Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nu am incercat, eu ma spal cu Vichy (nu eu sunt fitoasa, ci al meu care foloseste ce e mai bun ca e obsedat de caderea parului, desi daca l-ati vedea nu pare), nu am avut cand sa incerc pentru ca abia m-am spalat de cateva ori de cand m-am vopsit....dar mi se pare asa aspru, cred ca tre sa imi iau ceva special de par blond

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

e asa de la vopsea. cu timpu isi va reveni cat de cat,
dar e bine sa dai si cu o masca sa isi revina.

in noaptea asta la ora 00.00 se preda stafeta fetelor de nov-dec.
mai e asa putin.
in curand vom primi noi stafeta...sa vezi atunci

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Patricia..masca de par de la kallos..PLACENTA se numeste, face minuni pentru par..si mai este si aia karote..sunt ff bune,eu garantez pt ele ca le-am folosit peste un an.
eu placenta am folosit pentru caderea parului si sunt mult mai multumita decat de produsele alea super scumpe pe care le luam de obicei
dupa ce te speli, iti stergi putin parul si aplici masca..stai vrei 20 min..clatesti si gata

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma apuc de capitol nou si dupa ma bag la somnic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput