Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Hello, gasca!
Am trecut sa va servesc cu o felie de tort de ziua Iustinei si sa va salut in ultima zi in care mai locuim aici!
Va imbratisez pe toate, cu mult drag!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

multumim pt tortulet! chiar aveam pofta de ceva dulce!
si pt iustina un "la multi ani" mare, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

saru-mana de PM!
Ma credeti sau nu, plang in adevaratul sens al cuvantului si imi tin puiul in brate!!! Am citit ce s-a scris pentru predarea stafetei si am retrait muuulte momente din perioada sarcinii. Puiul meu a crescut ,,la un loc'' cu ai vostri, are cei mai multi prieteni, iar eu ma simt cu adevarat printre prietene aici! MULTUMIM ANIAST CA NE-AI DESCHIS CALEA SPRE A TRAI ACESTE MOMENTE EMOTIONANTE SI FRUMOASE!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Happy Halloween! (foto)

de la Tessa, mami, si tati

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

KAT, pot sa-mi aleg un Halloween treat?

Delicioasa melcuta!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,acum am ajuns acasa Am citit in fuga si-am vazut ca va place predarea-ma bucur! Mi-ar fi placut sa fie ceva mai complex textul,insa nu am avut timp sa-l bibilesc mai mult..poate reusesc mai incolo putin La fel,i-am trimis si lui maitreyi SMS sa-i cer voie sa-i folosesc poezia..2ingerasi am vazut ca nu are obiectii,pt.ca i-am folosit parte din mesaj

Mari(paun) e foarte frumos textul tau si-normal ca-l poti trimite ca mesaj personal-ar fi chiar foarte frumos daca le-am scrie,cat mai multe,cate ceva burticilor de Nov-Dec!

Astept confirmarea lui maitreyi si la 00.00,trimit predarea stafetei,logata cu userul comun-septoct2010-predare semnata astfel,de catre noi toate!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, multumim mult pentru urari! Din pacate, abia au plecat musafirii si nu am timp sa citesc si eu textul de predare a stafetei..abia maine o s-o fac. Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede perioada asta..bolfosenia mea are deja 2 luni aproape.
Va las, ca Iustina vrea ciorba...la ora asta.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Fetelor,acum am ajuns acasa Am citit in fuga si-am vazut ca va place predarea-ma bucur! Mi-ar fi placut sa fie ceva mai complex textul,insa nu am avut timp sa-l bibilesc mai mult..poate reusesc mai incolo putin La fel,i-am trimis si lui maitreyi SMS sa-i cer voie sa-i folosesc poezia..2ingerasi am vazut ca nu are obiectii,pt.ca i-am folosit parte din mesaj

Mari(paun) e foarte frumos textul tau si-normal ca-l poti trimite ca mesaj personal-ar fi chiar foarte frumos daca le-am scrie,cat mai multe,cate ceva burticilor de Nov-Dec!

Astept confirmarea lui maitreyi si la 00.00,trimit predarea stafetei,logata cu userul comun-septoct2010-predare semnata astfel,de catre noi toate!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Zoze, pe mine ma apuca plansul fara sa-l fi citit... Multumesc si eu ca te ocupi, am incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Zozela multumim ca te ocupi de predare

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Buna deara for the last one in varianta asta
Scriu d p tel asa k voi fi scurya si agramata
Va iubesc cu sufletul si va urez clipe dvis si credtere usoara alaturi d pitici, sa ne sjutam reciproc ss crestem in Iubire.

Zoze poti folosi poezica k d aia am si pus o colea

N am citit nic in sfara de pag asta da revin maine cu net si imprrdii d ls botez. Sa ne revedem sanatosi. Pupi cu love.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Am citit mesajul de predare a stafetei! F. frumos si emotionant, plang in fata calculatorului de emotie si bucurie si...multe sentimente amestecate. Ma bucur ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu asa 2 minuni si mi-a dat posibilitatea sa traies atatea sentimente frumoase!

Zoze, e un mesaj exact pe placul sufletului meu. Maitreyi, 2 ingerasi, multumim mult pentru contributie!

Aniast, iti multumim ca ne-ai reunit aici, deschizand primul subiect al Odiseei noastre!

Va pup pe toate!
O noapte cat mai usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Dragele mele,
va scriu din acelasi loc din care am facut-o de atatea ori in timpul sarcinii. Numai ca acum nu-mi mai umbla nimeni prin burtica. Acum burtica sta in patutul ei si doarme.
Am petrecut cu voi o perioada unica in viata mea si acum imi dau lacrimile cand realizez ca trebuie sa ne despartim de Odiseea noastra draga, de aventura asta minunata care pe unele ne-a transformat in mamici, pe altele le-a refacut mamici!!!! De-acum plecam in alta aventura alaturi de puii noatsri dragi.
Va multumesc tuturor pentru sfaturile si experientele voastre impartasite aici din care am invatat si care m-au ajutat la nevoie. Fara voi nu ar fi fost la fel! Va doresc tuturoe sa aveti parte de multa sanantate si liniste sufleteasca si sa pasim cu bucurie si fericire catre cealalta aventura, catre casuta noastra cea noua (cum spunea Anuta!), sa avem parte de un nou inceput plin de bucurie si fericire!
E tare greu sa ne despartim de Odiseea noastra draga! pt ca ea ramane unica pt fiecare dintre noi!
Nu stiu daca am reusit sa fiu intru totul coerenta pt ca-mi vine sa plang in continuu. Ideea e ca va iubesc pe toate asa cum sunteti si sper sa fim alaturi si de-acum in colo!
La revedere Odisee draga!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput