Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 LAURA MULTAM. AM VAZUT CA SUNT REGLABILE PE 3 NR DA MA INTREBAM DC CORESPUND MARIMILE Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
La Dani s-au potrivit.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Sarumana Laura. Pana la urma am pus-o pe mama sa masoare niste ghete cu centimetru. al meu se duce imediat dupa serviciu si i-am dat masura (20 cm) . Oricum ii luam albastre si cele mai mici pe care le au sunt 28-31, asa ca asta este. pana la vara mai luam un nr la picior.
Laura ca de mult voiam sa te intreb: anul asta cum ti-ai dat seama ca Dani are pneumonie? Ziceai ca temperatura nu a facut...Acu dupa o saptamana de gradi sunteti bine?
Da greturole tale?
Sa sti ca nici eu nu am putut sa ma las de fumat, da tie iti urez mult noroc, ca tigarile fac rau
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Laura13 spune:
Dani sa cresti mare, sanatos, voios si norocos.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
citat din mesajul lui ank999 Sarumana Laura. Pana la urma am pus-o pe mama sa masoare niste ghete cu centimetru. al meu se duce imediat dupa serviciu si i-am dat masura (20 cm) . Oricum ii luam albastre si cele mai mici pe care le au sunt 28-31, asa ca asta este. pana la vara mai luam un nr la picior. Laura ca de mult voiam sa te intreb: anul asta cum ti-ai dat seama ca Dani are pneumonie? Ziceai ca temperatura nu a facut...Acu dupa o saptamana de gradi sunteti bine? Da greturole tale? Sa sti ca nici eu nu am putut sa ma las de fumat, da tie iti urez mult noroc, ca tigarile fac rau Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
pneumonia a diagnosticat-o pediatra, dupa ce l-a ascultat cu stetoscopul. pentru confirmare (de fapt pentru a vedea cat e de grava, avand in vedere experienta de anul trecut) am facut si radiografie. intr-adevar, nu avea febra (facuse cu vreo 2 zile inainte un 37.8 amarat), dar tusea. destul de rau, sec. totusi, anul trecut mi-a facut fbra 40.8, dar nu a tusit nici macar o singura data inainte de tratamentul cu antibiotic. deci ... pe un copil au fost diferite simptomele de pneumonie ...
dani astazi e acasa ... oare de ce? raspunsul vesnic: tuse imi vine sa mor. deocamdata ii dau richide neagra cu miere de albine, sa vedem daca va rezolva problema.
eu sunt la fel, totusi am momente, dar doar momente, cand ma simt mai bine cu stomacul. totusi, in ansamblu, ma simt la fel.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Dbunny spune:
Multumim frumos pt urari si va invitam la saratele, maslinute, alune, chipsuri, tort, ce va doreste inimioara!
La multi ani Mark! Sa cresti mare si sanatos!
Laura nici Dani n-a avut simptome grave, si totusi a facut la 15 luni bronsiolita acuta! fara febra, doar tuse. De cand am grija sa nu transpire copilul nici nu mai raceste nici nu tuseste. Pardon, ieri a tusit putin si-a fost ragusit din cauza ca duminica seara pe la 8 el alerga prin gradina intr-o singura camasa! Nu stiu cum actioneaza transpiratia pe ei, dar parca la caldura se coc muci si-atunci e mult mai greu de tratat tusea.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Uite cum era sa ratez tocmai ziua lui Dani, eu care i-am urat de saptamana trecuta. La multi ani, sa fi iubit si fericit!
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Anka, imi pare rau ca nu am mai intrat sa-ti raspund. Stefy poarta cam 28 la pantofi. Iar rolele mai su si ciorapelul din interior.... Deci ati probat rolele? Ii vin?
Laura, incearca sa-i schimbi siropul de tuse... incearca ceaiul de busuioc sau de cimbru.... cu miere si lamaie.... sau tratament homeopat. Poate s-a obisnuit organismul si nu mai reactioneaza la vechile remedii. Eu ridiche neagra inca nu i-am dat, ca pediatra noastra nu recomanda pana la 5 ani... zice-i ca-i prea tare pentru stomac....
Dbunny, multumim pentru tratatie.
Dodo-pui spune:
Buna,
suntem bine...timp cam greu gasim...
las
si urez bolnaviorilor insanatosire grabnica si la multi ani sarbatoritului de ieri!
all
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Lacramioara rolele nu le-am probat, i-a luat tati 28 si ea poarta cam 26. ma gandeam la 30, da mai aveau doar de la 32. Si multumesc pt cafea.
De unde iei tu busuioc si cimbru pt ceai si la ce sunt bune? Tuse seaca sau expectoranta?
Laura pai toti copii tusesc la gradi. Asta a inceput sa fie cosmarul meu. Erica merge 3 zile si incepe sa tuseasca sec, dau 3 doze de paxeladine, trece si tot asa. Deaia te intrebam de pneumonie. Da de respirat mai grau? Las ca mai e putin si trec greturile.
A...azi educatoarea mi-a spus ca au epidemie de rubeola, ca ieri au avut un baietel care a fost luat de acolo in plina eruptie. Si la alte grupe sunt cazuri de rubeola, da noi am facut la 3 luni dupa vaccin. Sper sa nu mai apara si altceva ca sa ne putem sarbatorii si noi.
Dodo frumos ceai dai. Da voi cum mai sunteti?
Dbunny multam pt tratatie. Ati sarbatorit? Pozici?
Maya colicii au trecut? Tot obosita mami?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ank999 Dodo frumos ceai dai. Da voi cum mai sunteti? |
Noi suntem copii bine...adica Bogdi a avut "o mica durere " in gat...putin rozaliu se trateaza cu prezenta zilnica la gradi.La inceput cu racea facea ceva in gat il tineam acasa tratam si apoi il duceam ...si acolo gasesam copii cu mucii-n barba si tuse frate nu gluma.Pana am vorbit cu o dr care m-a calmat..."du-l la gradi .Pay nu-i pacat sa nu se imunizeze toti odata"N-am prea priceput eu din prima dar a avut mare dreptate.Toate virozese,mucu ,gat au trecut mult mai usor si nu au recidivat cu forma mai grave.Si-i dau de la tisofit un supliment alimentar cu macese si ce o mai contine(1ling pe zi)
Mandrutza e plina de viata si ma mentine in forma
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!