Aspirante optimiste > 20 ani (601)
Raspunsuri - Pagina 2
luiza77 spune:
Camcris multumesc de intrebare...eu sunt bine, astept ziua de luni sa il vad pe bebe si sa ii ascult primele batai ale inimii...sunt foarte emotionata...sper ca totul sa fie bine..este o sarcina mult asteptata, de 6 ani asteptam momentul acesta....ne rugam la Doamne Doamne...eu nu am varsaturi, decat pofta de mancare, balonare, sanii mariti si durerosi mai ales seara...si un gust metalic in gura dimineatza cand ma trezesc...in rest sunt foarte bine.....te pup
7+
mikado spune:
pupici pentru fetele care au intrat mai tarziu
miha sa ai o zi frumoasa !
anare crampele pot fi si semn de bebe, deci gandeste pozitiv ....vezi ca branca ursului, in cazul barbatilor, poate face mai mult rau decat bine...mare grija! si succes, sa vii cu 2 liniute
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
gabyv spune:
Cami, nu am putut dormi deloc, m-am tot uitat la ceas, m-am tot dus la baie, plus ca la 5 al meu motan se trezeste... abia pe la 8 am reusit sa adorm, dar nu pt mult timp pt ca vecinul de sus s-a gandit sa sparga un perete.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
annare spune:
paula stiu ca durerea de burtica poate fii un semn de sarcina,,,dar imi cunosc corpul si stiu ca o sa mi vina,,,dar sper k macar u sa ne dai o veste buna zilele astea
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Miha , am uitat sa-ti zic ca mi se pare ca ne cunoastem... nu ma inteba de unde si greu de crezut ca e asa... dar cand am vazut pozele tale asta a fost prima impresie. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby tot ce e posibil, dar stau si ma gandesc de unde. Eu m am nascut in Suceava si am locuit acolo pana in 1996 cand am venit in Iasi. In Iasi am locuit in cartierul Frumoasa, langa CUG, Siraj intre 1996 and 2007. In februarie 2007 am venit in Londra unde locuiesc si acum(langa Londra).
De unde ai senzatia ca ma cunosti?
A propos toate fetele cu caini si pisici, sunt absolut adorabili toti! Eu ador cateii, in mod special, iar cand locuiam in Iasi, am avut o pisica timp de 7 luni. Eu statea la etajul 3 si cand Pihi(caci asta era numele pisicii)a intrat in calduri, din pacate i am dat drumul intr o seara afara si nu l am mai vazut.
Acum eu stau la casa, am curte unde as putea sa tin un catelus, dar in Anglia din pacate nu poti tine caini decat daca ii plimbi. Si eu plec de dimineata din casa in jurul orei 7.15 si ajung seara pe la 7 si ceva. Deci cainele ar fi cam chinuit, pentru ca nu ar fi nimeni care sa l plimbe.
Dar imi doresc la nebunie un caine!!! Poate cand oi fi mamica!!! Atunci o sa am timp sa plimb si catelul.
MHegarty
camcris spune:
luiza77 ma bucur ca esti bine sa fii cumintica in continuare, sa ne dai si noua vesti luni cum a fost la dr.
gabyv te intelg cu vecinii astia ,aveam si eu vecini carola le placea sa asculte muzica la maxim asta este ce sa facem cand stam la comun suportam
mihahegarty distractie placuta la meci si la petrecere hai ca te relaxezi un pic la shopping ce fain vin si io
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annare MIHAHEGARTY eu iau branca ursului de doua luni...este pentru stimularea ovulatie,,dk vrei poate lua si sotul pentru cresterea nr de spermatozoizi si mobilitatea lor..iau branca ursului din prima zi a cm pana in ziua 14..apoi ma opresc pentru ca e interzisa in sarcina,,(asta daca raman..ceea ce cam greu) |
Annare multumesc foarte mult pentru explicatie!
Ce bine ca ai un sot care vrea sa ia BU. Eu am un sot foarte foarte incapatanat care nu merge decat pe ceea ce i prescriu doctorii englezi, si va dati seama ca doctorii de aici nu prescriu ei BU. Nu stiu cum sa l conving sa ia. Cateodata recurg la amenintari, dar dupa cum au zis multe fete de pe forum este un mod egoist de a fi si sincer m am saturat sa tot amenint!! Da ti voi un sfat cum sa l conving sa ia.
MHegarty
annare spune:
apropo de pisicute(eu va citesc mesajele din urma ca nu prea am avut timp)..cum as putea sa vad si eu pozele?ce trebuie sa fac?sunt mai noua pe aici si inca nu sunt familiarizata cu forumul...
camcris spune:
mihahegarty sfat cam greu cu pastilele poate poatear fi mai usor dar cica nu sunt asa bune cum este tinctura care este naspa rau la gust, eu am incerca si am renuntat repede, nu vreau sa te sperii
pur si simplu eu zic ca ai putea sa-i zici atat timp cat tu iei el de ce nu ar putea lua, ca doar nu ai de gand sa-i faci nici un rau din potriva poate va mariti sansele de a avea mai repede un bb
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mihahegarty spune:
Gata gagici am plecat, ca al meu striga pe aici ca intarzie la meci!
Luiza, pare foarte emotionant ceea ce zici tu acolo. As vrea si eu sa vad aceasta prima ecografie!!
Mikado, multumesc si iti urez si tie o zi minunata!
Gaby imi pare rau ca nu ai dormit bine aseara, poate tragi un pui de somn mic in dupa amiaza asta sa recuperezi. E weekend!!!!
Camcris hai grabeste te ca al meu tre sa plece. I am zis sa te astepte sa mergem impreuna la shopping!!
La toate fetele urez o zi insorita, plina de liniute, nici nu stiti cum mai apare vreo surpriza azi, eu sunt in ziua a 18a. La toate fetele dau si la toate fetele care apar mai tarziu si nu apuc sa le sarut in direct, urez o sambata superba!!! SI MULTI
Paaaaa, ne auzim maine.
MHegarty