Epilepsie(5)
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
E cutie . Cum naiba sa dureze atat?
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
pisellino spune:
maine ma duc iar nana nici eu nu am stare
pup la fluturasi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
letitia78 spune:
Buna,am perdut sirul mesajelor de cand nu am mai intrat pe forum. La multi ani!multa sanatate si bucurii lui Robi, Cata, imi cer scuze de intarziere,dar noi saptamana trecuta am fost la Bucuresti. I-a facut punctie ca sa-i extraga lichid din creier pentru a lucra mai multe analize pe el, o parte le lucreaza aici la IOMC, iar o parte trimit in Olanda. I-a luat si sange (7 eprubete)pentru a trimite tot afara pentru teste genetice.Trebuie sa asteptam aproximativ 2 luni pentru rezultate, apoi ne intoarcem sa-i faca un ADN in Elvetia pentru 3 boli metabolice (asa mi-a spus dr. Barca). Au inceput de saptamana trecuta sa faca analizele genetice gratuit, cu cei de afara.Va dati seama, am facut si noi un PASSSSSSSSSSS, adica sistemul medical din Romania.
Tudor nu este mai bine, ia si el Rivotril, a scapat de spasme, dar de crize nu.
Cata, ni s-a propus si noua dieta ketogena,dar trebuie sa mai asteptam rezultatele investigatiilor.
Nana, parca tu intrebai de Lamictal,noua vrea sa ni-l introduca data viitoare,daca ne poti trimite sa-mi spui ce sa-ti scriu(adica adresa si bani).
Va multumesc ca va ganditi la noi si salut toate mamicile,chiar daca nu le nominalizez pe fiecare, ma gandesc si eu la toate si la problemele lor.
Adiardelean, cand am citit despre Daria, parca il vad pe Tudor. Asa imi spun si eu ca D-zeu este cel mai bun Doctor si ca el va face o minune pentru pruncusorul meu. Pe Andrei mi l-a luat la El si mi l-a facut ingeras langa El,dar sper ca cu Tudor are alte planuri.
toti ingerasii si pe mamicile lor.
Happiness_4_us spune:
Leti, am Lamictal de 5mg pastilutza. Ti le trimit sigur.
Acum ramane sa imi spui daca le trimit de aici, in cazul asta nu stiu cat fac pe drum ca am trimis la Cata un colet de 2 sapt si nici acum nu a ajuns, sau astepti sa ajung in Ro, ajung pe 20 dec, si ti le trimit cu prioripost.
Cum preferi.
Adresa unde sa le trimit mi-o poti trimite pe PM.
Sanatate multa!
Edit: Nu costa nimic Lamictalul.
Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Julianne spune:
eu am venit doar sa va salut si sa va spun ca ma gandesc in fiecare zi la voi toate si la micuti
si daca se intampla sa ne mai citeasca si alte mamici care trec prin aceleasi incercari ale vietii, le spun si lor sanatate
la noi e vreme urata, vine iarna..nici nu stiu cand a trecut vara, toamna!
pisellino spune:
julianne ce mai faci cum mai esti?fetita ta? e mai bine?
eu azi am cumparat rivotril azi-noapte a facut robi o criza umpic mai lunga daca mai face si azi incep cu rivotril
vio tu ce mai faci?sunteti bine?
elena stefanut ce progrese mai are?ai mai vb cu mama lui filip?
magda ati scapat de varicela?
adi... cum mai e daria? abia astept sa vii cu vesti bune
nana ma gandesc ca daca prelevezi celule stem unde se pot transplanta? adica aici in italia spre exemplu se preleveaza celule stem dar nu se face transplant am vorbit cu un medic de la centrul de transplant de stem si mi-a zis verdictul adi spunea de germania dar cred ca e cu plata si probabil nu costa deloc putin
anca o sa treaca tot, imi pare bine ca esti optimista pup lui tudor
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
nana ai PM
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
rosary spune:
De un an de zile de cand puiul meu a fost diagnosticat cu epilepsie traim intr-o agitatie continua si intr-o nesfarsita cautare...de raspunsuri,de solutii si de ce nu de putina incurajare...astazi e prima zi in care nu ma mai simt singura si in care am realizat ca exista un loc in care oameni cu aceleasi probleme gasesc timp sa se ajute unii pe altii...ma bucur ca v-am gasit si sper sa nu ne considerati intrusi.Alexandra si Andu
RHYANNA spune:
am disponibl 32 comprimate de LAMOLEP 100MG(substanta activa lamotrigina)
le ofer gratuit
Chuny spune:
Rosary, ma bucur ca ai gasit acest topic, insa nu pot sa-ti urez "bine ai venit" ... mi s-a strans inima cand am vazut un nume nou la lista ... asta inseamna inca o mamica si un copilas ce sufera :-(