sterilet
Raspunsuri - Pagina 2
Mediajust spune:
Jenn - greseala mea, am raspuns postarii lui Victoriamaria, nu initiatoarei subiectului.
Vauva spune:
Folosesc Mirena de un an jumate. Ma simt excelent cu el. Ciclu menstrual foarte mult diminuat, fara crampe menstruale. Avand si endometrioza in trecut pe mine m-a ajutat foarte mult si cu aceasta problema.
Am avut la inceput vreo 3 saptamani crampe abdominale, pana l-a acceptat organismul.
jenn spune:
Mediajust,nu cred ca ai gresit cu absolut nimic,pur si simplu era un dialog in care ne -am scris fiecare propria opinie.Oricum ma bucur ca asta e un topic (unul din putinele)in care nimeni nu s -a erijat,cel putin pana acum,in detinatoarea adevarului unic.
m_monique spune:
eu sunt posesoare de sterilet de 6 luni. am din acela clasic cu aur.
steriletul a fost montat la 1 an si 2 luni dupa a doua nastere, ambele nasteri fiind naturale.
ma simt ok. doar menstruatia dureaza ceva mai mult, cam 8 zile, fata de 5 zile, cate erau anterior.
Claudi@ spune:
Si eu ma gandeam sa-mi "montez" unul suna foarte comic
Ce preturi sunt in Ro? Aici am inteles ca ajunge cu montat la 300-350 euro, mie mi se pare cam scump si de asta intreb.
lisssa_ana spune:
cu cupru am avut si eu dupa ce am nascut-o pe Ana,mi l-am MONTAT ( si mie imi place cum suna) la 6 sapt dupa nastere,am avut mici dureri in primele luni,dar dupa ce sorpul mi s-a obisnuit nu am avut probleme.
CM ma tinea mult mai putin(3 zile) dar era mai abundent. Si dupa urmatoarea nastere voi opta pt sterilet
Am optat pentru cupru,tocmai pt ca am vrut bb2 si dupa ce il scoti nu e nevoie de perioada de asteptare
Succes!
Mama de Ana si 8+
aiamoni spune:
Primul Mirena montat dupa a doua nastere, dupa 5 ani l-am scos si am montat al doilea, tot Mirena. Deci de 8 ani sunt fara ciclu, fara sarcina, fara probleme.