Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

la multi ani robi!

sa fii fericit si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

La multi ani cu multa sanatate, Robi, baiat minunat!

Tot de la turnul Chindiei si tu, Happiness?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc pentru urari fetelor
luni a fost ziua lui robi, noi ne-am internat de vineri seara ca robi a intrat in status si nu iesea din convulsii.aseara am iesit din spital, azi am de despachetat bagajele, intru mai diseara cu poze

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Cata - imi pare tare rau ca Robi si-a petrecut ziua in spital. Important este ca acum e bine si ca sunteti acasa.
Sa aveti o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Cata,nici nu stiu ce sa zic,eu care imi imaginam ca petreceti...
Are dreptate Stefanut,important e ca acum sunteti bine!

Dar de cand intra Robi in status,ca inainte nu te auzeam vorbind despre acest lucru???S-au modificat crizele intr-atat incat nu mai poate iesi din ele?
Va doresc sanatate multa in continuare!

Voi,mamici dragi,ce mai faceti?Dar puisorii vostri?
Va trimit tuturor o imbratisare calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cata, sanatate multa, multa!

PS Sapt trecuta am trimis un spiridus cu ceva ptr Robi. Cand ajunge, da-mi si mie un semn, te rog mult!

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

ohh, asa de rau imi pare sa citesc astfel de vesti. Sper ca acum sunteti bine, Cata.

eu cu ale mele, nu reusesc sa ies deloc de unde ma ascund..de parca as fugi de suferinta, doar ca ea ma gaseste oriunde
nici nu imi mai amintesc cum traiam inainte ca asa sunt toate de dezorientate in viata mea de acum

Happiness, in Canada suntem acum.

va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

asa, deci sa le iau pe rand:
vio, da robi mai nou intra direct in status, nu se mai opreste nici cu diazepam nici cu rivotril spray pe care i-l dam acum cand face crize deci trebuie de fiecare data sa fug la spital in cel mai rapid timp(cred ca am batut recordul pe autostrada de aici)

in spital i-au facut analize de sange si e totul bine, eeg e mai "normal" decat celelalte dar crize face in continuare.am scos dieta, i-a ramas doar o masa pe zi, medicul care se ocupa aici in roma de dieta mi-a spus ca s-a obisnuit corpul lui robi cu acidoza si nu mai raspunde la dieta, deci am scos-o pentru o luna si dupa o reluam

nana deci tu esti secretul laurei hai ca m-ai mai inveselit, chiar eram la pamant.inca nu am primit nimic dar nici nu am fost acasa asa ca asteptam zilele astea.iti multumim din suflet si pupam fluturasii

am pus poze de la ziua lui robi, a fost urat in spital dar am incercat sa ma ridic de fiecare data si asa voi face mereu

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

nana deci tu esti secretul laurei hai ca m-ai mai inveselit, chiar eram la pamant.inca nu am primit nimic dar nici nu am fost acasa asa ca asteptam zilele astea.iti multumim din suflet si pupam fluturasii

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Julianne, stiu ce simti, mai ales ca esti departe de casa!
Pune mana si scrie aici tot ce ai pe suflet, este foarte important sa te exteriorizezi, asa cum spunea si Vio.
Eu de cate ori citeam un mesaj boceam de nu ma mai oprea nimeni dar insemna extrem de mult sa stiu ca oameni pe care nu-i cunosc, sunt alaturi de mine si-mi inteleg suferinta si infernul prin care trec.

Si multumeste-i lui Dumnezeu ca nu esti in Ro, unde oamenii, unii dintre ei, uita sa fie oameni si nu le dau nici o sansa celor diferiti de ei.

Mergi la inceput