Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Adiardelean,
Pe vremuri citeam zilnic ce scriai, cu speranta ca voi gasi raspunsuri si pentru piticul meu.
Ma bucur ca esti bine, si te-ai mai linistit.
Felicitari pentru Arsenie.
Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Adiardelean, nu iti stiu povestea, insa te felicit pt bebe Arsenie. Iar Dariei tale o viata cat mai lina ii urez, imi dau seama cat va este de greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

cine a mai incercat clonazepam(rivotril)?

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Dariuta a incercat Rivotril , il avem si in prezent insa rezultatele sunt precare. Produce somnolenta si apatie totala in functie de doza . Sa nu uitam faptul ca apartine clasei benzodiazepinelor. Pentru noi mai sunt doua posibilitati : inovelon sau dieta ketogena.Am vb. sapt trecuta cu dr.Craiu pentru dieta dar mai asteptam sa fie cel mic alimentat artificial. Poate la primavara.
Va pup, plange cel mic

Mama ingerasilor Alex si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

Clonazepam si noi, asa am inceput dar acum medicii au hotarat sa-l scoata, saptamana aceasta este ultima din procesul treptat de eliminare. La noi a micsorat numarul de crize zilnice si le-a redus din intensitate. Dar era si somnolenta, moale, etc.

Adiardelean, am citit toate postarile tale cand disperata cautam sa ma agat de ceva, sa gasesc situatii similare. Am incetat sa mai scormonesc internetul, nu mai am putere.

numai bine

Mergi la inceput

In viata suntem datori cu inca o lupta pana la momentul in care vom fi declarati invingatori.

Mama ingerasilor Alex ,Daria si Arsenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

un bebelusului Arsenie

Mergi la inceput

Julianne fi puternica pentru micuta ta. Anul acesta in august Daria a avut o cadere brusca a bolii. Crize multe nu manca, nu se misca si scancea dureros.Doctorita mi-a spus calma ca poate este momentul sa o las sa plece, sa nu mai insist. NU . Eu nu renunt la lupta. Daria este lumina mea, ea m-a invatat sa privesc in alt mod viata, m-a schimbat atat pe mine cat si pe aropiatii nostri. Ei ii datorez noua mea perspectiva. Daria a facut sa se nasca micul Arsenie intr-o vreme cand fara speranta ,ceream ajutorul parintelui Arsenie de la Prislop. Ceream parintelui o minune si minunea s-a implinit cu micutul meu . Cine se astepta, atat timp cat de 2 ani de zile eram declarata la menopauza prematura pe baza nervoasa.
Minuni se intampla.
Insasi faptul ca am avut posibilitatea sa o cunosc pe Daria mea si sa o strang in brate , este o minue, o binecuvantare.
Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

scz pt greseli, scriu cu cel mic in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

julianne nu renunta niciodata, medicina face progrese in fiecare zi, noi acum ne orientam spre operatie

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput