**Buburuze de 2009 in actiune (32)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, este posibil sa se umfle pleoapa de la o ciupitura de insecta, da-o cu gel de arnica

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Cris, ai facut rost de pozele de la nunta? Cum a fost in parc?
Ema, cum a dormit Darius azi noapte?
Dana, felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare
Picky, jumatatea sarcinii, ce repede trece timpul. Sa fie mult mai usor de acum inainte
Getik, nu stiu de unde se cumpara bilute, cauta pe net ca sigur gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Andu este mai bine,am fost vineri seara la doctor si are rosu in gat asa ca am trecut la antibiotic.Ne-a schimbat si siropul de tuse-de la Stodal la Prospan.Sambata a fost tot rau insa de ieri e mai bine.Aseara a adormit imediat dupa baita adik la 9 si azi dimineata la 9 inca dormea-recupereaza si eu mititelul.
Noi am luat culorile ptr living-galben si un fel de maro-caramiziu nu prea inchis iar ptr dormitor lila/mov(Ema-acum am vazut ideea ta ) o nuanta mai inchisa si una mai deschisa.Ptr dormitor am luat si perdeaua si draperia in aceleasi tonuri.
Am mai avea mobila de bucatarie de luat cu tot cu aragaz si cuptor...ptr dormitor si living aducem de la apartament-ar fi fost frumos sa le luam si pe astea noi insa bugetul e fff limitat.
Nu prea am timp sa va raspund la fiecare acum insa promit sa intru mai tarziu!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cosmar....mi-a si racit....offffff...tuseste si-i curg mucii, nu ft rau dar na....am inceput nurofen de aseara, i-as da si ceva de tuse ptotusi....oi vedea cum evolueaza azi
ca draq a dormit ....s-a foit tare de tot, azi trecem pe calma baby ca nu mai pot
picky da....am patit-o si eu acolo...de la un tantar...ai vz ce tantati au aia, mutanti frate
La multi ani! si de la noi celor ce au nume sau derivate din Mihail si Gavril si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La Multi Ani Dariusica-sa cresti mare si frumos,sa o bucuri pe mami!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

La multi ani, Darius!! Sanatate multa si sa primesti in viata tot ce-ti doresti! Multumim, mami, de tratatie!

[b]Simina
, ma bucur ca Andutu e mai bine! Ati ales niste culori f frumose, pt dormitor si eu te sfatuisem pt lila. Abia astept sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor salutare si de la noi
ema imi pare rau ca darius este racit si la multi aniiiii
cris ce ai facut cu pozele cum a fost in parc
piky da este ff posibillll de la insecte sa faca alergie
anna o sa caut dara stept ideii si de la voi
simina ma bucur sa aud ca anfu este mai bine, si frumoase culorile

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Am revenit
Am pus copila la somn, inca nu a adormit dar o aud prin interfon, de abia astept babyfoon-ul sa o si vad ..acum are ceva papitoi in patut si se joaca cu ei

Inainte de a incepe sa recuperez urez si eu la multi ani pentru cei care azi isi serbeaza ziua numelui si in special un mare la multi ani lui Darius Mihail cu mesajul te rugam mai las-o pe mami sa se odihneasca

Simina m-am gandit ca e rosu in gat..asta e nu ati scapat de antibiotic dar macar scapati de raceala..refacere rapida si sa ai grija sa nu-i recidiveze cum am patit cu Stefi. De abia asteptam pozicile cu casuta voastra

Ma striga fata in disperare...

Ema sanatate lui Dariusica, sa ii treaca raceala rapid.. Da tantarii de aici sunt "rai" dar nici cu cei din tara nu ma laud..la botez fata a fost intepata si plina de urme de la tantarii de munte Acum mai mult ca sigur e de la un purice adus de picky de afara, ca piscaturile i-au aparut imediat una dupa alta..ieri dimineata un avea nimic si l-am lasat pe picky sus si in timp ce se juca pe aici i-au si aparut, pe manute si la ochii..am si schimbat-o de haine si l-am trimis pe picky jos..acum sper sa nu fi ramas prin casa..i-am luat azi solutie ptr potaie de la farmacie si un gel ptr fata sa o dau dar sa am grija sa nu-i intre in ochisori. Sotul s-a saturat de caie..am tot bate la cap sa-l dam....
Anna habar nu ma de unde sa cumpar astfel de gel si nici nu stiu cum i se zice aici..multumesc mult..
Getik de ce nu a rezolvat sotul tau nimic? Ari ce nazbatii mai face?
Cris iar esti prinsa in treburi..sau sarbatoresti? Am pus pozele cu cizmulitele de parc pe mail-ul comun ..nu sunt cine stie ce, sunt cizmulite normale din cauciuc care tin la tavaleala, nisip, parc mizerabil.Aici sunt foarte purtate de copii in zile ploioase la gradinita, scoala si chiar li se cer asa ceva..ptr ca ei merg mult in aer liber, in paduri, parcuri, la mare iarna si au nevoie de niste incaltari ptr astfel de locatii..;pe cand in ro ar fi o mare rusine sa ii dai copilului tau sa poarte cizme de cauciuc..doar la tara ce mai poarta ..la oras nici atata.

Ai am facut si inaugruarea cizmuliteelor.. sunt chiar ideale ptr zile urate ca aici..am fost la farmacie sa cumpar ptr Stefi si picky(aici se vand si ptr animale si ptr oameni la o singura farmacie) ce aveam nevoie apoi am intrat si putin prin parc chiar daca afara erau 5 grade...da e frig aici ..asa ca Ema nu numai sotului ii faci in ciuda ci si noua ..da las ca vine is la voi frigul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Uitasem sa zic ca intre timp am culcat si fata..mi-a fost mila de ea sa o aud cum ma striga is intr-un final am cedat..am adormit-o

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele..super ocupata sunt:cu mancare ,curat si reglat somnic terorici..asesra am ajuns acasa la 8:40 de la nana,unde fi-mea i-a aratat cat de demolatoare si terminatoare estele-a facut dezastru in casa..framituri si sus peste tot,jucarii insirate in toata casa...ce mai,dezastruuuuuuuu

anaela offfff mai mami,multa sanatate si sa auzim numai vesti bune
danami deci Bia o sa aiba un fratiorce super e
ana multam de cafeluta
picky cred ca e de purice sau tantar..un pentru puca mica sa treaca buba de la ochisor
ana nu am mai fost in parc,ci doar la shopping si apoi la nasica acasasi pozele de la nunta doar ce le-am pus pe mailul comun
simina saracul andutu spre sa scapati repede de rosul din gat
ema doftoriceste-mi baiatul si cheama bona in ajutor,iar tu sa pui mana sa te odihnesti,da?

LA Multi Ani celor care azi sarbatoresc ziua numelui sa traiti bine,sa fiti fericiti si ........SA FACETI CINSTE

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput