Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
racusor2010 spune:
la multi ani bogdan andrei (senty mary)sa fii fericit si sa ai parte de ce e mai bun de la viata
azi vine bunica, dar sta numa pana maine
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo alina, cum ii dai fluimucil? e sirop sau cum? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Da, e siropel. Ii dau cu pipeta de la Infacol, 2 pipete=1 ml. Asa mi-a zis dr sa-i dau, desi pe prospect scrie 5 ml pt bebe de varsta ei.
A fost super aseara cu musafiri! Ne-am distrat foarte bine si tipul a si adormit-o pe Aida. Nu stiu ce i-a povestit acolo pana a adormit...Ca donsoara nu voia sa adoarma, cred ca ne simtea dincolo si se tot foia, scancea.
Multumim pentru urarile de sanatate!
Racusorule, sa fie bine Andreiutu!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui rodyka asaaa... si la mijlocul mulsului, poc!!! sare membrana si de la pompa mea . doar ca eu o schimbasem deja luna trecuta... si am stat 5 min tot schimbandu-le pana m-am dat batuta!!! acuma-s in plop!!! am 125 ml colectati, dar numai de la un san , celalalt ramane asa, ca nu mai am ce-i face... oare sa mai cumpar pompa acuma?! ce fac apoi cu ea?... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Parerea mea e ca nu se merita sa mai cumperi pompa acum
Dar cum reusesti sa te trezesti asa devreme tinand cont ca te-ai culcat f tarziu? Sa nu-mi spui ca te mai simti si odihnita
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, of, eventual sa iti iei o pompa super ieftina (maxim 10 euro), sa nu iti para rau dupa... Vorbeste zgarcenia din mine |
Hehe! Se pare ca eu sunt si mai zgarcita pt ca am sfatuit-o ca nu se mai merita
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Diana_Eva spune:
Rody - nu poti inchiria una? Sau suna la service sa comanzi piesa aia? Sigur exisra service si sigur e ieftina!
Racusor- ma bucur ca sunteti bine! La voi cand au inceput problemele cu vomitatul? Joi, viberi, sambata Eva nu a vomitat deloc. Azi intr-o veselie. Ma apuca disperarea. E laptic nedigerat, apoi digerat ... Se uita la carusel si sarea lapticul.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)