Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

DODO CAM ASTA MI-A ZIS SI MIE EDUCATOAREA.
Mai fetelor am si eu o intrebare/problema: ai vostrii mai gem in somn.
Erica noaptea mai geme, scoate diverse sunete, cateodata mai maraie. Ziua nu zice ca ar durea-o ceva. Cateodata cand se trezeste chiar io intreb si zice ca nu o doare nimic. Nu stiu ce sa zic.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ana de aseara face kk albicios, m-am si speriat. Nu o doare nimic, mananca, doar culoarea aia ma sperie, de la ce-o fi? S-o fi pricopsit iar cu ceva paraziti de pe la gradinita, o sa-i iau maine recoltoare sa-i duc la analize. Thea in sfarsit s-a mai linistit, nu mai are colici decat f rar si trec usor. Doarme mai bine, papa la 3-4 ore, zambeste f des si da din picioruse, gangureste etc, ma topesc dupa ea.
Pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya mie dr Hotaran mi-a zis de cand era Erica mai mica ca kk albicios e de la o usoara dischinezie biliara. Si Ericai i se mai intampla asta.
Ma bucur ca Thea bine si ca totul intra pe un fagas normal.
Multa sanatate Anei

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pai si ar trebui sa ii dau ceva anume? I-am dat niste first defense, poate cu ocazia asta termin sticluta ca nu am mai avut timp sa-i fac cura complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
nu am mai intrat de o multime de timp
cu intarziere dar cu mult drag las un La multi ani! pt toti sarbatoritii pe care i-am ratat

pt imunitate eu ii dau Dariei
-i lingurita de sirop ridiche neagra cu miere(e cumparat -de la Plantextract)-i-l dau zilnicchiar daca nu tuseste decat 1 data/zi.E oribil la gust/miros dar il accepta asa
-1 doza oscilococcilum pe sapt(preventiv)
-zilnic dimineata pe stomacul gol 2 lingurite de sirop de catina cu miere(facut in casa)-vi-l recomand calduros si cred ca,cu putin noroc ,mai gasiti catina in piata.Legat de faza cu catina-ii cer cumnatei care e farmacista si are vreo 6 farmacii sa imi recomande ceva mai bun pt imunitate.iar ea mi-a zis ca la ea ( care are posibilitatea sa ia din orice medicament si in orice cantitate) nimic nu a dat rezultate cum a dat catina cu miere.Deci ea vinde medicamente altora ca ea se trateaza naturist

ideea e ca Daria anul asta nu a avut nici o problema cu mucii /tusea.Au aparut dar in cantitati neglijabile.Doamne ajuta sa o tina tot asa

fug sa o trezesc pe daria sa ne pregatim de gradi
las si o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O

Anka, iau de la tonetele cu naturiste sau de la condimente de la supermarket.... Tot aia e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput