Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Alina, te rog sa nu-ti pierzi optimismul. va fi bine, bebele este sanatos tun si peste cateva zile o sa ne trimiti primele poze cu gaza cea mica si frumoasa si cu surioara cea mandra. Deci sa nu aud altceva decat ganduri optimiste din partea ta .

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Andreea, procedura o stiu, insa dr meu, la telefon, parea sa aiba alta parere, mai mult de-asta sunt suparata. Dar azi merg la consult si o sa vad face-to-face ce-mi zice. Mi-a zis ceva de genul ca daca iau antibiotic si trece nu mai trebuie perfuzie. Dar cum streptococul asta se face pe baza de imunitate scazuta, nu e luat de undeva, de obicei reapare si repopuleaza f repede.:(

In dimineata asta ma simt optimista, mai rau seara.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxxy, si-a facut bine treaba azi dr, mi-a ridicat moralul. :)) E drept ca am fost si cu Bogdan si el mereu face impresie. As putea sa jur ca dr s-a purtat cu totul altfel. A zis ca punem perfuzie cu antibiotic in travaliu, dar mi-a zis sa nu astept contractiile la 10 min, sa incerc sa ajung mai repede. :)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Alina ma bucur ca te-a linistit medicul azi.. Asa sunt ei... daca apare cineva care face impresie isi fac si ei treaba mai bine...
Acum ca se rezolva toate te asteptam sa ne pui sa antrenam majoretele

Poze pitici

Mergi la inceput

Ank, mi-a zis ca e la spital si pe 27 dec si ca el nu e pentru provocat nasterea... deci o sa am 42 s grozave.:)) Ce sa zic... am tricotat putin, am pictat putin, acum fac jucarii si decoratiuni mici de fetru... pe langa curatenia zilnica, cu periuta de dinti. Incerc sa nu ma gandesc si sa nu fiu nerabdatoare. :) Imi tot caut proiecte care sa-mi faca placere si sa-mi dea continuitate. Hm, ca-n 1001 de nopti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!
Spun si eu LA MULT ANI!si multaaa sanatate, tuturor bulgarasilor si globuletelor, pentru ca am avut calculatorul stricat si nu am intrat aproape 2 saptamani. Dar si tuturor ce poarta numele Sf Andrei: Ilana Andreea, Eladea2005, Andreea Ana Maria, Andrei Cristian(Lala) si celorlalti.

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Dati-mi si mie idei ce au primit copiii de ziua lor de nastere, ce le luati...cu ce vin Mosii, Bianca isi schimba lista in fiecare zi. De fiecare data vine cu altceva.
Voiam sa va intreb daca aveti pentru copii un fond de economii sau asigurare, eu vreau sa ii fac si nu stiu unde...sa nu se considere reclama ING, AIG, de la Raiffeisen m-au sunat ca au si ei un plan de economii bun(spun ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Dati-mi si mie idei ce au primit copiii de ziua lor de nastere, ce le luati...cu ce vin Mosii, Bianca isi schimba lista in fiecare zi. De fiecare data vine cu altceva.
Voiam sa va intreb daca aveti pentru copii un fond de economii sau asigurare, eu vreau sa ii fac si nu stiu unde...sa nu se considere reclama ING, AIG, de la Raiffeisen m-au sunat ca au si ei un plan de economii bun(spun ei).

multu frumos de urare...

si ca sa-ti raspund la intrebare, da, noi i-am facut lui Eric la ING, acea asigurare pana la 18 ani, Akademica parca se cheama...o sa ma uit mai exact...

aaaa...referitor la cadou...bine, noi avem baieti, asa ca...darrr, pt Eric de ziua lui am luat un laptop cu activitati si karaoke, asta e pt 3+...mai vrem sa-i luam o masuta cu scaunel care are incorporata o tablita magnetica cu cifre si litere...un set de tobe ca s ane zdrangane creierii.... mai vroiam si trotineta dar nu e fan, asa ca... si in rest chestii baietesti... aaa...si i-am comandat un scaun de masina super misto...astept sa-l primesc...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pozici cu dovlecelul meu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Andreea, am avut un moment de zapaceala... in prima poza nu stiam daca e Filip sau Eric. Seamana tare bine in ipostaza aia.

Maria nu cere cadouri niciodata, daca o intreb nu stie ce vrea... la role a fost ceva mai hotarata. Pe noi ne-ar face fericite orice tine de sport, citit si ceva arte. Cred ca atat. Si vad ca sunt asa de diferiti copiii, ca nici nu merg recomandarile. Mie pt baieti mi-au cazut cu tronc rau jucariile de la mic-o-mic.

Si in final, dar nu in ultimul rand, le urez la multi ani micilor nostri prieteni Radu si Cata, sa creasca mari si sanatosi, sa ramanem prieteni in continuare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:

tinem pumnii si cand o vrea sa vina, sa vina...

Intre timp am aflat ca am streptococul B. Cred ca nici nu mai vreau sa nasc.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39

Vasari, am intrat aici doar sa te incurajez in privinta streptococului B. L-am avut si eu si tot asa am aflat de el inainte sa nasc si mi-au bagat antibiotic in perfuzie si nu s-a intamplat absolut nimic rau. Am nascut natural cu nastere provocata la 38 saptamani. Internetul prezinta scenarii horror in privinta streptococului asta, asculta doctorul si nu iti face probleme.

Numai bine iti doresc.

Mergi la inceput