Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Kamik......eu sunt de un an jumate in Bucuresti(sunt din Arad) si nu prea cunosc zonele......oborul fiind pe langa pasajul Obor?......pt cumparaturi ,pana acum am folosit doar mall-urile!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

chiar langa pasaj..tu in ce zona stai... e magazinul obor unde e mc donalds si in dreapta sunt tarabele cu haine...unde dupa parerea mea gasesti si lucruri din bumbacel dar care nu sunt asa scumpe..de ex: camasa mea....am dat 30 de lei pe ea si in magazin de gravi.e 175. aceeai firma.

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

ti-as arata o poza cu ea dar nush unde sa o pun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Din ciclu o minte obosita debiteaza tampenii: m-am hotarat ca in fiecare sapt sa am o zi cateva ore DOAR pt mine, cu mine. Asa ca ieri am plecat 2 ore in mall SINGURA!!! am zis sa nu ma sune, ca eu sunt studenta, am 19 ani si ma plimb prin mall fara griji Pt sapt viitoare planuiesc o vizita la cosmetica. Vreau tratament facial si masaj
Azi nopate de la 2.40 pana la 5.10 Patrick nu m-a lasat sa inchid un ochi...fuggg

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Chiar ca esti Brave

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Din ciclu o minte obosita debiteaza tampenii: m-am hotarat ca in fiecare sapt sa am o zi cateva ore DOAR pt mine, cu mine. Asa ca ieri am plecat 2 ore in mall SINGURA!!! am zis sa nu ma sune, ca eu sunt studenta, am 19 ani si ma plimb prin mall fara griji Pt sapt viitoare planuiesc o vizita la cosmetica. Vreau tratament facial si masaj
Azi nopate de la 2.40 pana la 5.10 Patrick nu m-a lasat sa inchid un ochi...fuggg

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Kamik....eu stau la 30km de Bucuresti....si tocmai la intrarea din nord.....deci pana la obor am ce merg dar nu este o problema!!!maine chiar am sa vreau sa trag o fuga pana acolo! mi se pare aberant sa dau atatia bani doar din cauza ca sunt gravida!

Kitty

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, la ce tensiune trebuie sa ne panicam? Momentan o am putin peste 13, dar abia pot respira.
Sunt si nedormita si stresata.
Mi-am rupt putin o alunita, dar oricum n-am ce face acum. Asta ca tot vorbeati ieri de mancarimi.
De cand mi-am introdus ieri acel ovul Canesten, zici ca am un tep infipt in vagin, o senzatie tare nasoala.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

ha ce bine...ca eu ar trebui sa ma mut in bragadiru 5km de buc.si sunt panicata sa nu vina zapada sa se infunde drumul...ca as fi departe de spital..bla bla bla..dar vad ca nu sunt singura...

Mergi la inceput

Mie personal mi-a zis dr. meu sa il sun imediat ce am tensiunea mai mare de 13 cu 9.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele, la ce tensiune trebuie sa ne panicam? Momentan o am putin peste 13, dar abia pot respira.
Sunt si nedormita si stresata.
Mi-am rupt putin o alunita, dar oricum n-am ce face acum. Asta ca tot vorbeati ieri de mancarimi.
De cand mi-am introdus ieri acel ovul Canesten, zici ca am un tep infipt in vagin, o senzatie tare nasoala.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

beatrice.....e normal sa ai tensiunea mare! stai putin linistita.....cel mai bine e cand ai palpitatii sa te hidratezi si sa stai intinsa! vor trece!

bebe e mare si te apasa pe piept! plus ca ieri nu ai avut o zi prea minuntata si acum esti mult mai emotiva!
sa nu uitam ca acum inima ne este cu 50% mai solicitata ca in mod normal!

Kitty

34+

Mergi la inceput