Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Korinel_1 spune:

Felicitari la toate mamicile care isi tin acum pruncii,ma bucur enorm pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Hai, Ratusca!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Scoatem si majoretele pentru cele care trebuie sa nasca astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Hai Ratusca! Mai e putin si vine bebe!!!

Sugubina, te cred si te inteleg !
EU ma bucur ca ma pot misca, ca nu am restrictii de nici un gen. De miscat ma misc greut, si incep sa ma plang si eu de dureri de fund noaptea, ma intorc greu de pe o parte pe alta, dar cum zici si tu, totul pentru Pufice! Imi da un sut mandruta de-mi trec toate durerile, ma aduce urgent la realitate si ... mergem mai departe !

32+

Mergi la inceput

Si eu ma simt foarte grea,dar lasati ca trecem noi peste toate,satatosii bebelusii sa fie,ca noi induram orce pentru ei.

31+1

Mergi la inceput

Nasterea Claudiei m-a impresionat f tare, abia astept sa aud si cum se simte. Stiu ca era pregatita pt cu totul altceva.:)
Sugubina, imi inchipui cat de greu va este voua cu 2 sufletele in burtica... acum la a doua sarcina simt ca mi se dizloca oasele la fiecare rasucire, desi am luat mult mai putine kg decat prima data. Chiar ma intrebam daca as fi rezitat la sarcina gemelara. Multa putere iti doresc. Pare mult ca se precipita lucrurile la noi, dar de fapt mai e atat de putin...
Miruna, multumesc de pont. Daca modelati vreau si eu poze cu ingerasii! Dar tu esti chiar activa, eu nu sunt in stare de nimic, in afara de joaca in 2 (cu copilul ). Ar trebui sa trag cumva de mine, sa-i fac un program si sa ma pregatesc cat de cat de nastere. Cred ca o sa ma ia prin surprindere, chit ca va fi la 41-42 de sapt.:)
Ina, multumim!

_

Mergi la inceput

Cind vad ca la voi aici se naste pe banda rulanta ma iau fiorii.

31+1

Mergi la inceput

31+1

Mergi la inceput

Sashenka, multa sanatate! Asa mi se strange inima cand aud de raceli... numai ce am stat cu pufful de ventolin langa Maria. Bine ca si-a revenit singurica. Mai este un pneumolog f bun si la Medlife, dr Ionescu (o ea de fapt). Noua ne-a studiat istoricul dinainte de conceptie si ne-a dat si scheme de tratament care de cele mai multe ori functioneaza f bine, exceptie facand cazul de fata...
Sper sa se rezolve cu bine toate, chiar si cele nesperate!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia si Vasari multumesc pentru gandurile bune. Trecem noi si peste asta..

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput