Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
btz_ovi spune:
Off-Topic: Farmerama.Fetelor voicum ati reusit sa curatati terenul de pe pasunea salbatica?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor nu vreau sa va sperii dar lasati-o mai moale cu galactocilul, daca va amintiti v-am trimis niste articole medicale in care spuneau ce periculos este, plus aici am intrebat de el si au spus ca l-au retras ca au descoperit ca e daunator chiar cancerigen... Copii sanatosi cu mamici sanatoase nu trebuie facut sacrificiul suprem! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Eu n-am mai citit despre Galactogil ca nu a fost eficient la mine acum 6 ani dar Galaforul si Nutrinatalul sunt amandoua estrogenice deci creste riscul de cancer.
Galaforul are in compozitie allium sativum si pueraria tuberosa care sunt estrogenice amandoua.
Iar Nutrinatalul contine Anethii herba (marar) si laptisor de matca, amandoua estrogenice.
In consecinta sunt contraindicate celor care au afectiuni cauzate de excesul de hormoni estrogeni (chisturi ovariene sau mamare), tumori, histerectomie recenta, boli sistemice avansate (lupus eritematos sistemic, sclerodermie, scleroza multipla, poliartrita reumatoida). In cazul menstrelor abundente si lungi se va folosi cu prudenta, evitandu-se in timpul ciclului menstrual.
Eu incerc sa iau cat mai putine pentru ca la 20 de ani am avut noduli la san si ovare polichistice. Bine ca m-am rezolvat dupa nasterea Anei dar mai sufar putin si de artrita.
Asa ca am zile cand iau doar un Galafor sau deloc. Maxim am luat 4 Galafoare pe zi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
eu oscilam intre asta zis de tine katalina si cel care se numeste Gymini Centru de Joaca Loveste si Descopera parca acum inclin si eu spre cel luat de tine si ochidut tu de aici l-ai luat katalina? ochidut, tu de unde l-ai comandat? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
cred ca de la idealbebe; a fost cam 340 lei si mi l-au adus a doua zi dupa ce am dat comanda. daca o dai de dimineata pot sa ti-l aduca si in aceeasi zi
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Denisa, ce poze frumoase si ce simpatici protagonistii!!!
Larisa, Nectarie al tau m-a amuzat teribil . Nu stiu zau cum o fi ajuns el in pozitia aia, dar era mortal si ce fata serioasa avea, adica se vedea ca a depus munca pentru asta
de Larisa Ioana 24.06.2010
michelle1981 spune:
MARSUPIU - eu ma uitam dupa modelul asta:
bebeshopp .ro/produse/products-page/babybjorn/marsupiu-babybjorn-active/
dar cumparat de pe ebay la juma' de pret
CENTRU DE JOACA - KATALINA poti sa imi trimiti linkul de pe bebeshopp?
Ce tare s-a intors bb Nectarie!
DENISA - ce frumos stau delfinasii tai, perfect la 90 de grade!
Azi a fost zi de bucatareala: 2 praji (pt sora mea ca are musafiri si m-am oferit sa o ajut), ciorba, ciupe umplute, gratar pui, mancare chinezeasca.
LATER EDIT: am gasit linkul cu salteluta de activitati:
bebeshopp .ro/produse/products-page/jucarii/tiny-love-gymini-total-playground/
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
CarmenAlbu spune:
Otilia bine ca nu!
Eu sunt de parere ca se stimuleaza cu ce nu afecteaza in niciun fel sanatatea mamei si atat , cand nu merge nu merge!
Eu aveam 14 ani cand mi-am pierdut mama iar sora mica 8!!! Eu zic ca e ok mai putin lapte si mai multa prezenta dar fiecare ganditi cum vreti, suntem mame si dupa ce copiii nostri ating varsta de 6-9 luni si ii intarcam, de atunci au mai multa nevoie iar cand or avea si ei copii ne putem bucura de ei macar in poze de familie! Inconstienta de monent la organisme slabite si flamande de lapte ca asa spun standardele poate costa scump.. se poate sa fie si norocul.. dar sunteti dispuse sa pariati pe voi?
Scuze pt brutalitate, am fost in vizita la o clinica de oncologie pt niste analize acum vreo 2 ani si am vazut fete tinere in jur de 30 de ani la coada la chimoterapie deja fara par in cap si cu ochii in lacrimi , m-a marcat ca nimic altceva...
Eu am luat more milk si nu le-am combinat nici cu ceai, ori una ori alta..
ooana spune:
citat din mesajul lui katalina Marsupiu am www.babybjorn.com/en/products/baby-carriers/comfort-carrier/comfort/" target="_blank">asa.L-am luat cind era Roby mic, se fabrica in Focsani pt suedezi(ca si alte confectii pt mari case de moda).F BUN,dar acum m-am indragostit de sling. Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
asta sunt foarte bune! am auzit de ele...
Larissa gata s-a terminat cu boieria...de acum trebuie sa stai cu ochii pe Nectarica, e baiat mare deja!
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
katalina spune:
citat din mesajul lui michelle1981 MARSUPIU - eu ma uitam dupa modelul asta: bebeshopp .ro/produse/products-page/babybjorn/marsupiu-babybjorn-active/ dar cumparat de pe ebay la juma' de pret CENTRU DE JOACA - KATALINA poti sa imi trimiti linkul de pe bebeshopp? Ce tare s-a intors bb Nectarie! DENISA - ce frumos stau delfinasii tai, perfect la 90 de grade! Azi a fost zi de bucatareala: 2 praji (pt sora mea ca are musafiri si m-am oferit sa o ajut), ciorba, ciupe umplute, gratar pui, mancare chinezeasca. LATER EDIT: am gasit linkul cu salteluta de activitati: bebeshopp .ro/produse/products-page/jucarii/tiny-love-gymini-total-playground/ ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
ah,chiar acum iti scriam, vezi dif.de pret...
A,uitam sa spun ce frumos e Nectarie,Carla si Mateo,frumosi taaare.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Off-Topic: Farmerama.Fetelor voicum ati reusit sa curatati terenul de pe pasunea salbatica? |
cu cat ai mai multi vecini, cu atat se curata mai repede pasunea... la 12 vecini ai pasunea curata... daca unul renunta, iar iti invadeaza pasunea balariile , parte corespunzatoare ptr fiecare vecin...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Carmen - Vreau si eu linkin care se spune de Galactogil?
Galactogil-ul contine: "phosphate neutre de calcium, carbonate de calcium, extrait de malt sirupeux, saccharose, vanilline, huile essentielle de fenouil, huile essentielle de cumin" ( traducere: fosfat neutru de calciu, carbonat de calciu, extract de malt sirop, zaharoza, vanilina, ulei esential fenicul, ulei esential de chimen). Care ingredient e "cel rau" ca nu imi dau seama ?
Orice porodus afumat e cancerigen, orice produs facut pe carbuni e cancerigen ... dar in ce doza?
Bunica mea a murit de cancer, tatal meu a avut de 2 ori tumori (acum e bine) ... deci si eu traiesc cumva cu spaima asta. Dar incerc sa fiu echilibrata. DA imi fac Papa Nicolau in fiecare an, DA palpez regulat sanii, DA fac eco mamara, DA fac analize anual - dar atat!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)