FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 11
aristica spune:
rica eu am cea mai "prietenoasa" mutatie. Am avut doar aspenter, pe care l-am intrerupt cu 3 saptamani inaintea punctiei si nu l-am reintrodus dupa et, caci nu am avut nicio problema de coagulare. La primul FIV am avut si aspenter (intrerupt cu 48 ore inaintea punctiei si reluat imediat dupa punctie) si am avut din ziua ET 6 injectii de Fragmin (cate una/zi). Atunci nu se gasea clexane, asa ca a fost inlocuit cu fragminul. Nici primul fiv, nici crio-embriotransferul, nici cel de-al doilea fiv nu au fost cu bebel. La primele doua transferuri am avut chiar si Medrol (are rolul prednisonului de la unguri), dar a fost in zadar.
maria mea draga cum esti? Cand de duci la maretul doctor? Chiar ma intereseaza sa vad ce-ti zice de acele cheaguri cu pielite... Sper ca esti o.k (in masura in care pot spune o.k.) cu munca.
mire tu cum esti cu durerile de brate? Te-au mai lasat?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
inna08 spune:
BUNA FETELOR!AM SI EU O INTREBARE VA ROG FRUMOS! AM O PRIETENA CARE ESTE GRAVIDA IN 18 SAPTAMANI ( FACE CLEXAN PENTRU TROMBOFILIE) SI I-A DAT DOCTORUL SA IA " MECOPAR".
STITI CEVA DE MEDICAMENTUL ASTA, MECOPAR?MERCI
mikaia spune:
salutare fetelor, ma simt putin mai bine. maria tu cand te duci la dr? eu am o sangerare abundenta parca nu am mai avut menstra de 2 ani, intr-un fel cred ca e bine, se curata uterul cum trebuie, cred. pe cine asteptam cu beta mare?hai fetele........
didi32 spune:
Inna, imi pare rau, dar nu am auzit de acel medicament. Ce faci? Cum esti? Tot nu mi-au iesit rezultatele la analize, asa ca sunt in aceeasi schema. Trebuie sa ma duc intr-o zi sa cumpar medicamentele ca inca n-am luat nimic. Oare doar la Grivita au farmacie?
Mikaia ma bucur ca te simti un pic mai bine
Honeys, multa bafta maine la dr
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
Ella2010 spune:
Inna, Mecopar este un medicament care protejeaza ficatul si il ajuta sa se regenereze. Are indicatii si in sarcina toxica.
Mai multe inf gasesti aici http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/mecopar-forte-comprimate-filmate_9529
maria81 spune:
buna fetelor va pup pe toate
aristica sunt ok "cred", de astazi sunt in preaviz pt urmatoarele 30 de zile
la doctor o sa merg dupa urmatorul CM, pt ca as vrea sa fiu in preajma ovulatiei si eu sunt curioasa de ce o sa imi zica
mikaia eu am avut putin CM si a fost f inchis la culoare, eu zic ca e bine daca iti curge mult; mie de obicei imi curge putin
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit
simonia spune:
stiti cumva daca dr. albu este plecat?
l-am sunat, mi-a raspuns dar nu se auzea deloc si a doua oara mi-a respins apelul.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
lumimar spune:
Simonia,ar trebui sa fie,eu maine am programare pt eco la dansul
Tu cum esti?Cum a fost in concediu?
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
rica69 spune:
Aristica si eu am aceeasi mutatie ca si tine si totusi mi-a dat sa fac clexane dar de 0.2 . Cine mai stie. Dar eu nu stiu pentru ce este prednison-ul. Eu nu l-am avut. Am inceput sa iau de la mine putere Maca si Fish Oil pe langa ce mi-a dat dr albu si uscatescu. Si cred ca o sa ajung acasa si o sa incep si Clexane. Aristica tu ai facut progesteron injectabil? Eu fata de primul fiv care a fost nereusit la al 2-lea cand am prins sarcina (dar oprita in evolutie) am facut in plus clexane si progesteron injectabil.
Maria & Mica aveti grija de voi si multa putere va doresc.
Honeys & Lumimar multa bafta la eco si sa ne spuneti cati bebei sunt. De abia astept.
Mire daga mea nu am retinut unde vei naste si pe cand estimat.
Cu drag