Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
alina felictar mami!!!!!!!!!!! 

bine ai venit pe lume printesica!!! 

mami de fetita cu codite 3+ si
s29
gianina spune:
Alina,felicitari draga mea! sa-ti traiasca fetita, sa fie santoasa si sa va bucurati de frumoasa voastra familie!!!!
un mare buchet 

pt. tine!
Giani,mami de Simo si Ade
RGE spune:
FELICITARI ALINA!!! SA FITI SANATOSI, REFACERE RAPIDA SI SA VA BUCURATI DE AMBELE PRINTESE!!!

Vasari spune:
multumim mult tuturor, va pupam amandoua. Draga mea doarme bine, nu seamana deloc cu Maria, nu stiu cum se poate.:) Pare sa aiba multa personalitate si ne-a pus in dificultate cu numele. Maine dim musai sa ne hotaram.:)
Am avut un pretravaliu lung, iar travaliul si nasterea au durat doar o ora jum, asa ca a fost crunt, cu toate ca am avut epidurala. A plans tarziu, m-am speriat rau... A primit scor 8. Maine face si ea analizele de strep B, apoi ne linistim de-a binelea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40
vali_delide spune:
Alina,felicitari si din partea noastra! Sa-ti traiasca printesele,sa fie sanatoase si sa fiti fericiti!

popbianca spune:
buna searaaa!
vasari....multe
pt. tine....mamica draga...multi
micutei...multa sanatate va doresc la amandoua...!refacere cat mai rapida !fericire...bucurie...Sa va traiasca fetele !ciocnim in cinstea voastra...Doamne ajuta !
noi abia luni ne-am intors de la Sinaia...am stat acolo o saptamana...am prins si zapada...nebunii cu bulgari...cu sania..cu telegondola...am fost cu mama si cu copii...a fost scurt si tare bineee!
acum suntem in toi cu repetitiile la gradi....cu Luca am inceput diversificare....tare dezordonata fata de cum a fost cu Ana....nu
i-am facut inca vacinul de 6 luni...inca tuseste...tre sa vb cu pediatra sa vad cand poate veni la domiciliu...
altceva ....nimic...toate-s vechi si noi is toate......![]()
ateptam cu nerabdare sarbatorile...am dilema cu bradul de craciun....ca la gradi il impodobesc copii...la mine acas Mos |Craciun aducea si bradul nu numai cadourile...asa ca
...ma vad nevoita s-o dau si eu pe varianta asta(unde sa mai pun ca asa e si la socri)...nu stiu daca pot sa o mai pe varianta mea...nu cred ca va fct. asa....ar fi si mai simplu si mai frumos sa impodobim impreuna...dar cred ca efectul este muuult diminuat in formula asta....
vom vedea...anul trecut m-am tinut pe pozitie...dar nu a fost si gradi in schema....unde cine stie ce mai aude de la ceilalti copii....
tin sa urez LA MULTI ANI FERICITI BUCUROSI VOINICI !!!tuturor bulgarasilor si globuletelor care si-au sarbatorit ziua de nastere sau de nume !
SufletDInger spune:
La multi ani puiul meu drag. Sanatate, mult noroc si tot binele din lume sa vina la tine. Te iubim.
Va servim cu tot ce doriti.
La multi ani fericiti Eric, sa ai parte sanatate, noroc si toate dorintele sa ti se implineasca.
Victo spune:
ALINA, FELICITARI! BUN VENIT PE LUME MICUTEI, RECUPERARE USOARA SI ADAPTARE CAT MAI RAPIDA LA NOUA FORMULA!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
ALINAAAAAA!!! FELICITARI MAMI!!!! SA VA TRAIASCA PRINTESICA! SA FITI SANATOASE!!!! CE BINE CA AI SCAPAT!!!

multumim de urari...da, azi facem 3 anisori!!!! a trecut vremea...
Alexiss, LA MULTI ANISORI SI TIE, SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE NOROC IN VIATA!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
popbianca spune:
toata lumea ocupata cu cumparaturi, curatenie....?
LA MULTI ANI!!!pt. Eric.alaturi de frumoasa ta fam!
maine va fi o zi tare interesanta pt. Ana mea...taiem porc....sa vezi agitatie..!
dar mie imi place....oricat de uns,sangeriu si puturos ar fi...si unde mai pui ca participam activ de mica(aveam activitatile mele clare si bine definite)...maine va fi mai greu insa ...nu cred ca Luca va savura chiar asa ziua de maine...![]()
va urez un we placut!!