Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
ee..eu m-am jmecherit cu iesitul..afara il iau in brate, se mai uita la una la alta..nu adoarme chiar de la inceput, ca e marisoir deja..iar dupa ce adoarme, nu mai stau mult, intru in casa cu el, si cum e in primul somn..nu se trezeste pana ajung sus. il pun in pat, imbracat, eventual ii deschei caciulita...descdid usa de la bal;con(rabatat sus)..pana imi aduic aminte sa o inchid...si uite asa doarme si el 3 ore ziua.:)
si sta mult nemancat in per asta. azi spre ex., a mancat la 11..pe la 1,45 am fost in casa..el a tot dormit pana la 4,45.:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Buna seara!!!
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI DELFINASILOR
Lala Astazi i-am dat 2 pliculete,unul dimineata si celalalt acum seara inainte de baita.
Spre surprinderea mea,inca de la primul efectul s-a vazut instant,Paul nu a vomat deloc branzica,doar regurgitat laptic proaspat ceea ce este normal.[p]Abia pe la amiaza a dat putin afara,nu cu jet,si nu foarte branzos,ci mai mult o combinatie lapte proaspat cu 2 firicele branzica.
Concluzia:sunt eficiente prafuletele,iar pt inceput rezultatul mi se pare uimitor.
Maine speram sa nu mai dea deloc branzuca.
Te tin la curent.
Pupici
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Roxana_Theo spune:
Paula, am vazut niste poze superbe cu Raul. Freza parca-i a copiilor din reviste.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Victo spune:
bytz, am o vecina care tot asa avea pb cu biatetlul. si ea ii da prafuri din alea, plus lapte humana AR..e bine acum, nu mai varsa . face trat de vreo 2 luni jumate cred (copilul are 4 luni)..si acum incepe sa ii mai scoata din prafuri.
inca ii e teama sa scoata laptele praf.
ma duc si eu la culcare. bye bye
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Buna seara mamici dragi,
dar stiu ca sunteti tare harnicute la scris, de aseara ma tot straduiesc sa recuperez si sa va scriu si eu.
Noi am fost pleacati la Turda la bunici pentru doua zile, am profitat de plecarea lui tati intr-o delegatie, iar calculatorul mamei se stricase, asa ca n-am mai putut sa intru la voi. Ne-am simtit tare bine in deplasare, dar facutul bagajelor si caratul lor in fuga la/din masina, sa nu planga delfinasul lasat intre timp singur in patut ma omoara. Dar poate asa mai slabesc si eu.
racusoru, pupici multi lui Andrei dar mai ales tie mami, sa treaca spaima prin care ai trecut. Si eu il mai lasam nesupravegheat pe masa de infasat, si imi pare rau ca a trebuit sa patiti voi ceva ca sa imi vina mintea la cap si sa fiu mai atenta.
paula_m, la Iulius Mall este camera "Mama si copilul", cu masa de infasat, canapea si toaleta. E situata la etaj, langa barul cafenelei dintre Diverta si Kenvelo. Oricum, daca nasa ta intreaba acolo la Centrul Informational, obtine indicatii mai clare la fata locului.
btz, sa se faca bine Paul. E inspaimantator ce povesteti tu despre spitalul de copii, dar intr-un fel nu ma surprinde. Eu am fost detasata cu serviciul cateva luni la Iasi, acum cativa ani si ma infricosam cand imi povesteau colegele ce se intampla in spitalele de acolo. Of, numai bolnav sa nu fi..
Otilia, ma bag si eu la cura, insa deocamdata sunt dispusa sa renunt doar la dulciuri. Asta imi tot propun de fapt de la inceputul lunii, insa deocamdata stau tare prost cu vointa.
Otilia si Carmen, ma bucur ca ati tras un semnal de alarma cu Galactogilul si celelalte stimulente. Eu am vazut ca e din plante si nu m-am gandit ca poate face rau. Cred ca nu mai cumpar alta cutie si voi ramane doar pe ceaiul Fares. Mi-am achizitionat cateva cutii de pe la farmaciile din Turda, unde mai ramasesera niste capete de stocuri. Sper sa apara din nou si in Cluj cat de curand.
crispro, te inteleg tare bine, exact asa simteam si eu in saptamana in care Victor nu a mai vrut sa suga la san. Dar pana la urma daca nu i-am mai dat bibe, a trebuit sa incerce din nou. Oricum nici acuma nu mananca la fel ca inainte. Referitor la cantar, nu l-am luat cu noi la Turda ca n-am mai avut maini sa-l car la masina si in plus am vrut sa fac o pauza. Dar nu-ti zic ca abia am asteptat sa venim inapoi sa controlez din nou cat papa. E clar ca te prinde ca un viciu
ooana, sa-ti priasca iesirea in oras!
Si noi eram invitati in seara asta la o petrecere de Halloween, dar sotul e rupt de oboseala ca a facut cateva mii de km saptamana asta iar eu sunt obosita ca de obicei. In plus nici nu am avut chef sa-mi bat capul sa gasim ceva in ce se ne costumam, asa ca am zis pas de data asta.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic, am citit prea mult in timp scurt si sunt ca la examen...mi se invalmasesc toate in cap Ma duc la somn, noapte buna delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Paula ce tare-i freza lui Raul,imi place parul lui la nebunie.
Victo si noua ne recomandase,pe langa prafuri,Humana AR insa cum domnul nu papa laptic proaspat de-al meu in bine d'apai de asta in nici un caz.Asa ca ne rezumam la ele.Deci si-au facut efectul.Oah,ce bine,caci mi-e mila de el cand vomita.Carmen spunea ca nu sunt extrem de eficiente,insa eu imi pun toate sperantele in ele.
Nb gagici,sunt chiauna de somn!!!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Btz, ce bine ca ii fac bine prafurile! Sa o tina tot asa!
Diana, nu ma pot baga la faza cu cantarul... Is mult prea dependenta de el... Il cantaresc in fiecare zi, la fiecare masa, inca din prima zi... Hai ca in primele 15-20 de zile nu eram asa nebuna... E puturos, degeaba, de aia nu trage, Si mi-e groaza sa ii dau asa la ochi, si peste putin timp iar, si iar... Acum e ok, ca deja are program de papa, e mai usor...
Azi a ratat niste episoade de somn, ca am plecat la socrii (bine, in aceeasi curte), dar cum toata lumea vorvea deodata, mai nepotelul cu galagie, nu a reusit sa doarma... Am venit apoi acasa, cu greu l-am adormit in fisher, a venit sotul, care s-a pus pe un fotoliu, a tras un scartait de s-a trezit copilul... Nu am mai reusit sa il adorm... Acum la 10 a papat, l-am pus in patut, ca in fiecare seara, si... surpriza... a inceput sa urle... nu a mai facut asa deloc... era atat de obosit, ca i se inchideau ochii, si tocmai de asta plangea... I-am indesat suzeta, si m-am facut ca il iau in brate (adica am bagat mana pe sub el, dar nu l-am si ridicat) - si a adormit... E tarziu.. merg si io la somn... Ma bucur ca se schimba ora, si ii mut mesele de peste zi, le fac la 9, 13, 17, 21, asa ca la 22 il bag in pat... Pa, mamici, noapte buna!
Mi-am amintit - Paula, e fain tare Raul. Cum l-ai tuns? Tu sau altcineva? A stat?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
deci eu nu mai pot
m-as arunca frumusel de la cel mai inalt etaj numa sa scap de nervi si oboseala
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Mycya- esti aproape de mine daca nu mai poti da o fuga - stau eu cu Andra cat timp tu faci shoping in Viena. Hai curaj ca mai e putin si va dormi 8 ore pe noapte cel putin. Nu merge cu statul afara 2-3 ore pe zi?
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Mycya- esti aproape de mine daca nu mai poti da o fuga - stau eu cu Andra cat timp tu faci shoping in Viena. ![]() Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
as veni, stii cum? mai repede ca vantul numa sa imi revin.
![](pupic.gif)
nu functioneaza la noi statul afara mai mult. de 3 zile cum a fost cald si bine am tinuto 3-4 ore si parca mai urat face seara.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)