Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Simona,am vazut pozele de la botez. pt micul crestin si pentru mamica lui cea emotionata.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Fetelor, vreau si eu parola si user-ul de la mailul comun,pls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Happy Halloween! (foto)

de la Tessa, mami, si tati

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Aniast... in fiecare zi m-am intrebat de ce nu ne mai scrii. . Ma bucur sa te citesc din nou si multumesc pentru sfaturi! La mine nu stiu daca problema tine de tehnica de alaptat, mai tare ma incomodeaza volumul sanilor, imi restrange serios numarul pozitiilor de alaptat. In plus am inceput sa am probleme cu productia de lapte la ora asta, dimineata suge des si mi se pare ca nu se reface stocul in timp util. Se pare ca sunt intr-un moment de cumpana, trebuie sa decid daca dau pe toti afara din casa si continui cu alaptatul natural si la cerere sau le ascult sfaturile si bag o completare.

Draga mea, nu da pe nimeni afara din casa. Iesi tu! Pune copilul in carucior si iesi cu el, te intorci in casa cu putin inainte de ora mesei. Nu doarme afara? Alex vrea la san incontinuu daca stam in casa... iesind afara doarme linistit si ii pot regla cat de cat programul. De exemplu azi am plecat la Zoo, de cand l-am pus in masina pana ne-am intors a dormit, apoi a mancat, ne-am jucat putin, l-am scos iar afara si ne-am intors dupa aproape 3 ore. Trebuie pacalit putin si lungit timpul intre mese si atunci o sa vezi ca n-ai probleme nici cu productia de lapte. La piept mare merge bine si pozitia mingii de fotbal, a postat cineva zilele trecute un video. Incearca.

Mergi la inceput

Chiar daca am fost o perioada scurta alaturi de voi, va multumesc pentru ca m-ati primit atat de repede alaturi de voi. Desi uneori am impresia ca nimeni nu-mi vorbeste si nici eu nu stiu ce sa spun oricui, m-am atasat foarte mult de voi. Sunteti(suntem) o echipa de treaba, un grup de mamici prietenoase cu niste bebelusi superbi.

Multi pupici si un buchet de flori

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Maine mergem la vaccin...sper sa fie ok. Vlad imi mananca iar la maxim 2 ore...mai varsa din cand in cand dar nu imi fac griji de asta pentru ca stiu ca nu e flamand...

Bafta la vaccin!
Cred ca e un puseu de crestere, trece si asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

E ultima zi de odisee si nu vreau sa treaca fara sa va scriu.

Tot scriu si rescriu mesajul, pentru ca este tare greu sa exprim ceea ce simt.

Am parcurs alaturi de voi aceasta perioada minunata si chiar daca nu am fost atat de activa pe forum pe cat mi-as fi dorit, am incercat sa ma integrez in grupul celor ce aveau sa devina mamici de septembrie-octombrie 2010. M-am bucurat de fiecare veste buna, m-am intristat atunci cand am citit de probleme si am incercat sa trimit incurajari atunci cand am putut, m-am rugat pentru mamicile sau bebelusii aflati in impas... Am pus majoretele la treaba si am citit cu emotie vesti despre nasterea bebelusilor...

As vrea ca acesta sa fie si inceputul unei frumoase prietenii, avem sansa de a vedea impreuna cum cresc copiii nostri si-n felul acesta sa creem legaturi puternice... Va doresc sa continuati impreuna calatoria, sa nu va pierdeti pe drum si sa descoperiti aici prietene adevarate

Va multumesc tuturor ca ati fost aici in aceste 9 luni, pentru vorbele bune si pentru incurajari, pentru sfaturi si informatii si, nu in ultimul rand, pentru majorete si felicitari

Va doresc bebelusi sanatosi, sa va bucurati de ei si sa-i cresteti frumos !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

bebecris bine ai revenit!
Felicitari!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

KAT, deja ati inceput diversificarea ?

Tess este absolut delicioasa !!!

Melc, melc, codobelc,
Sunt un bebelus superb....

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ma doare spatele infiorator de tare, n-o sa ma indrept in veci. Ieri mi-am luat un compleu pt botez si am constatat in cabina de proba ca eram de-a binele gheboasa si putin suie! Un fel de maimuta, vorba lui Summertime. Imi pare rau ca n-am si blana sa se agate asta micu!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Daa,blana si marsupiu ca si cangurii!!

Si eu m-am ghebosit de atata carat in brate!!Deja ma doare spatele cand stau dreapta.S-a obisnuit spinarea cocosata.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Aoleo, eu duminica sunt domnisoara de onoare.
Consimt cu voi!

_

Mergi la inceput