Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)
Raspunsuri - Pagina 3
ramonik1986 spune:
Chiar asa Alexia nici un semn sa nasti? Eu nu mai pot de nerabdare si de abia luni fac 37 de sapt
36+ David Mario
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Bravegirl, parca tu mergi cu Ariana la fast track kids. imi poti spune si mie care sunt preturile programelor? ca nu am gasit pe site-ul lor. merci mult Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Din cate imi amintesc, vorbeau Sashenka cu Bravegirl, costa 600lei modulul.Mai multe detalii poate intra Bravegirl sa te ajute! Ii poti trimite si un PM.
Madalina35+
EvaF spune:
Ana, te asteapta momente minunate acasa in noua formula.
F greu de descris ce simti in primele zile acasa cu bebe. E o stare de euforie pe care nu o poti compara cu nimic altceva. Sa profiti din plin!
Hai Ioana!!!!!!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)
anya2010 spune:
Siema ma bucur ca esti bine.Felicitari pt printesa Natalia Iris(ce nume frumos). Asteptam detalii si poze, cand ai timp
Ana
Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
HAI IOANAAA!!!
Anya cand vad cat a durat la Ioana deja ma bucur ca nu am contractii .
Doura, te inteleg perfect cu nervii. Speri speri si pana la urma sunt doar alarme false sau pasi mici. Rabdarica ca stie fata ce vrea. Daca scoti bata te inteleg ... M-am bagat si eu la consolari si teorii desi le contrazic.
Ratusca, multumim pentru capitol. Cum te simti? Vreo presimtire? Sa stiu ce program imi fac maine .
Madalina
Subscriu celor spuse de Beatrice, fetele care au facut cezariana pana acum nu au facut de placere. Fiecare nastere are plusuri si minusuri dar probabil poti vorbi cu adevarat de ele doar daca treci prin ambele experiente.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...
allexxia_m spune:
Fetelor, ce pot sa zic ....
nasc cand o sa vrea bebelina mea
cel putin pana duminica nu prea as vrea nici eu sa nasc, ca este doctora mea plecata ... dar mai e si dupa cum vrea buburuza mea
Astazi mi-a venit si patutul, nu mai pot de dragul lui, l-am aranjat frumos si asteptam
Am pus poze cu patutul pe contul pt ursuleti de pe picasa, daca vreti sa vedeti, mie imi este asa drag de el ca nici nu mai imi vine sa dorm, ma uit mereu la el ...
39+
allexxia_m spune:
am schimbat si eu semnatura si am pus numele si AMR
39+ Adina Maria
AMR - cateva zile
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Din cate imi amintesc, vorbeau Sashenka cu Bravegirl, costa 600lei modulul.Mai multe detalii poate intra Bravegirl sa te ajute! Ii poti trimite si un PM. Madalina35+ |
multumesc mult Madalina
HAI IOANA!!!!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anya2010 spune:
Miruna la asta ma gandeam si eu Eu visez la un travaliu scurt si fara dureri Se zice ca autosugestia face minuni..sa vedem
Trisez si eu, schimb semnatura mai devreme cu o ora, am facut 39 s
Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
douradoudou spune:
a nascut ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa