Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu sunt curioasa, dintre fetele care nasc natural, daca ajunge vreuna la 41/42 de saptamani!

38+

Cat sadism . Pariuri ceva ?

Andreea mai vrem pozici cu sarmaluta! Are o fatuca plina de caracter!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

te simti luata in vizor?

38+

Nuuuuuu ...Acum o ora am mutat mobila la bebe, prin impingere desigur, intrucat sotul nu este acasa si vreau sa pun tablourile si sa termin... crezi ca am avut vreo contractie? Nimic.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*..................................................................................................
*.............................................................................................................................................
*...................................................................................................
*...............................................................................................................................................
*..........................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Biatrice, eu tare sper sa nu trec de 40 de sapt, ca vreau Scorpion Asa l-am proiectat pe bebe si sper sa iasa asa!!!! Implnim 40 de sapt in ultima zi de Scorpion

Eh, daca nu da nici un semn in urmatoarele doua saptamani, ma apuc de mutat mobila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Miruna, chiar o sa mai trimit maine cateva, deja i- au trecut multe dintre petele de pe fata, ai avut dreptate si parca acum e mai draguta....uitasem ce repede pare ca li se schimba fizionomia ....asa de la o zi la alta.

Ilinca a facut un icter f usor, insesizabil ptr mine, nu a fost nevoie de lampa si, multumesc lui Dumnezeu, se pare ca streptococul nu a afectat- o......mai astept o verificare in seara asta si inca una maine dimineata din partea medicului neonatolog....pana acum este ok totul.

Eu am inceput sa am colostru de ieri si cred ca vine si laptele ptr ca simt sanii mai fermi si un pic calduti. Oricum bblusa primeste supliment .

Danait, ma bucur tare mult ca bb e din ce in ce mai bine! Sanatate si sa veniti repede acasa!

Andreea, mami de baiat si fetita

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Alacran

Biatrice, eu tare sper sa nu trec de 40 de sapt, ca vreau Scorpion Asa l-am proiectat pe bebe si sper sa iasa asa!!!! Implnim 40 de sapt in ultima zi de Scorpion

Eh, daca nu da nici un semn in urmatoarele doua saptamani, ma apuc de mutat mobila

Si bebelina noastra tot cam asa, dpn-ul e pe 19 dec, deci sper sa nu depasesc, sa fie sagetatoare. Bine, sagetatorul e pana pe 21-22, nu stiu exact, dar ar fi bine sa vina mai devreme, de Craciun sa stam si noi si doctora linistiti.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

FELICITARI CLAUDIA!!!!

HAI RATUSCA!!!!

fetelor eu sunt varza rau. azi noapte nu cred ca am dormit 3 ore si sunt ametita rau. m-am racit ingrozitor, cu sasha am fost la doctor si este si el rau cu caile respiratorii, vroia sa-l interneze. mi-a dat o reteta kilometrica si iar tratament....ma zapaceste ca de o luna si jumatate nu-si mai revine . pe 3 nov trebuie sa-l operez si pe iustin de polipi . cred ca o sa fiu in spital cu toti ce-i 3 baieti ai mei. am asa stare proasta ca nu-mi revin aseara am plans pana nu am mai putut. de mutat nu cred ca apuc sa ma mut pana nasc, mai am nevoie de niste bani si nu stiu de unde sa-i scot . cred ca m-am plans destul, nu va suparati pe mine .

Andreea multumin de detalii, chiar foarte folositoare . Tu ce faci cand te externeaza??

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

astazi schimbam si noi semnatura

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, linisteste-te, ca faci rau la bebe. Ia-le incet pe fiecare, incepe tratamentul cu Sasha, opereaza-l pe Iustin si apoi pregateste-te si pentru bebe mic. Mult nu mai e, si trebuie sa te odihnesti, nu sa plangi. De mutat o sa va mutati dupa ce vine bebe daca nu se poate inainte, asta este, acum ce poti sa faci mai mult decat ce faci deja? Nu e bine sa te consumi asa, nu-ti face bine nici tie sa plangi atata. Se vor rezolva toate, o sa vezi !

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sashenka, imi pare rau ca esti asa d trista. Ptr Sasha, daca are dese probleme cu caile respiratorii, ti- as recomanda-o pe dr Oros de la Medicover. Ea este pediatru cu specializare in pneumologie si singura care il poate pune pe Sebastian pe picioare cand are cate o raceala din asta a la long, bronsita , laringita etc.

Pe noi ar fi trebuit sa ne externeze azi, insa am rugat eu sa stam pana maine ca sa ma sigur ca eu sunt cat mai mult refacuta ptr ca acasa trb sa fac fata ambilor copii si celor 2 catei...chiar daca vine menajera, tot voi avea activitate, asa aici stau in pat intre doua alaptari.....

Andreea, mami de baiat si fetita

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Sashenka, multa sanatate si ia-le pe toate pas cu pas, nu te lasa coplesita! ia-le pe rand! daca ai plans, e bine, te-ai descarcat!

Mergi la inceput