Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

semnez si eu condica la final de ODISEE, voi scrie un mesaj cu gandurile mele si cu trairile pe parcursul acestor 40 de saptamani...de fapt e conceput de cateva zile
va doresc numai bine tutror, va multumesc inca o data pt sfaturi si pentru sustinere morala, sa aveti copii sanatosi si sa va aduca numai bucurii numai bine...cu bine ODISEE, frumoasa perioada si emotionanta...acum am trecut deja de prima luna de viata si etapele de dezvoltare conmtinua in ritm alert, abia astept sa va mai citesc...pana la 365 zile

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Zozela e f frumos mesajul!
Tu o sa-l trimiti,nu??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Donna daca inca mai ai putere ia si continua. Fiecare isi stie perfect gradul de suportabilitate.
In primele saptamani ma simteam si eu vinovata ca vroiam sa ii dau formula, mai ales noaptea cand chinurile sunt si mai mari..insa acum dupa 4 saptamani cand stiu ca am incercat 'n' variante ca sa fie bine si tot nu imi iese..prefer sa fiu linistita, sa ii dau sa manance si sa ii zambesc nu sa ma izbesc cu capul de perete si sa plang..
Acum am ceva emotii cu sanii mei, sper sa nu iasa vreo complicatie..insa asta este..e o decizie pe care mi-o asum.
Acum la amiaza a dormit tun 3 ore cum n-a mai facut de multe zile..

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Si noi prezenti la sfarsit!!!
Cine imi trimite parola la mailul comun? ca vreau si eu sa vad mesajul...
Klarise, si fii convinsa ca bebe va creste frumos si sanatos! Tu sa ai putere si liniste, sa te simti linistita sa ii transmiti si lui linistea ta!
Maine mergem la vaccin...sper sa fie ok. Vlad imi mananca iar la maxim 2 ore...mai varsa din cand in cand dar nu imi fac griji de asta pentru ca stiu ca nu e flamand...
Si...de maine suntem la ,,casa noua''...sa speram ca vom fi mai active decat in ultimele 2 saptamani, sa avem doar lucruri bune de povestit...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mari. Multumesc pentru vorbele frumoase.
La ce 'des' reusesc eu sa intru pe aici...mai stiti ceva de Chichi? Cum e bebe Toma? Stiu ca si ea avea putina depresie post-natala..

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dragi mamici. nu stiu daca ma mai tineti minte, i-mi pare nespus de rau ca in ultima perioada nu am mai putut fi alaturi de voi dar ni s-a stricat calculatorul si dupa ce l-am reparat nu am mai putut intra ca am fost foarte acaparata de bebe

cristina si bebe in burtica 37+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna dragi mamici. nu stiu daca ma mai tineti minte, i-mi pare nespus de rau ca in ultima perioada nu am mai putut fi alaturi de voi dar ni s-a stricat calculatorul si dupa ce l-am reparat nu am mai putut intra ca am fost foarte acaparata de bebe

cum sa nu te tinem minte??? chiar ne e dor de voi cele care intrati mai rar...dar bine ca ne mai dati cate un semn de viata, sa stim ca sunteti bine

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

sa va spin pe scurt povestea nasterii bebelusului meu. In data de 4 octombrie seara mi s-au rupt membranele. Au inceput emotiile, tremuram, sotul la fel, gata venea pe lume minunea noastra. Mi-am facut dus, am anuntat familia si la 10 seara eram la spital. Am intrat cu zambetul pe buze si foarte emotionata....nici nu stiam ce ma asteapta. Toata sarcina mi-am dorit sa nasc natural si fara peridurala.... hmm cat curaj. Pierdeam lichid din ce in ce mai mult si pe la 1 noaptea au inceput contractiile sa fie din ce in ce mai dureroase. La 7 dimineata cand a venit dr mea deja nu mai puteam, i-mi venea sa ma urc pe pereti de durere si dilatatia era 2 . Am vb cu dansa sa punem peridurala, i-mi pierise curajul dupa o noapte e chin. Mi-a spus sa mai asteptam sa am dilatatie macar 3. La ORA 11, tot 2 si a chemat anestezista sa-mi puna peridurala. Mi-a bagat prima data cateterul in coloana sub anestezie locala dar nu a reusit sa-l fixaze. A mai incercat de 2 ori fara anestezie...am innebunit de durere pt ca aveam si contractii foarte puternice, si durerea din coloana, trebuia sa stau si nemiscata. Ce sa mai, cele mai mari dureri pe care le-am simtit vreodata. Dupa peridurala mi-au mai trecut durerile dar nu de tot, nici nu stiu cand a trecut o ora jumate ca iar ma ia puternic, trecuse efectul anesteziei. Mia mai bagat o doza si am reusit sa adorm o ora si ceva cand a venit dr, m-a consultat si dilatatia era tot 2 . M-a bagat de urgenta in cezariana, deja aveam 18 ore de membrane rupte si 14 de dureri insuportabile. Am facut anestezie locala si astfel mi-am vazut bebelusul imediat dupa ce l-a scos, a fost cel mai frumos moment din viata mea. Prima atingere...nu o sa o uit niciodata. Plangeam si il umplusem si pe el de lacrimi. S-a nascut cu 3.100, nota 9, perfect sanatos. Am iesit din spital cu 2.940 si intr-o saptamana jumate pusese deja 650 g. Ne-am chinuit cateva zile cu sanul dar acum merge totul bine, incercam a scapam de tot de completare, are zile cand nu ii dasu de loc si zile cand nu se satura si mananca foarte putin lapte praf. speram ca de acum sa pape exclusiv la san. Asa a venit pe lume minunea noastra de baietel, m-am chinuit mult dar a meritat. A-s mai trece de o mie de ori daca va fi nevoie, ca sa-l am pe el. I-mi cer scuze ca am scris asa mult, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi experienta mea macar pe ultima suta de metri. Va pe toate si multa sanatate voua si bebelusilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Ne-am intrebat foarte des ce e cu tine! Ne obisnuisem ca te citim zilnic. Acum te asteptam cu semnatura actualizata, poze in album si macar un mesaj scris in fiecare zi!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bebecris bine ai revenit!!Ne era dor de tine! Dar cum il cheama pe bb???Sa-l trec in listuta.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput