Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Multumim Lavinia esti o scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

LA MULTI ANI FERICITI !!!! PT.BULGARASII SI GLOBULETELE:
MARA(acular73)
ALESIA (sherita)
STEFAN(victo)
GEORGE(RGE)
IASMINA(bbyasmi)
precum si pt. mamica g24hit....

Multi ani traiasca, multi ani traiasca ...LA MULTI ANI!!!
Ce de sarbatoriti, ce petreceri frumoase!

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

RGE(Roxana): Foarte frumos tortul cu personajele Disney, mi-ar placea si mie pentru petrecerea Biei! Frumoasa petrecerea! Ai reusit sa strangi tot dupa confetti? Am avut si noi anul trecut cateva si am strans dupa ele...oooo dar sunt foarte frumoase!
BB_Yasmi: si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Maria a intrat intr-o mare cantare, cred ca se pregateste de lantul de aniversari!
Lavi, si eu vreau poze! Nu te-am vazut deloc sarcina asta!

Burtica mea parca nu e a mea, acolo, la Roxana.:)) Dar incerc sa fac maine dim niste poze, am temporar un aparat foto si trebuie sa profit. Si-asa, probabil vor fi ultimele. In curand intru in luna a 9-a... nu stiu daca o sa mai am curaj sa fac dupa vreo poza.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Vasari: Am vazut si eu doua gropite frumoase(Maria) dar si operele de arta cu adevarat frumoase, e prima oara cand iti vad pozele acestea! Mi-ai dat o idee de cadouri, numai ca nu stiu ce trebuie sa folosesc ele si poate ne inveti si pe noi.
Mai e putin si o sa fie sarbatoare si la voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Vasari: Am vazut si eu doua gropite frumoase(Maria) dar si operele de arta cu adevarat frumoase, e prima oara cand iti vad pozele acestea! Mi-ai dat o idee de cadouri, numai ca nu stiu ce trebuie sa folosesc ele si poate ne inveti si pe noi.
Mai e putin si o sa fie sarbatoare si la voi

In afara de mazgaleala?
Spune-mi ce vrei sa faci si cat pot iti dau detalii.

_

Mergi la inceput

Vasari: Cu ce ati colorat ghivecele? Ca presupun ca sunt speciale pentru asa ceva. Margelele le-ai lipit cu ceva pe sfoara respectiva?

Mergi la inceput

Geo, noi am folosit culori acrilice, dar in cazul asta nu merge pus pamant si flori. Avem si culori ceramice, dedicate, dar nu am avut diluant pt ele in casa. Poti cumpara direct culori ceramice de apa, dar sa intrebi sau sa fii atenta ce scrie pe ele. Sforile cu margele le-am lipit peste. Dar daca mergi la un magazinas cu articole de bricolaj, cum ar fi Casa Retro, sau sa comanzi de pe site-ul lor, au tot felul de lucruri dragute de lipit peste: fructe, conuri mici care pot fi pictate, floricele, pene f faine, betisoare, paie colorate si alte minunatii. Eu atat am avut in casa si a fost facut totul ad-hoc. Dar tu poti face multe. Daca vrei sa iasa linii drepte poti pune benzi de lipici de hartie si sa-l desfaci dupa ce pictezi, etc. Ideile sigur vor veni lucrand.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vaaaaaaaaai..ce m-am distrat auzind-o pe maria cantand!! :):) noroc ca ne-a pus alina versurile :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Lavi, super pozicile...arati excelent...n-ai zice ca esti gravi, daca nu ar fi burtica... iar Iasmi e o domnisorica tare dulce...

Alina, e mortala Maria...ce bine se distreaza ea... si Eric ma capiaza toata ziulica, vrea muzica, are niste cantecele preferate pe care le si canta, in engleza...dar evident ca eu le inteleg altii nu...aaa... si ii place Suzanna, al lui Adriano Celentano, ALpha Ville, si alte nume celebre...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput