FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 4
mikaia spune:
pai si de ce se lasa pana la urma? de fapt oscileaza, ba cresc ba scad, mersi pt raspuns, tu a cata zi ai facut beta? mai precis de cate ori ai facut beta, in ce zile?
mikaia spune:
inca o chestie............eu am ovule progesteron am auzit ca e mai bun daca e injectabil, voi ati schimbat in timpul sustinerii?
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaia pai si de ce se lasa pana la urma? de fapt oscileaza, ba cresc ba scad, mersi pt raspuns, tu a cata zi ai facut beta? mai precis de cate ori ai facut beta, in ce zile? |
Am facut beta in ziua 12 si 14 de la embrio
Prg am si ovule si fac si injectabil,pana merg la eco,dupa aceea mai vedem ce zice dr.Ovulele le pun una la 8ore si injectabil fac una la 3 zile
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
didi32 spune:
Of Lyly , ai incredere ca pana la urma vei reusi
Am primit si eu schema ieri pe mail, si am de luat DIPHERELINE 0,1 MG, 1 FIOL#258; PE ZI, MENOPUR 75 UI X 2/ZI (ADIC#258; 150 UI ĪN TOTAL), PREGNYL 10.000 UI (2 FIOLE, pe 6 dec punctia si pe 8 transferul.
Acum intrebarile: de unde iau tratamentul? aveti idee cam cat costa?
Si fiindca sunteti mai experimentate, cum vi se pare tratamentul? Dr a zis ca pot sa-i pun intrebari pe mail, dar sincer nu stiu ce intrebari sa pun...
Am mai citit pe-aici ca va faceati singurele injectiile, nu se putea la spital sau n-ati vrut voi? Mi-e cam frica sa le fac singura asa, plus ca nu stiu daca as fi in stare.
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
mikaia spune:
eu cred ca ma duc luni in a 11 zi, sper sa iasa, mie dr nu mi-a dat injectabil asa ca.....tu ai luat injectabil de la tine putere sau le-a recomandat albu?
didi32 spune:
Mikaia, multa, multa bafta luni, sa fie beta mare!
mikaia spune:
multam, nu stiu daca se poate face in a 11 zi, nu mai stiu care fata de pe aici a facut a 11 zi, multe au facut deabia in a 12 a
didi32 spune:
Din cate stiu teste poti sa faci din Z10 DPO in mod normal, probabil putem face si noi in Z10 dupa transfer, cred ca depinde de rabdarea fiecareia, nu? Sper sa nu zic o prostie.
Tu ce tratament ai avut? Semana cu al meu? L-am postat un pic mai sus
mikaia spune:
eu am avut diph 0,1 /zi, menop 150(initial, treptat s-a modificat am ajuns la 225/zi si puregon 50(am ajuns 100/zi), menop+puregon in burtica pt stimulare si apoi pregnyl pt pregatire de punctie
lumimar spune:
Didi pt inceput acelasi tratament am avut si eu,insa dupa prima eco ,daca este cazul ti-l va modifica in functie de cum raspunzi la el
Medicamentele le poti lua de la farmacia din holul clinicii sau de la farmacia Tei ziceau fetele care sunt din Buc.Pt farmacia din holul clinicii ar fi bine sa-ti faci card pt ca beneficiezi de o reducere
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot