Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)
Raspunsuri - Pagina 23
anya2010 spune:
Felicitari Ratusca, bine ai venit Ana Maria!!

Acum nu mai conteaza cum a nascut, important e sa fie bine amandoua
Recuperare cat mai rapida! lapticul o sa vina repede avand in vedere ca travaliul s-a declansat

Ana
39+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
Madalina
sa stii daca pui pozici cu camera nu ne suparam
. Si noi am luat o canapeluta saptamana trecuta... m-am indragostit de ea pentru ca e foarte mica motiv pentru care merge perfect intr-o camera de copii.
Korinel, Dana, bine ati venit!!!
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 +
: AMR 2 SAPTAMANI...
anya2010 spune:
A primit careva detaliile despre bebe de Ioana si Misticgirl? Nu de alta dar sa le trecem in listuta ca apoi apar alte nasteri si ne incurcam..Paote aflati si celelalte detalii despre Ana Maria de Ratusca, sa o trecem si pe ea in listuta 
Ana
39+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
fluturasha23 spune:
Felicitari ioana, misticgirl si ratusca!
Multumesc fetelor pentru raspunsul referitor la adeverinta pt cele 10 zile libere. 
anya am vazut ca o sa nasti la cf2 in curand. Te rog daca poti sa-mi povestesti despre nasterea la cf2 (eventual intr-un pm in caz ca nu mai intereseaza pe nimeni de pe aici). Am o prietena care urmeaza sa nasca acolo si ar vrea cateva informatii proaspete. Multumesc mult.
Shashenka te-ai hotarat unde nasti?
O seara frumoasa tuturor!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 34+
beatrice75 spune:
Felicitari Ratusca
Vreau sa-mi cer scuze ca ea saraca mai mi-a dat sms, dar i-am spus ca nu-s acasa momentan si nu aveam cum sa va tzin la curent.
38+

vmadelain spune:
FELICIARI RATUSCA, BINE AI VENIT PE LUME ANA MARIA!!

E bine ca totul s-a terminat cu o minune sanatoasa!
Recuperare cat mai rapida si mult laptic pt fetita!

Miruna Dupa amenajare o sa pun pozici! astept sotul sa se mobilizeze!

Madalina
35+ 
heidy spune:
Nu stiu de anya dar eu imi doresc ca bebe meu sa fie mai sportiv din fire ... nu fotbalist
, dar sa aprecieze sportul.
Felicitari Ratusca!!!! Cel mai important e ca fetita e bine si ca ai dus sarcina pana la termen si totul este bine acum.
Sashenka sanatate tie si baieteilor tai.
34+
Tudor Andrei
bebelu86 spune:
fac capitol nou
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_Alacran Lore, pentru lactatie mai rapida, se ia Galactogil si se bea ceai de chimen, anason si fenicul. de asemenea, pentru cresterea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 5 CH 5 granule dimineata si seara ![]() |
Multumesc mult pentru sfat, Ina
. Mi-am notat.
32+ viitoare mami de