Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
catank spune:
antguess sper, voi mai incerca odata, sa nu spuna sotul ca nu ma stradui!
Tu ce patisi la semnatura de la 18 ai trecut la 15?
Burtici, fug la nani un pic, cind ma trezesc fac de papa si continui lucru...
Pe curind, ...
p.s. Iesiti afara din casa ca e tare cald si frumos!!!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+
danielle02 spune:
salutari si de la noi
mai rarut ca ne pregatim de plecare si parca nu mai am nici un chef.
o tura de bagaje le-am trimis deja spre Ro si mai avem de ne vine rau.. sper sa terminam odata ca nu mai pot.
ce voiam sa va intreb.... pompe pt muls v-ati luat?aveti de gand sa va luati? eu nu am putut alapta fetele ca durea rau de tot si acu m-am gandit sa imi iau una poate asa pot scoate lapte,poate nu m ar durea asa rau daca ma mulg.
ce ziceti?de care recomandati?
am fugit la impachetat iar
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank stefiapost pai ce patisi de nu ai fost prea ok? Faptul ca sotul a simtit printesa te cred, ... cum sa nu fie emotionant? Mie imi venea sa topai de bucurie pt el! antaguesbuna observatia cu folia, si eu o stiiam, bravo! Felicitari pt semnatura!!! mandreeacdaca la academica este morfo II 5 mil, am sunat la medical city si imi raspund ca este 5 mil 400. Deci...imi este rau Ma intreba daca am sarcina gemelara, probabil dorea sa ma instiinteze sa mai pun 1 mil in plus...sau chiar mai mult. Zici ca mamicile cu gemeni au 2 burtici! Sunt imposibili! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+ |
nu stiu exact..cred ca hormonii...ca imi venea sa bat pe toata lumea...perioade din alea cand nu ai de ce sa iti faci griji si cauti motive...ei bine eu am cautat si acum cu sarcina am gasit motive cate vrei..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+
antguess spune:
danielle....
eu am primit o pompa manuala de la avent si o pastrez pana nasc sa o folosesc.
la primul copil am folosit si ma ajuta f tare, eu nu am avut nici o problema cu sanii, nu mi s-a blocaty laptele, nu m-a durut nimic si cred ca datorita pompei cu care ii goleam dupa fiecare alaptat
eu o recomand cu caldura pe cea de la avent pt ca si sora mea a folosit-o si a ajutat-o mult
succes
+
MsBB spune:
a aparut !
Ma simt de o desteptaciune maxima , am reusit sa uploadez pozele pe picassa, da?
Era si greu a naibii , trebuia sa schimb o setare ... dar na....daca-s ticaita si incalcita...
Multumesc mult pt parola miki si mandreeac . In sf imi pot afisa si eu burtik .
Vroiam si io sa vad poze de Iasmi , am admirat niste burtiki ultra mega frumoase .
Eu pe tot timpul sarcinii cu Andra m-am epilat cu ceara , la cosmeticiana si acum fac la fel. Eram teroritza de ideea de ajunge ...boschet la nastere, sa ajung pe mana alora la ras sau mai stiu eu ce minuni.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, bucuria ca am reusit sa pun si io niste poze mi-a luat mintile .
Va ca ma tot trage de maneca omu'.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
pisucmic spune:
citat din mesajul lui madutza_bra neata! pisuc, eu dorm pe o parte, daca stau mult pe spate ma apuca durerea de spate. pozitia preferata o sa o redobandesc in februarie , cel mai bine dorm pe burta Apropos, am si eu o curiozitate : daca tot nu iti plac diminutivele, de ce ti-ai ales tocmai nick-ul asta? --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Madutza draga, fiindca asa imi spune sotul meu (printre alte alinturi); de altfel nu-mi plac diminutivele numelor, dar imi plac alinturile, asta e cu totul altceva
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina06st Wow, la 11! Uite eu sunt din generatia peste 30 si binisor peste, adica vreo 34, iar la mine in clasa la toate ne-a venit intre 13 si 14 ani. Mie la 14 fara vreo luna. Pana acum credeam ca tine de ereditate. Parca asa se spune si cu menopauza. Ca pe la cat a intrat mama, cam asa si fiica. Acum insa cred foarte tare in treaba asta cu alimentatia si hormonii. Pai eu eram printre primele 3 cele mai inalte de la mine din clasa intr-a 9-a, adica la 15 ani si nepoata-mea e aproape cat mine acu'. Eu 34, ea 12... Eh, lasa sanatate sa fie! Mai fetelor voi va puteti epila inghinal cu ceara? Sunt disperata ca nu mai pot. Ma doare ceva de speriat. Si inainte chiar nu aveam probleme. Ma sperie ideea de a ma epila cu aparatul 5 luni... in sapt 15 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
daca pe tine te sperie aparatul, imagineazati cum e cu lama..eu numai la ea apelez in ultimul timp
mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ama22 Alina nici eu nu mai pot :(( daca si pensatul ma doare de imi dau lacrimile, activitate care nici nu o simteam alta data! eu de vreo doua zile am alta dilema - cu burtica mare cum ajung sa ma epilez? :D 17+ Natalia http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
il pui pe sot
glumesc, eu m-am descurcat singura pana am nascut..insa stiu si cazuri care au apelat la sot
miki1979 spune:
citat din mesajul lui catank Deeanu am cumparat CD, desi mi-ar fi placut si mie sa-l am daca ar exista. Deci, netul sa traiasca! madutzaam avut spor, ba chiar am sters si geamurile la dormitor, dar sa nu ma deochiati. anaxenanu ai program scurt astazi?astfel vei putea profita de soare! Burtici ce mai papati? eu sunt in pana de idei ciudate Ma multumesc oare cu on morcov sote si un ficat la tigae sau gratar? Chiar, ficat de orice fel avem voie sa consumam? mult, putin, rar, des???? parca auzisem pe cineva ca nu ar fi bun ...dar nu mai stiu de ce Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+ |
catank, noi tocmai am papat fripturica de iepure cu vin si masline si oregano..am furat reteta de pe blogul amei
ficatul ai voie, dar nu in exces din cauza aportului mare de viatamina A parca..care poate da malformatii la bebe..cred ca o data pe saptamana nu inseamna exces, ci normal ai grija totusi sa nu-l faci in sange..