**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
fi-mea s-a culcat si eu o frec ce tare,nu??e asa de bine cand e liniste
getik creste pitica ta
ema da la bunica SMS cu mejasul" vino acasa ca morrrrrrrr" eu zic ca daca-i promiti o gagica iti da si tie o bucatica de turta dulce
ana ce scump esi a mea cand se loveste face "ute" si imi arata ca sa o pup,dar e tare smechera...se duce apaoi si intentionat se loveste de inca cateva ori ca sa o pupicesc
picky a crescut pucasi pe zi ce trece o sa ne minunam cat de repede trece timpul si ei inteleg atat de multe..si noi suntem fani conopida,inclusiv terorista care mereu vine la masa si mai fura cate o bucatica asa cruda
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
saluatere fetele din nou de la mine ca fimea doarme de la 9,30 dimineata a mancat 290 ml lapte la 7,30 a batut recordul de pana acu.
hai va invit la un 3in1 ca eu chiar am nevoie, eu deja sunt rupta, am facut mancare, curat, am lucrat ca sef :piky :este tare bine, la porti si am reusit cate ceva.
si acu ma duc sa pap si sa ma bag la arnjat de lemne
ema ma bucur ca dariusica a fost mai cuminte
piky immi pare rau de situatioa cu mama si sora ta, nu munci mult ca te bat.
anna si la noi este ff cald stau in tricou si pantalonii scurtii
va poop
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
Buna fetele
Ma reprimiti? Vreau sa va scriu de cateva zile dar numai nu am avut timp si nici starea necesara. Acuma a trecut suntem bine si incerc sa revin cu forte proaspete. Motivul absentei: am fost raciti pe rand. Intai Rares apoi eu, Rares si acum tuseste destul de urat, iar pe mine de 2 zile ma doare capul intr-una, nu stiu de la ce.
Azi Rares e la soacra iar eu ma pun pe curatenie, intre pauze mai citesc si incerc sa recuperez.
Va pup pe toate si mult de tot buburuzele
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
anna-mama spune:
Am revenit cu burta plina dupa masa de pranz
Cris, ma bucur ca ti-a placut site-ul, spor la shopping Ce faci, gata treaba, iesiti la plimbare? Ce dulce Miru, cat ii place sa o pupi. Apropos de smecherie, Vladut cand vede ca nu am timp de el si nu-i merge cu nimic sa ma ia cu el, baga arma secreta, zice "buba"ca stie ca atunci ma duc si cand ajung la el ma ia de mana sa ma traga unde vrea el dar nu-i tine cu mine
Simina, abia astept sa ne spui ca e bine Andutu! Si ce culori ati zugravit in casa Va pup si asteptam luni vestile
Picky, ce rau imi pare ca tot nu papa bine si doarme prost noaptea, ai incercat sa-i nu-i mai dai biberon in timpul zilei? Buna ideea cu copiatul la ceea ce scriem aici separat ca sa tinem si uin jurnal Off, saracuta, tot are nevoie de tzitzi sa o linisteasca de durerea dintisorilor, pup sa iasa repede
Ema, ma bucur ca e ceva mai bine Darius, sper sa fie din ce in ce mai ok. Odihna placuta in continuare.
Alice, eu as opta pt nuante de verde si bej pt perdea si draperie. ce scumpa era Naty
Getik, ce frumos ca e cald si la voi si puteti sa stati toata ziua la aer
Lavi, te dadusem la disparuti Sanatate multa si refacere rapida, te asteptam sa ne mai spui despre voi
Gata, fug la treaba
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Mai ce chiuleala in masa! Eu am culcat piscotelul si ma bag la vazut un film. Va pup pe toate
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
hei trezirea hai la este tare, neagra si fffff armataaaa
da anna se someaza ca wc
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata...
getik multam de cafea
ana am incercat si eu aseara sa vad un film,dar habar nu am cum s-a terminat cred ca am adormitsincer,am iesit ieri un pic pana la frate-miu la atelier unde lucraza,iar fi-mea are pusa pe demolat..asa ca am revenit acasa repede,dar azi dupa masa avem program de ieseal in tara piticilor la leagane si topogane si poate in sfarsit fac rost de pozele de la nunta de care v-am tot povestit..ha ha ha ,ce smecher e si vladut
lavi binenteles ca te reprimimma bucur ca acum sunteti mai bine
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
pe unde suntetiiiiiii, ati disparut toate, beau cafeaua singura
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Neata
Fiica mea m-a trezit la 7, iar acum a vrut sa fie incalatata in casa cu cizmulitele de cauciuc pe care i le-am luat ieri..le-am luat special ptr nisipul din parc..sunt rosi si le adora, ieri in magazin nu a vrut sa le mai dea jos, a umblat cu ele incaltata
Am fost la magazinul de electronice si am comandat babyfoon-ul, marti merge sotul sa-l ia...tare curioasa sunt
Cris asa este, repede a mai trecut timpul..iti mai aduci aminte cand o tineai tot timpul in port-bebe si faceai treaba cu ea..apropo ai ramas cu dureri de spate? Poate papa conopida cruda? o poate mesteca daca nu are toti dintisorii? Ca stefi ce e tare scoate din gurita
Anna ce scump e Vladut, de pe acum te joaca pe degetelele lui mici indiferent daca nu i-as da laptic pe zi nu ar manca..sta non-stop cu degetelul in gurita si nu accepta alta papica..ieri de abia mi-a mancat cateva lingurite de piureu de legume
Lavinia of si voi cu raceala? sanatate rapida si te asteptam mai des pe la noi. Apropo Rares papa citrice?
Getik multam de cafea..apropo ce a rezolvat sotul cu jobul..de cand incepe munca?
Emavoi cum mai sunteti? E mai bine Darius?
Gata s-a trezit si sotul, merg sa-i tin de urat la cafea..eu la bucatarie el pe terasa ca fumeaza
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Am ajuns la jumatatea drumului ....inca pe atat si apare surpriza mica
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 20+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei