Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la multi ani bogdan andrei (senty mary)sa fii fericit si sa ai parte de ce e mai bun de la viata

azi vine bunica, dar sta numa pana maine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alina, cum ii dai fluimucil? e sirop sau cum?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Da, e siropel. Ii dau cu pipeta de la Infacol, 2 pipete=1 ml. Asa mi-a zis dr sa-i dau, desi pe prospect scrie 5 ml pt bebe de varsta ei.

A fost super aseara cu musafiri! Ne-am distrat foarte bine si tipul a si adormit-o pe Aida. Nu stiu ce i-a povestit acolo pana a adormit...Ca donsoara nu voia sa adoarma, cred ca ne simtea dincolo si se tot foia, scancea.

Multumim pentru urarile de sanatate!

Racusorule, sa fie bine Andreiutu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

asaaa... si la mijlocul mulsului, poc!!! sare membrana si de la pompa mea . doar ca eu o schimbasem deja luna trecuta... si am stat 5 min tot schimbandu-le pana m-am dat batuta!!! acuma-s in plop!!! am 125 ml colectati, dar numai de la un san , celalalt ramane asa, ca nu mai am ce-i face... oare sa mai cumpar pompa acuma?! ce fac apoi cu ea?...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Parerea mea e ca nu se merita sa mai cumperi pompa acum

Dar cum reusesti sa te trezesti asa devreme tinand cont ca te-ai culcat f tarziu? Sa nu-mi spui ca te mai simti si odihnita

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Rodi, of, eventual sa iti iei o pompa super ieftina (maxim 10 euro), sa nu iti para rau dupa... Vorbeste zgarcenia din mine

Hehe! Se pare ca eu sunt si mai zgarcita pt ca am sfatuit-o ca nu se mai merita

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody - nu poti inchiria una? Sau suna la service sa comanzi piesa aia? Sigur exisra service si sigur e ieftina!
Racusor- ma bucur ca sunteti bine! La voi cand au inceput problemele cu vomitatul? Joi, viberi, sambata Eva nu a vomitat deloc. Azi intr-o veselie. Ma apuca disperarea. E laptic nedigerat, apoi digerat ... Se uita la carusel si sarea lapticul.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput