Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

.....................................................................................................
...............................................................................
.........................................................
................................................................................
................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

e chiar in Bucuresti..uite
http://www.ciobanescgerman.net/stiri-cg.php/103/Campionatul-National-de-Crestere-2010/
ar fi suuuuper daca ati veni..noi suntem la crestere ca are 11 luni

vezi ca eu am nr de tel in lista cu burtici si da'mi un mesaj cu ora si locatia ca nu am gasit pe site la ach si ne vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nici numai stiu pt cine sa fac galerie. m-ati zapacit complet.
pt ioana am facut ramane doura dar vad ca si ratusca se anunta

deci :

HAI DOURA!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je nebuna...am bagat 2 minute de stepper si 2 minute de cross-trainer. Cam imi scartaie incheieturile, dar sunt pe drumul cel bun sper ca intr-o saptamana sa ajung sa fac cate 10 minute, fara sa scartai.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

HAI RATUSCA!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eva multi sa treaca supararea!

BraveGirl esti super tare! Chiar o incurajare pentru momentele mai putin usoare ce vor urma dupa ce se naste BB!
Multumim pt curajul si optimismul tau!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Off Sugubino si mie imi vine cateodata sa mi-i scot singura! Tot imi spun zilnic ca trebuie sa rezist sa aiba macar 2500 de grame. Si eu cu sotul dormim separat de vreo saptamana cu insomniile mele. Abia la 4 sting TV si laptop....Acum colac peste pupaza am capatat si o candida si m-am chinuit jumate de ora sa bag un ovul de Canesten. Eu n-am mai bagat dejtu pe acolo de cand am ramas de frica si am zis ca o fi la fel. Pe naiba! Abia am reusit sa pun ovulul ala si cu dureri!! Au ocupat astia orice mm de spatiu din burtica mea.

fericita!! 33+ si

Yarina, ai vazut ca sa sunt si eu cu ovulul cu Canesten. Am mai incercat sfaturile fetelor, ca asa ma doare cd il introduc!Plus ca eu am placenta praevia si mi-a zis dr, ai grija cum il introduci, nu prea mult ca poti sangera, dar nici prea putin ca nu-si face efectul, pai eu sunt doctor? Zici ca am o teapa in vagin

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Je nebuna...am bagat 2 minute de stepper si 2 minute de cross-trainer. Cam imi scartaie incheieturile, dar sunt pe drumul cel bun sper ca intr-o saptamana sa ajung sa fac cate 10 minute, fara sa scartai.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

TU ESTI MODELUL MEU IN VIATA!!! dc aratam ca tine nici nu ma uitam la stepper si bagam si vreo 2 inghe

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

nu am parola de la cont. :(

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Citat:
citat din mesajul lui kamik

e chiar in Bucuresti..uite
http://www.ciobanescgerman.net/stiri-cg.php/103/Campionatul-National-de-Crestere-2010/
ar fi suuuuper daca ati veni..noi suntem la crestere ca are 11 luni

vezi ca eu am nr de tel in lista cu burtici si da'mi un mesaj cu ora si locatia ca nu am gasit pe site la ach si ne vedem maine.

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor, nu va grabiti cu motatele la mine...maine va anunt, dupa ce ajung la spital..eu imi doresc maine, ca sa scap..pt ca nu mai pot..semne sunt...dar..maine se decide...

deci HAI IOANA, HAI DOURA

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput