Nedumerire
Raspunsuri - Pagina 7
gabid spune:
Anis,nu am mai facut eco in zilele 7,9,11.Ancar nu mi-a mai dat eco.Chiar m-am mirat ca nu mi-a mai dat eco.Macar sa vada ce mai e inauntru dupa atata timp.
As face eco luna aceasta in zilele 7,9,11.Voi ce spuneti?O sa fac eco normala pt ca la noi in Bacau nu e vaginala si ar trebui sa merg in Iasi sau Bucuresti.
Luna aceasta o sa fac si analiza hormonala din ziua 14 care nu mi-a dat-o Ancar pt ca cica nu e relevanta in caz de FIV.
Acum astept rusii.Simptome cu nemiluita am...
sila toate!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anis spune:
Gabi,
Eu as face eco. Intr-adevar e mai greu, tinand cont ca nu e un eco intravaginal...dar eu as face-o!
Si eu astept sa vina rusii. De fapt , de ieri tot calculez, cand sa opresc sa m-ai i-au Duphaston, ca sa imi vine ziua a 11-12 in cursul saptamanii. Eu nu m-ai stiu, la cate zile iti vine menstruatia ,dupa ce ai oprit Duphastonul>? La 2 zile sau 3?? Eu chiar nu imi m-ai aduc aminte....daca nu il m-ai i-au azi,maine imi vine sau cum????
Endocrinologul , mi-a spus ca nu se mai foloseste Humegonul, ca a fost scos din circulatie..asa e?
Oricum la mine se gandea cu Puregon, dar de luna viitoare...
AniS
Tia spune:
Gabi, pentru monitorizare foliculala eu nu mai fac eco transvaginal, m-am dus de atatea ori la dr. ca saracu' s-o fi gandit ca nu ma simt prea .. confortabil si m-a pus sa beau apa multa inainte si fara sa fac pipi mi-a facut direct eco abdominal. acum, sincera sa fiu, cred ca depinde si de ecograf, dar cred ca poti sa-ncerci...
anis spune:
Tia....esti suparata pe mine? Ca vad ca nu prea te intereseaza sa-mi raspunzi......nu ca ai fi obligata..dar poate imi esti de ajutor, cu experienta ta...
De exemplu, la faza cu Duphastonul.Stiu ca ai luat, la cate zile ti-a venit menstruatia, de cand nu l-ai mai luat?
AniS
anis spune:
Tia,
M-am exprimat gresit....din ce imi aduc aminte, parca ai luat o luna un supliment de progesteron (utrogestan,parca) Gresesc??
Deci, daca da, la cate zile dupa ce l-ai oprit, a venit menstruatia?
AniS
gabid spune:
Cand opresti utrogestan sau duphaston la cateva zile vin rusii.Eu stiu ca ele se iau panaa in ziua 28.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anis spune:
Merci Gabi,
Asa stiam si eu, cateva zile, desi am m-ai luat medicamentul , nu imi m-ai aduc aminete la cate zile, 2 sau 3 parca.Eu il i-au pana in ziua a 24, ca nu are sens sa il m-ai i-au..nu am ramas...ce sa raman....daca ovulatia nu s-a produs luna asta!!!!
Intrebam asta, pt ca vroiam sa imi calculez cat de cat zilele, ca in urmatorul ciclu, ziua a 11 sau a 12 sa nu cada in weekend, ca e problema, fiindca atunci ar trebuii sa ma duc la eco.
Da am vb cu dr, in noiembrie fac inseminarea!DOAMNE AJUTA!
AniS
Tia spune:
Anis,
am luat utrogestan (2 luni la rand, din ziua 16 pana in ziua 25) in ton cu clostilbegyt-ul (pentru fixarea sarcinii, desi progesteronul meu era ok, dar dr. i s-a parut mai sigur). rushii au venit ca de obicei, nici mai devreme nici mai tarziu (28-30, nu mai stiu exact)