionut, Maria si mamicile multumim roxana Ionut iti seamana leit si e tare frumusel ca tine!
am vazut si video Mariei , ptiu, sa n'o deochi... tare mi-e draga!
lavi eu de cand te bat la cap cu pozele?..eram prima pe lista..sa nu ma salti ,te rog
in rest nu ma mai laud cu nimic..atat ca nu am putut intra zilele astea din cauza unei dureri de spate care m-a immobilizat..dar acum sunt mai bine.
va pup pe toate si va dores numai bine!
RGE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui slimatei eu iar is in intarziere cu urarile La multi ani fericiti bulgarasilor Ciprian Gabriel,siAlexandru La multi ani fericiti! Mariei ,Elenasi Alin James sa cresteti mari si frumosi bulgarasilor si sa aveti numai bucurii! am vazut pozici cu Ionut, Maria si mamicile multumim roxana Ionut iti seamana leit si e tare frumusel ca tine! am vazut si video Mariei , ptiu, sa n'o deochi... tare mi-e draga! lavi eu de cand te bat la cap cu pozele?..eram prima pe lista..sa nu ma salti ,te rog in rest nu ma mai laud cu nimic..atat ca nu am putut intra zilele astea din cauza unei dureri de spate care m-a immobilizat..dar acum sunt mai bine. va pup pe toate si va dores numai bine! |
MULTUMESC...si eu am avut aceeasi problema zilele trecute, m-am tratat cu fastumgel si pastile nurofen plus..si brau la mijloc
LA MULTI ANI FERICITI MARIA!!!
Ank83 spune:
La multi ani fericiti Maria... si sa cresti mare si frumoasa sa o bucuri pe mami si tati... si sa ai grija de surioara care vine la voi in casa.
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Victo spune:
LA MULTI ANI MARIA!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
am ramas asa impresionata...de mi-au dat lacrimile....inainte de papa printesa mea a spus rugaciunea in engleza.... nici nu stiam ca stie......"our father who art in heaven".... doamne ce fetita am!!!!!!!!
e asa grozava gradinita asta cu predare in limba engleza, vorbeste cu ei doar in engleza, ca sa mearga la baie, sa sa li se dea apa de ex trebuie sa ceara in engleza.....deja stie o gramada de poezioare si cantecele. iar la party de halloween a fost fost formidabila ce frumos si-a spus poezia si cantecelul....
stefi iti voi trimite un link maine cu pozele.,
mami x2 , de printesica si printisor s 24
gianina spune:
Buna seara tuturor
MARIA, LA MULTI ANI!!!! iti dorim sanatate si sa ai numai bucurii
Giani,mami de Simo si Ade
Victo spune:
BB..super iasmi ..te invata ea pe tine imediat engleza :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
popbianca spune:
stateam la o si m-am gandit sa va servesc si pe voi...
la noi e o zi frumoasa de toamna....Luca a adormit in casa...asa ca ce sa mai iesi afara......stau pe net...
LA MULTI ANI FERICITI SANATOSI SI BUCUROSI! pt. Elena si Maria!!!
geo_ionita...si noi suntem in pana de idei...dar Ana e destul obosita cand vine de la gradi...ea e la program lung....asa ca nu putem face cine stie ce...pictam, lipim abtibilde/actibilde,coloram spalam papusi pe cap/chiuvete/vase...ne pasam masinute,mingiute prin tot holul, afara cu bicicleta, trotineta..eu cu caruciorul...il mai impinge si ea ..atunci sa ma vezi pe trotineta sau cu bicicleta in brate...cu plastelina(avem aparatul de facut inghetata...ii face reclama pe minimax)si ne place tare mult...sacaim fratiorul...si cand nu mai stiu ce sa fac cu ea ne uitam la cartea junglei....
bb...da' ce gradinita faina aveti !super taare...si Ana a avut ceva activitati de Halloween...cu costumatie dar fara parinti ...la noi la gradi sunt cateva aspecte care ma cam deranjeaza dar nu stiu cum ii in alta parte ca sa pot compara... acum astept, pe saptamana viitoare, o parere avizata despre gradi asta a noastra
foarte bine ca s-au pus la treaba si-au incropit o mica petrecere!
pt. Iasmi!
caraie Praslea ...
slimatei spune:
va salut asa scurt ca sunt pe graba ...
La multi ani fericiti! Maria
sa cresti mare si frumoasa si mami sa se bucure incontinuare de progresele tale si.... sa-ti aduca un fratior sau o surioara!
roxana RGE
o zi buna!la toate
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI MARIA! SA CRESTI MARE, SA FII SNATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI DE LA VIATA! FELICITARI, MAMI!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...