FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 12
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor!
Haideti ,haideti toate sa savuram cafelutza de dimineata,si sa uram La multi ani,sanatate,sarcina usoara si bebe sanatos pentru
Honeys
Honeys,tot binele din lume pt tine
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
honeys spune:
Neatza fetele,
Multumesc frumos Lumi, asa sa fie. Azi, de ziua mea, sa primesc cel mai frumos cadou: bataile inimii bebeului meu. Am asa emotii pana disearaa...
Pup fetele si am comandat soare pentru voi, ca altceva nu am cum sa va ofer.
didi32 spune:
La multi ani Honeys si o viata cat mai implinita!
Fetelor, m-apuca nervii: i-au iesit sotului e-coli la spermograma. Cum naiba nu stiu, asta-vara a iesit analiza perfect. Si oricum am facut amandoi tratament cu antibiotic dat de Albu. Credeti c-ar fi bine s-o repete? Am mai auzit cazuri cand la repetare a iesit bine. Ma dau cu capu' de toti peretii.
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
mikaia spune:
fetele...am dat sms dr si nu pot vb cu el. credeti ca daca mai sangerez (acum numai patez tamponul dar cand ma sterg sangerez), deci pana maine nu stiu daca o sa mai sangerez sau nu, dar in ideea in care voi sangera, aveti idee dr face eco ?
lyly_mar spune:
Didi, ar fi bine sa o repete pt ca si noi am luat antibiotic inainte de FIV si al meu sot al luat si in timpul stimularii antibiotic pt ca avea 3 buletine de la 3 laboratoare: 2 pozitive si 1 negativ.Dai si un mesaj lui albu si intreba-l ce sa faci.
Bafta multa!
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 La multi ani Honeys si o viata cat mai implinita! Fetelor, m-apuca nervii: i-au iesit sotului e-coli la spermograma. Cum naiba nu stiu, asta-vara a iesit analiza perfect. Si oricum am facut amandoi tratament cu antibiotic dat de Albu. Credeti c-ar fi bine s-o repete? Am mai auzit cazuri cand la repetare a iesit bine. Ma dau cu capu' de toti peretii. imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |
inna08 spune:
Buna fetelor!Multumesc ella de raspuns.
Honeys la multi ani si sa va bucurati de puiul vostru!
Didi, si eu acum am listat spermocultura sotului si este bine ( am facut la synevo).Vorbeste cu dnul doctor pentru ca trebuie sa iei si tu si el antibiotic( vezi ca va da 10 zile) si cred ca pana incepi tu stimularea.
Oricum el nu trebuie in nici un chip sa aiba balarii in spermograma!
aristica spune:
mikaia eu am facut 2 eco cu sangerare, deci du-te linistita.
rica la fiv-ul asta am avut si progesteron injectabil, dar pe langa faptul ca aveam niste sani demni de Pamela Anderson, a fost un mare fas. Mie nici Uscateasca nu mi-a dat clexane. Nu stiu pe ce considerente, la femei cu aceeasi mutatie la unele se prescrie clexane, fie el de 0,2 sau 0, 4 (parca maria a avut de 0,4), sau doar aspenter, sau deloc aspenter...
La noi Dr. White a zis ca suntem un caz f usor de fiv, ca facem ICSI, facem embrioni de calitate buna si sa vezi ce mai sarcina voi avea. Uite ca dupa ce au fost cuplati gigeii ametiti ai sotului cu foliculii mei MATURI (da? MATURI!!!), am avut un embrion de grad 1. Pai atunci ca ce mama ma-sii ma mai chinuiesc cu protocol lung? Ca la fel de maturi i-am avut si pe protocol scurt. Si aici vine iar intrebarea: Dupa 3 et ratate, noi tot caz simplu mai suntem? Asa ca luam pauza momentan de la fiv, dar consortul meu mult-iubit vrea sa mai incercam la Albu. Dar nu acum, ooo, nuuu, acum incercam natural si am anchilozat patul. Ba mai mult, deoarece mai am 5 zile pana cand tre' sa apara ciclosul, nu am niciun semn de ciclu, dar nici de sarcina, am pus preventiv un utrogestan de 200 aseara. Si uitati ce face "fericirea de a fi scapat de stresul tratamentului din mine" - am uitat sa pun si un absorbant. Cine avea azi-dimineata o balta de utrogestan in chiloti? dar eu ma gandesc ca e perfect sa profit de fizicul dezordonat al sotului si chiar daca apare ciclosul, nu-i bai, ca macar stiu ca am grija la tot ce se poate: mai inghit un aspenter cand imi amintesc, mai iau cate-un acid folic, mai iau cate-un femibion...daca vrea sa vina bebele, vine el oricum, daca nu vrea - tot cu dodoasca la vedere in fata maretului doctor, ca l-o fi apucat si pe el dorul
...na ca m-am placintit ...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
lumi eu te intreb, apoi uit dacaai raspuns, de, vine iarna, imi ingheata neuronii... Cati bebei sunt? Sunt gemeni? Le-ai auzit inimioarele? Nu stiu de ce, dar eu tot cred ca ai gemeni. Poate ca mi-ai raspuns, dar zau daca-mi amintesc!
Va pup pe toate!
Ama? Pe unde esti?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
amacuba spune:
buna fetele, ce-ati mai scris...
La multi ani Honeys,sa-ti dea DD tot ce-ti doresti
lumi, mire, maria,aristica
nu prea am timp fetelor nici sa respir cu munca asta