Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Bb_yasmi felicitari si la multi ani pentru fetita.

Pisumic eu intind uleiul de migdale direct cu mana ca nu are nimic.
Ca ma gandesc ca daca folosesti disc demachiant o parte de ulei va fi absorbit de disc si e cam scump. Prefer sa intre tot in piele. Si eu am folosit azi dimineata dar cred ca am folosit un pic mai mult ca nu a intrat tot in piele. Deobicei trebuie sa intre tot in piele.

Asteptand o minune 20+ weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

La multi ani pentru Yasmi! Sa fie sanatoasa si sa creasca frumos, iar mami si tati sa se bucure de minunile din vietile lor! Pupam si uram distractie placuta!

Pupam si toaaaate burticile de aici de pe forum, imi pare rau de ultimele conflicte aparute, dar asta e..e o comunitate, oamenii sunt diferiti...

Am fost la ecooo si ne-am vazut cu Cristi, ne-a facut cu manuta si i-am facut si niste poze 3D chiar. :D Va pun in album sa vedeti. E un scump. Numai cu mainile in gura era :X Dragul de el... Seamana cu tati, asta am dedus din asemanarile cu tati din pozele de cand era mic.

Si eu tot ulei de migdale folosesc de ceva timp, dar totusi mi-au aparut vergeturi pe solduri si fund..culmea...nu pe burta. Mai folosesc in paralel Mamma Donna de la Chicco...dar nu vad cine stie ce efect.

Activitate in burtica e din plin, dam cu piciorusele, ne facem simtita prezenta...:) Pe 11 avem morfologia..sper sa fie totul ok.
Din ce in ce mai aproape de cununia civila, stresul se mareste..Abia astept!

Pup iar pe toata lumea si numai bine!

P.S: Am updatat si poza cu evolutia burticii, cu poza de la 19 sapt. :)

20+

O sa avem un puiuuut!!!

felicitari pt super intalnire....am si eu miercuri si abia astept

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Neata simonacip! Ce mai face mamica luptatoare? De multe ori cand citesc pe forum stau si ma gandesc oare cum te descurci cu 2 copii si al 3-lea pe drum? A si sa mai arati si cum arati tu! Din partea mea toata admiratia

_
fericita cu o minune de in burtica 17+

Anamira...toate suntem puternice cand devenim mamici, ai sa vezi cate putem duce de dragul lor Tu nu mai pui pozici cu burtica , s-o vedem si noi??

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, La Multi ANi Iasminutzei, sa va bucure in continuare la fel de mult ca si pana acum si sa fie sanatoasa!!!
Spiridusha, felicitari pe eco si vestile bune cu care ai venit!
Pisuc, cu mana, sigur!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

intrebare...mai ales pt cele care au trecut printr-o sarcina...ce stiti despre vaccinul antigripal in timpul sarcinii??? si-a facut cineva??
eu ma gandesc sa fac..bine mai intai de toate o sa intreb dr-ul...dar tare m-ar fi ajutat si parerea vostra

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
va multumesc tare mult pentru urari si va rog sa ma iertati ca nu v-am raspuns la timp, dar abia ieri m-am intors de la niste cursuri unde cu accesul la net am stat tare prost... Sunteti tare dragute ca v-ati gandit la mine ; va doresc si voua , tuturor, sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si puternici!

bb_yasmi, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri din plin de ea! te asteptam cu amanunte de la petrecere!
Sa aveti o saptamana usoara, plina de vesti bune!

R. 23 fix
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ceau fetelor, am ajuns si eu in sfarsit :))

jumatate de weekend cu musafiri, jumatate cu unul dintre evenimentele pe care le organizez. am avut azi atelier de pizza (daca vreti sa vedeti poze le puteti vedea aici http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625282048522/) eu nu apar pe nicaieri ca doar eu am facut pozele :))

LA MULTI ANI Iasminutei!

Vroiam sa mai intreb voi pe cand ati simtit primele miscari ale bebeului? La prima sarcina?
Ca eu simt ceva, ceva, dar zice doctorul ca mi se pare ca se simte doar dupa 19 saptamani. Acum ma simt un pic nebuna ca si aseara stateam intinsa in pat si daca pana acum simteam asa un tumult general in burta de parca toata burta vibra, acum am simtit distinct lovituri usoare pe partea stanga. Simteam 2-3 lovituri usoare, apoi liniste si peste cateva ore am simtit pe centru drepta :D
La voi cum a fost?

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi acasa de juma de ora....sunt franta.... cred ca si din cauza tocurilor... pai atunci sambata la nunta ce ma voi face cu tocuri de 12cm??? si dansaluit.....

va multumesc din suflet pt urari.

am sa pun maine cateva pozici de la party si pt cine nu a vazut si vor sa vada pozicile de la party de halloween.

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ama, la ambele sarcini am simtit primele miscari la 15 sapt. le-am simtit diferit a doua oara fata de prima oara. deci nu esti deloc "loca" si printesa ta isi face simtita prezenta. la prima sarcina nici pe mine nu m a crezut dr.....si acum la a doua in sapt 15 cand am facut eco a lovit exact cand era cu sonda pe burtica, asa ca a avazut si el.

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

" LA MULTI ANI"! Iasmina sa cresti mare si frumoasa sa aduci numai bucurii parintilor-multi

fericita 22+ cu

Mergi la inceput