Epilepsie(5)
Raspunsuri - Pagina 7
pisellino spune:
nana
p.s am uitat sa pun linkul cu poze
http://family.webshots.com/photo/2883194560106460527qtIZiD
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
nana nu stii cat ma bucur ca ai revenit printre noi, mereu m-ai ridicat, ai fost prima care m-ai sfatuit sa scriu aici pe forum si iti multumesc din tot sufletul
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Happiness_4_us spune:
Cata de citit mereu v-am citit dar am preferat sa ma detasez un pic de suferinta, s aincerc sa-mi construiesc vise noi si sa fac in asa fel incat sa nu mi se mai para totul atat de sumbru.
Sta in puterea noastra!
Sanatate multa tuturor si Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Vio_irina spune:
Nana,tu stii ca si pe mine ma bucura prezenta ta la acest subiect,dar mai protectoare din fire prefer sa nu te provoc la discutii dureroase,nu de alta,sigur totul va fi bine,dar o graviduta trebuie menajata fizic si psihic,trebuie rasfatata si iubita la maxim .
Cand ma uit la semnatura si vad pe zi ce trece ca burtica se mareste,nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,parca ieri vorbeam de planurile tale legate de bb2.
Din suflet iti doresc o sarcina usoara in continuare si sa ai grija de tine,sa nu racesti si sa te protejezi cand vii spre casa cu avionul,stiu ca asta se va intampla in curand.
Pup un fluturas scump si o mamica minunata!
Julianne,dar departe mai esti!!!
Iti doresc putere multa si sa nu eziti sa ne vorbesti despre ce mai faceti!Pup grasunica mica!
Cata,am vazut pozele cu Robi dragalasul.
Sanatate multa va doresc si multi pupici!
Stefanut,Magda,Ioana,Leti,va imbratisez pe toate,cu pitici cu tot!
Happiness_4_us spune:
Vio, . Ti-am dat PM.
Edit: Eu nu am putut sa vad pozele cu Robi. Nu mai suport sa vad pui mici si chinuiti prin spitale. Il am in mintea mea pe Robi zambaret. Dragul de el.
pisellino spune:
nana nu te ingrijora ca robi tot zambaret este si in spital dupa ce si-a revenit din crize radea de nu mai putea si alerga pe holuri si facea pozne de ziceai ca nu a avut nimic niciodata pupam fluturasii si pe tine of course
azi am vrut sa merg la posta dar e o furtuna aici din aia originala cu tunete si fulgere si e un frig, i-am zis azi lui robi sa nu iasa pe terasa ca ii ingheata cucu' si a spus si el pentru prima data "cucu" frumos vocabular are "mama" "opa" si "cucu"
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
ioanacioc spune:
Cata,ma bucur ca esti optimista,sanatate multa si multi lui Robi !
Nana,sarcina usoara si fluturasului!
Vio,si noi va imbratisam si pentru fetele tale!
pentru celelalte mamici si pitici!
adiardelean spune:
Buna,mamici.Candva...acum 2 ani scriam zi de zi. Imi strigam suferinta, cautam raspunsuri, solutii. Am incercat sa ma "iau la tranta cu Dumnezeu " dar am pierdut.Am invatat sa-mi iubesc fetita asa cum este ea , un copil special deosebit. Daria mea este diagnosticata cu sindrom West ulterior transformat in Lennox Gastaut.Crizele sunt zilnice isi schimba forma periodic, farmacorezistente. Daria este un copil in lumea lui, nu merge nu vorbeste nici capul nu-l poate sustine.
Nu poate spune mama insa am credinta ca vom atinge impreuna acest reper. Sufleteste am cazut insa dragostea fata de familie si Alex, baiatul cel mare m-au ridicat din tarana... Si iata ca azi sunt din nou mama, a unui superb baietel Arsenie, de 5 luni si jumatate.
Toti o iubim pe Dariuta noastra si inca mai credem in sansa ei de la Bunul Dumnezeu.
Sanatate multa tuturor!
Mama ingerasilor Alex si Daria
Happiness_4_us spune:
Adiardelean, m-ai facut sa plang. Offf
Pe vremea cand scriai, eu aveam alt nick pe DC si cand am ramas insarcinata am zis ca trebuie schimbat ptr ca e un nou inceput pentru mine.
Ma bucur din inima pentru noul membru al familiei. Asta iti da putere sa mergi mai departe si sa-ti incarci bateriile.
Sa dea bunul DUmnezeu sa fiti sanatosi cu totii iar scumpa de Daria sa fie pazita de crize si sa ajunga sa te strige mama.
Te imbratisez tare tare, mamica puternica ce esti!
stefanut-08 spune:
Buna ziua dragele mele,
Imi pare rau ca nu pot scrie de cate ori ma gandesc la voi.
Adiardelean - Si pe mine m-ai facut sa plang. Chiar ma intrebam de multe ori ce mai faceti, ce face Daria?? Felicitari ptr Arsenie!!Multa sanatate la toti cei trei copilasi ai tai!!
Vio - Voi ce mai faceti?? Fetele tale ce mai fac??
Noi suntem destul de bine. Puiul meu are din nou zile bune. De obicei dupa cateva zile cand este nelinistit si suparat urmeaza alte cateva zile pline de veselie si liniste. Asa pot si eu rasufla si o luam de la capat.Irinei balerina
Cata - Voi ce mai faceti?? lui Robi
Leti - voi cum mai sunteti?? Tudor este ceva mai bine?? Multe salutari si te asteptam cu vesti bunhe de la Bucuresti.
Nana - Ma bucur tare mult ca scrii din nou aici.Sa fii sanatoasa!! fluturasului Andrei
Magda, Ioana - multi