Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
salutiiiiiii,
n-am apucat sa vad pozele
la capitolul cadouri, eu le cumpar un legohttp://duplo.lego.com/en-us/products/default.aspx#5639 ( inca se mai joaca ff mult cu cele de anul trecut, pot spune ca a meritat investitia la maxim) si rochite, curele, palari, margele (ca asta isi doresc Tustele). Sunt la faza in care isi doresc sa fie cochete
BB sa-mi trimiti si mie pozele... sa vad burtica. Eu nu m-am hotarat cu locatia pentru petrecere. Mi-ar trebui ceva si cu loc de joaca, dar si cu spatiu elegant pentru adulti!
Roxxy80 spune:
Neata!
Am vazut o poza cu Lavi si Iasmi. Lavi, arati demential iar Iasmi este din ce in ce mai frumoasa.
De asemenea, am vazut poze cu alti 2 bulgarasi frumosi foc: Ursulet si Maria+mamicile din dotare (pe Vasari as dori sa o vad mai detaliat ). Roxana ma suprinde mereu cat de slaba si cat de bine arata.
Noi il sarbatorim pe Matei la McDonalds pe 28 noiembrie, cu o zi inainte de ziua lui. Vom avea 10 copilasi. De abia astept.
Cu gradinita merge f bine. In afara de bazaiala de dimineata (care incepe cand il bag in clasa si se termina la 1 minut dupa ce ies eu pe usa ), Matei s-a adaptat f bine. E cel mai cuminte dintre copilasi si ''lupul moralist'' al grupei. El le face observatie copiilor daca vorbesc prea tare, daca arunca cu jucarii etc. M-am distrat mult cand mi-a povestit educatoarea mai ales ca el e campion acasa la urlat, vorbit tare, imprastiat jucarii. Maine au teatru de papusi si de abia astept sa-mi povesteasca. Ii plac orele de muzica pt ca doamna le canta la pian. Se pare ca e f indragostit de pian. Si ai mei au acasa pian si canta f mult la el.
La engleza stim sa numaram pana la 10 si mai stim dog, cat, duck, surprise (). Cam atat cu lauda....
geo_ionita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Geo, noi am folosit culori acrilice, dar in cazul asta nu merge pus pamant si flori. Avem si culori ceramice, dedicate, dar nu am avut diluant pt ele in casa. Poti cumpara direct culori ceramice de apa, dar sa intrebi sau sa fii atenta ce scrie pe ele. Sforile cu margele le-am lipit peste. Dar daca mergi la un magazinas cu articole de bricolaj, cum ar fi Casa Retro, sau sa comanzi de pe site-ul lor, au tot felul de lucruri dragute de lipit peste: fructe, conuri mici care pot fi pictate, floricele, pene f faine, betisoare, paie colorate si alte minunatii. Eu atat am avut in casa si a fost facut totul ad-hoc. Dar tu poti face multe. Daca vrei sa iasa linii drepte poti pune benzi de lipici de hartie si sa-l desfaci dupa ce pictezi, etc. Ideile sigur vor veni lucrand. |
Multumesc de sfaturi! Am intrat pe siteul recomandat si am vazut multe lucruri interesante! Chiar as vrea sa facem si noi asa ceva, eu cu Bi. Tu ziceai ca faci un curs nu? Caut sa vad daca avem si noi in oras asemenea cursuri. Chiar mi-ai facut curioasa!
Mami de Bianca Maria (25.12.2007)
RGE spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Neata! Am vazut o poza cu Lavi si Iasmi. Lavi, arati demential iar Iasmi este din ce in ce mai frumoasa. De asemenea, am vazut poze cu alti 2 bulgarasi frumosi foc: Ursulet si Maria+mamicile din dotare (pe Vasari as dori sa o vad mai detaliat ). Roxana ma suprinde mereu cat de slaba si cat de bine arata. Noi il sarbatorim pe Matei la McDonalds pe 28 noiembrie, cu o zi inainte de ziua lui. Vom avea 10 copilasi. De abia astept. Cu gradinita merge f bine. In afara de bazaiala de dimineata (care incepe cand il bag in clasa si se termina la 1 minut dupa ce ies eu pe usa ), Matei s-a adaptat f bine. E cel mai cuminte dintre copilasi si ''lupul moralist'' al grupei. El le face observatie copiilor daca vorbesc prea tare, daca arunca cu jucarii etc. M-am distrat mult cand mi-a povestit educatoarea mai ales ca el e campion acasa la urlat, vorbit tare, imprastiat jucarii. Maine au teatru de papusi si de abia astept sa-mi povesteasca. Ii plac orele de muzica pt ca doamna le canta la pian. Se pare ca e f indragostit de pian. Si ai mei au acasa pian si canta f mult la el. La engleza stim sa numaram pana la 10 si mai stim dog, cat, duck, surprise (). Cam atat cu lauda.... Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
MULTUMESC
Vasari spune:
Geo, cursul meu nu are legatura cu asta, era de mozaic, si a avut doar 3 ateliere, l-am ales bine, sa il termin pana nasc. Ar fi fain sa gasesti ceva la care sa mergeti impreuna, sa accepte copii peste 3 ani. Poti sa te interesezi pe la galeriile de arta, stiu ca e o metoda de a se finanta.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI MARIA!
VASARI felicitari pt. domnisoara mare si pt. puiul din burtica!
SufletDInger spune:
citat din mesajul lui pussi LA MULTI ANI FERICITI MARIA! VASARI felicitari pt. domnisoara mare si pt. puiul din burtica! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007 Suntem mari DOAMNE AJUTA! |
geo_ionita spune:
La multi ani, Maria!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte astazi de multeee cadouri!
geo_ionita spune:
Voi cum va mai jucati cu copiii? Ce jocuri noi mai stiti sau la ce activitati ii mai puneti acasa,in afara celor de la gradi?
Urmaream la un moment dat blogul pe careLaladadea mereu idei sau sfaturi dar pana in momentul cand nu am mai avut acces...poate cu ocazia asta citeste si imi da din nou permisiunea.
Sunt in pana de idei...