Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Io m-am patucinizat pana la vreo 6 de la 4. Savedeti ca iara nu pot dormi nuaptea. Da azi fiind vineri mai e cateceva la tv (sper) si am ce face.

Acuma Pufi imi face mancarica de mazare si mbs..imi ecam fuame. Saracutu cand il vad cum are el grija de mine il iubinizez parca si mai mul!!!

A, si am termenat bagaju pt spital. Bine,fara medicamente cerute de spital ca inca nu stim ce le trebuie exact. Dr mea a zis ca sunt in continua schimbare adica odata pot avea ceva si sa nu aiba altceva si atunci ma va anunta cat mai curand de marele moment.

HAI IOANA! eu cam cred ca a nascut pana acu. Sper sa fi fost totu ok

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Hello, burtici&mamici!

Cred ca a nascut si Ioana intre timp, astept sa confirme ca sa o pot felicita. Ma bucur pentru ea, stiu cat isi dorea sa nasca mai repede

Miruna, Celesta, va tin si voua pumnii stransi sa se intample marele eveniment cat de curand.

Dana, ma bucur ca vestile sunt bune si bebe face nazdravanii. Felicitari pentru aparitia lapticului! Cat se preconizeaza ca mai stati in spital? Sper sa nu fie f costisitor, avand in vedere ca sunteti la Euroclinic.

Despre noi nu sunt multe de zis, suntem bine. As vrea sa ajung la munte in weekend insa nu am schimbat inca anvelopele cu cele de iarna si cred ca e mai bine sa stau in banca mea
Acum ca stiu ca e colul inchis si lung, as vrea sa nasc cat mai aproape de 40 de sapt sa aiba bebe falcutze

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Multumim, Victoria

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

exista printre noi fete care vor sa nasca prin cezariana doar de frica nasterii naturale?

Kitty

Kitty, m-as mira sa primesti raspuns.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Celesta, da, genial sotul tau cu prietenul. Al meu se ruga acum cateva zile de copil sa mai stea pana sambata sa mearga la pescuit . Acum sa vedem ce propuneri mai are... E asa senin, imi spune ca oricum degeaba ma chinui ca tot pe 10 se naste . Si cand ii vezi ca mor de durere pentru orice nimic iti vine pe bune sa ii bati.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

ioi doamne... eu am inceput sa nu mai replica la asa ceva, doar cu privirea mai ucid

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
nuuuuuuuuu in nici un caz nu vreau sa ma cert cu vreuna dintre voi darrr intre timp cretinul de la et de deasupra a dat manelele la maxim i-am batut in teava de mai aveam putin si o daramam si in zadar nici macar nu s-a sinchsit....nu pot intelege oamenii astia care nu pot asculta muzica doar pt ei si tre sa ii suporte tot blocul

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Sunset, eu m-as fi dus la usa lui cu o tigaie si i-as fi aratat de ce sunt in stare gravidele! Chiar ca-s multi tampiti pe lumea asta!

32+

Mergi la inceput

Ana, si pentru tine si pentru bebe David, sa auzim vesti bune cat mai curand! Sper sa treaca repejor durerile si starile rele de dupa ceza si sa vii sa ne povestesti ce face minunea mica!

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

sa va dau restul de date pt listuta: 46cm, apgar 8/9
A respirat singur din primul moment, nu a avut nicio ezitare din a urla, inca dinainte de a iesi din uter. A pierdut punctaj pt ceza si pt niste mici deformari la nasuc si picior, cauzate de faptul ca zonele alea au stat fara lichid, si se lipise si stranse uterul de ele :( dar cica ii trec prin hidratare si masaj

Inutil sa va spun ca e cel mai dragalas din tot spitalul, nu?

s38 Lucas Petru

Dana, bravo pentru bebe dragalas! Evident ca e cel mai cel, ca doar e din odiseea noastra!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,girls! Am citit "pe diagonala" acest capitol, pt ca nu am avut timp si pt ca sunt cam ametita. Tot am contractii putin dureroase, dar f neregulate. Mai trec, mai revin, asta este! Bine ca e colul inchis, poate am noroc sa nu intru in travaliu in week-end. Ma ingrijoreaza faptul ca bb e micut, cand el a fost OK pe durata sarcinii. Oare de ce nu o lua in greutate? Bine, stiu ca echograful masoara cu marja de eroare, dar totusi.... Multumesc mult pt sustinere si vreau sa va spun ca nu stiu ce m-as face fara voi, sunteti singurele carora ma pot confesa . Ii am pe sot si mama, cu care mai vb, dar lor le ascund starile mele de tristete si ingrijorare.
Ioana, ai nascut?
Doura, sunt cu gandul la tine
Ma intind in pat, am o stare nasoala

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Mistic, tin pumnii sa stea bebe la caldurica peste weekend!

Doura, Ioana, ce faceti?

Hai ca scot si eu niste agitate la bara:

Asteptam vesti cat mai repejor, suntem aici pe faza!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

helloo..am revenit!!!

i-am dat sms IOANEI, dar nu a raspuns..ultimul mesaj mi l-a dat la ora 2 , cand mi-a spus ca are dilatatie 4..

letzy, se externeaza maine..este bine si ea si bebelusa....

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput