Epilepsie(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

nana zau esti comica tare pe 8 nov e ziua lui

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Vio, asa e, starile astea ale micutilor nostrii sunt strans legate de boala asta. Offf. Copilasul meu de multe ori se plange ca il doare f tare capul.Si alte stari care il incearca e un fel de ameteala, cu greata, cred, ca nu prea stie bine sa imi explice. imi zice doar "mami, te rog, du-ma la aer afara ca sa imi pot reveni" . mi se rupe inima de mila lui.
Cata, noi inca luam tratament. Abia incercam sa scoatem nitrazepamul. Am inceput in iulie cu reducerea dozelor si daca va fi totul bine scapam de el anul viitor, tot in iulie. Si pe urma vom vedea cum ramane cu depakine.
Oricum mai avem multe alte probleme de sanatate pe langa tratamentele astea dar mergem inainte.
Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

ra_mi_ella,daca ai stii cat ma ajuta ca mi-ai spus despre ceea ce simte baietelul tau,adica dureri de cap,ameteli,greata,stare de rau,pentru ca asa ma gandesc ca simte si Irina,numai ca ea mititica nu stie sa-mi spuna,parca mi-ai luat o pacla de pe creier.
Ce binecuvantare ca fiul tau stie sa-ti spuna cand nu-i e bine!
Si noi(Irina) luam nitrazepam.De cat timp il aveti in tratament?
Pe mine ma intereseaza in masura in care administrarea lui s-a facut pe termen lung.
Va doresc multa,multa sanatate!

Cata,frumosi mai sunteti!

Magda,pupici lui Emi cel ``pistruiat`` si mult noroc lui Sebi sa nu se molipseasca si el.

Julianne,ma gandesc mereu la voi!
Numai bine tie si fetitei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

nana zau esti comica tare pe 8 nov e ziua lui

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Deci e nascut la zi mare , Robi, de sf Mihail si Gavril!
Puiul mic si scump!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

pai da nana il cheama Robert Gabriel

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julianne spune:

ce scump este puiul tau, Pisellino!
va multumesc ca va ganditi la mine
aseara a plins, mai mult tipat, si fetita mea; e prima data, ea nu plinge deloc; cel mult scanceste si o cauta pe mami in stanga, in dreapta. A fost foarte agitata, ii era somn si nu putea sa adoarma, tresarea mereu. Am luat-o in brate, am strans-o linga mine...ma topesc dupa ea.

am si uitat sa mai fiu mama si pentru baiat, ma simt asa de rau din cauza asta. Si el s-a schimbat, inainte bubuia casa de zgomote si muzica. Acum, nici nu-l simt cand vine de la scoala. Ii mai fac cateodata omleta si se bucura asa de tare...eu, pierduta in lumea mea, nici mancare nu mai pot face. Cand o mama gateste, asa de multa liniste se face in casa. Mirosul acela de bine care vine pe sub usa dormitorului...si zdranganitul oalelor in bucatarie care spune ca mama e acolo. Deci e bine. Eu stiu cum este, copila fiind mi-am pierdut mama si de atunci nu am mai cunoscut linistea aceea care vine din bucatarie. Azi mi-am propus sa-i pregatesc ceva. Si sotului. Se vor bucura tare mult. Parca le vad fetele cand vor intra in casa.

va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Julianne, cum ai vorbit despre baiatul tau ... mi-ai rupt inima sigur ca si lui ii e greu pe langa voi si nici suferinta lui nu trebuie uitata. Pe micuta o poti tine intr-o esarfa lipita de tine cand faci mancare. Sau in fata ta cu scoica, faci mancare si ii povestesti ve faci. Spor si pofta buna!

Ra_mi_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Julianne,mirosul divin si zdranganitul vaselor ``au ajuns`` si la mine si m-au bucurat mult,mult...

Bucura-i in continuare pe ai tai asa cum numai tu stii!Contezi foarte mult pentru ei!
Te pup si-ti doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Vio, eu abia acum am reusit sa ma inteleg cu baietelul meu si are 7 ani. Pana acum ii era tare greu sa exprime ce simte. Si nu a avut niciodata probleme de vorbire, dar nu stia cum sa explice acele stari. Chiar ma gandeam aseara sa va spun ca pe masura ce cresc problemele astea se mai rezolva in timp, se maturizeza si ei si reusim altfel sa comunicam. Asta o spun din experienta mea cu baietelul meu, dar si ca om care a lucrat 10 ani cu copilasi cu probleme. Asa ca nu disperati fetelor. Nici mie nu mi-a cazut prea bine, cand, dupa tot felul de teste, mi s-a comunicat ca are o inteligenta peste medie, dar totusi un retard psihic usor. Nici nu stiu cum sa inteleg asta, pentru ca David pentru cine nu il cunoaste este un copil absolut normal, la o gradinita de stat, fara nici un fel de probleme. Si totusi scriam undeva ca a trebuit sa ii aman anul scolar pentru ca nu poate invata numere si litere decat foarte greu (muncim de 2 ani sa stie nr. si tot nu le stie pe toate, ma refer de la 1-10). Initial am crezut ca e Sindrom Asperger, diagnosticul cu greu a fost pus tot in acesta directie. Acum nu mai sunt convinsa de asta pentru ca nu prea se incadreaza in simptome, inclin mai degraba spre dislexie, disgrafie, discalculie.

Vio, nitrazepamul il luam din iarna lui 2007, cu doza stabilita la Tirgu Mures, iar crizele s-au oprit la 1/3 din 5 mg la fiecare 8 ore, in combinatie cu depakine 3 ml/3 ori pe zi, odata cu nitrazepamul.
Pentru ca ne aproprim de 3 ani fara crize in vara asta am scos 1 ml depakine (nu mai stiu schema ca scriu de la servici, daca te intereseaza te anunt), apoi am inceput foarte usor cu nitrazepamul si vom termina cu el definitiv in iulie 2011.
Julianne,ascult-o pe Sibylle si tine-o pe pitica intr-o esarfa lipita de tine cand faci mancare. Chiar sambata imi povestea o prietena care a avut si ea baietelul cu aceste probleme ca asa l-a purtat toata perioada cat a fost mic si cand gatea, si cand facea curat.
Gata, fetele, fug la munca.
Va imbratisez pe toate.

Am scris mult, dar poate va ajuta experienta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ra_mi_ella, cand au debutat crizele lui David?
In cat timp, dupa administrarea primului antiepileptic, le-ati oprit?
Ce fel de crize avea?

Imi cer scuze daca am atins o perioada sensibila. Numai daca poti sa-mi raspunzi.

Iti multumesc din suflet si multa multa sanatate!

Pup toate mamicile si toti puii!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput