Aspirante optimiste > 20 ani (601)
Raspunsuri - Pagina 4
felicityhope spune:
da paula, nu imi aduceam aminte cuvintele, vreau sa pun asta la sfirsitul unei prezentari la servici, si voiam neaparat sa stiu cuvintele
Multumesc mult
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicityhope Cami vreau si eu password pt picasa,vreau sa vad poze cu voi |
activeaza-ti PM mai intai sa pot sa-ti trimit parola
"Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private"
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Cu placere
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
citat din mesajul lui felicityhope camcris -executat comada- multumesc mult |
ai PM
camcris spune:
lorena_86 si ce gatesti? ca io am dat comanda de pizza cine vrea este poftit la masa in 40 minute soseste comanda
paula si io am tot bagat la spalat este a 3 masina si mai am 1 de pus cu sarbatorile astea sau cam adunat
camcris spune:
citat din mesajul lui felicityhope multumesc cami |
cu placere
lorena_86 spune:
camcris
ciorbita de perisoare din carne de pui, cartofi frantuzesti (cu smantana, cascaval,ou) si la desert, crema de zahar ars
vai fetelor ma bucur ca ati zis de masina ca eu am uitat complet ca am de spalat
merg acum sa o programez si eu pe a mea
eu am mult de spalat ca sotul e cadru militar si are atatea la tinuta lui si sa vedeti cand ma apuc de calcat, ma iau durerile de cap
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen