Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
La mult ani Calin mult noroc in viata
Iulia_stefi-multumimdeja suntem mai bine..de unde ai luat candeluta pt raceala si gripa vreau si eu
Ank-rolele le-am luat din carrefour e un fel de rucsac transparent..are genunchiere,cotiere,casca si rolele..noi am luat roz am dat 110 daca imi amintesc bine...incep sa imbatranesc si uit
cat despre gradi nu stiu ce sfat sa-ti dau Antonia e inebunita...ar vrea sa doarma acolo...la anul ma gandesc sa o dau la program prelungit
Maya-cred ca i-a facut ceva baietelul de l-a lovit
asta e se mai intampla
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mayaione spune:
Ana vine fericita acasa si zice "mami baietelul m-a iertat, nu e suparat pe mine si nu a venit nici mama lui peste mine, am scapat". A cam macinat-o problema, dar ma bucur ca a vrut sa mearga in continuare la gradinita, asta inseamna ca si-a asumat fapta, nu a vrut sa fuga. Nu-mi imaginasem ca ea se gandea ca e posibil sa vina parintii lui la gradinita sa-i zica ceva, si azi m-a uimit cand mi-a zis si a rasuflat usurata.
Eu azi noapte am comandat leagan pt bebe, sper sa stea in el sa nu dau banii degeaba, dar nu mai pot de coloana, am dureri crancene. Stau si 3 ore in continuu cu ea in brate, nu mai rezist. Oricum parca nu mai are asa rau colici, plange dar mai putin, mai ia si pauze. De-abia astept sa o vad si eu ca doarme toata noaptea.
bamboletta spune:
Maya-noi avem leagan...lui David ii place in el cand ii e somn ziua il pun acolo si imediat baga somnic are melodii..vibratii
sigur o sa-i placa si la printesa ta..la fete
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dbunny spune:
La multi ani Calin!! Sa cresti mare si sanatos!
Roxana sa-ti traiasca flacaul, sa ne povestesti cum ati petrecut!
Revin
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Multumim ptr urari.
Pe scurt: am fost cu tortul la gradinita pe la 10.30, i-au cantat "Multi ani, traiasca", a suflat in lumanare, au dansat.. Mi-a spus educatoarea ca l-au intrebat copiii ce tort le aduce , iar el le-a spus ca "tolt de mele", de unde si pana unde...habar n-am , facusem tort de mere sambata, dar nu ptr ziua lui...luasem mere si ma cam saturasem de placinta de mere...
Ce mi-a placut foarte mult a fost gestul educatoarei: dimineata l-a pupat, i-a spus "la multi ani" si i-a dat un cadou ( 2 oua Kinder si o ciocolata Milka), m-a impresionat foarte mult gestul.
Tortul a iesit frumos, i-au pus albinute, un elefantel si un soricel pe el...oricum mi-a parut bine ca am dat comanda cu intarziere si nu i-a pus Spiderman, a iesit mai interesant.
Acasa am avut musafiri, nasii si verii ( cu parinti cu tot), s-au zbenguit ca la un moment dat erau transpirati fleasca toti.
Poze...maine le pun.
Gata, fug la culcare
Dbunny spune:
Dodo sa stapaniti sanatosi biroul!
ank si Dani mai maraie dimineata si spune ca nu vrea la gradi. Nimic serios din moment ce vine vesel si multumit. Eu il tot descos: te-a pedepsit? te-a lovit careva? ai prieteni? N-am motive sa-mi fac griji, si d'aia tot mai zice din cand in cand ca vrea sa stea acasa. Alt remediu n-am decat sa-l iau cu vorba, il pun sa-mi insire pe toti prietenii care-i va invita la ziua lui, sau sa-mi insire jucariile care vrea sa i le aduca Mos Craciun, sau sa-mi povesteasca ce-a visat, si tot asa...si intre timp l-am incaltat si urcat in masina. In fata gradinitei barfim la greu: uite la ala ce adidasi fani are, uite la aia mica cum stranuta de-o fi beteaga, uite ce masina faina a parcat aici, oare-n curtea gradinitei or fi melci? etc. Azi dimineata era un cosas pe geamul masinii si a avut ocupatie cu hlizitul la geam.
Maya Ana ce-a zis? de ce l-a caftit pe ala? Dani da detalii de obicei, de ce a fost pedepsita gagica lui? fiindca l-a impins pe Alberto, de ce a fost Dani pedepsit? fiindca a taiat cu foarfeca geaca unui copilnu mult, numa juma de cm
Deci: daca ala o luat-o-n freza, stie Ana de ce! Ceva o fi facut ala!
Role a primit vara trecuta, insa nu l-am prea incaltat ca nu se dezlipea de mine si dupa 2-3 ture prin curte, am vazut ca singur nu se incumeta, asa ca...aruncate pe undeva or fi si rolele. Noroc ca-s d'alea extensibile si-or fi bune mai vreo 2 ani.
laura cum te simti? greturi? ceva?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Bambo mi-ai redat speranta, doamne ajuta sa stea si bebita in leagan sa scap de tinut in brate, vedem azi.
Dbunny ea zice ca s-au certat pe nu stiu ce piesa, doamnele zic ca nu au sesizat nicio disputa intre ei si ca Ana a dat brusc. D-aia m-am gandit ca poate a fost ceva fara intentie, poate a ridicat manuta sau a vrut sa arunce cu ceva, cine stie, bine ca e ok baietelul.
Roxana asteptam pozele cu sarbatoritul, te admir cum te ocupi tu de cate 3 si ai grija sa le satisfaci toate dorintele!
iulia-stefy spune:
La multi ani, Delia Ana Maria!
La multi ani, Tudor Matei!
Va ofer o si un ceai de "iasomoie si ceai verde".... Are un gust deosebit.
Anka, ca si Maya, sunt de parere ca ar trebui sa vorbesti cu educatoarea, sa-i explici despre ce e vorba si sa intervina dansa. Educatoarele Stefaniei sunt doua doamne foarte deschise cu care poti discuta si rezolva problemele. Chiar zilele astea o mamica vorbea cu doaman ca baietelul va trebui sa poarte ochelari si nu e deloc incantata si doaman a zis sa o anunte incepand de cand ca isi aduce si dansa ochelarii.... Deci daca doaman vrea, se poate. Multa bafta si un dulce printesei.
Bambo, eu am luat candeluta din Bobo Shop, din Carrefour Felicia si uleiul "Raceala si gripa" de la o toneta de produse naturiste din Podu Ros. Pui la 50 ml de apa 5-6 picaturi de ulei si aprinzi lumanarica dedesubt. Candeluta e din aia pentru aromaterapie.
Maya, ma bucur ca s-a rezolvat problema domnisoarei Ana. Deci s-a stresat pe tema asta. Inseaman ca a invata ceva din asta. Un dulce printesei. Iar pentru cea mica, sigur ii va placea in leagan.
Roxana, o reteta de la tortul de mere imi dai? Si eu m-am saturat de placinta... As incerca altceva....
Dbunny, si Stefy spune tot ce fac acolo. Si aseara chiar am discutat cu doamna si mi-a zis sa am incredere in ce spune, ca spune adevarul. Si in cazul in care e vinovata.
ank999 spune:
Mai fetelor Erica are o graoaza de prietene la gradi, mai nou ii place si un baiat. problema ei e ca vrea sa faca doar ce vrea ea si oricum ar pune educatoarele problema, ea nu prea e atenta. A zis ca ieri a certat-o una dintre doamne ca nu a fost cuminte deloc, dar nu a vrut sa spuna ce a facut. Ea nu povesteste, decat cand ne jucam scapa cate ceva. Zice ca o plictisesc cu povestitul si mai bine face altceva Dupa amiaza cand o ia mama e tot timpul vesela, doar dimineata e jale si cateodata cand o bag la culcare si nu vrea sa se culce zice ca maine vrea bla-abla, nu la gradi. Si eu tot cu vrajeala o scot in unele dimineti din casa, sau cu bomboane in buzunar la geaca
Maya cred ca theei ii va placea leaganul. Ce inteleapta e Ana.
Lacramioara da nu merge orice fel de candeluta?
Dbunny imi era dor de voi
Roxana poze nu pui?
Bambo m-am iuitata si eu la din alea in saculet, da pareau doar cu 4 roti in linie. Tot in carefour,
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Aelita voi cum sunteti?
Angi , dar voi?
Laura ati facut vaccinul?
Mirooooooo. Am pierdut mailul de la tine. Vesti?
Lorym pe aici nimic?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,