Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Anymona, ti-am dat si eu Pm cu nr meu de tel. O sa incurce doctorii bebeii: Robert Alexandru

37+
38 ecografic

....aici nu te intreaba nimeni prenumele bb-ului. sunt etichetati doar cu numele de familie...

ti-am raspuns la PM

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Beatrice, ce fel de rau? Rau "normal"?
Ana, sa te refaci repede!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Da, exact. Acel rau "normal": frisoane, dureri, sanii i-au sangerat, a facut ragade.

Raleli
, vad ca m-am linistit si eu cu starile de sufocare.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Eu, dupa spitalizarea din septembrie, ar fi trebuit sa intru in CM si sa stau mai mult la pat, dar... ma mai duc cateva ore/zi la munca, sa mai castig un banut in plus. De cand cu -25% din salariu si -15% la indemnizatie imi tot fac calcule cum ne vom descurca.
In fine, ideea e ca la munca stau mai mult pe scaun, drumul il fac in auto personal si cand ajung acasa ma intind in canapea.
Dar azi, de fiecare data cand m-am ridic in picioare si m-am deplasat, la fiecare pas, am simtit intepaturi jos, inauntru, in col, in vagin sau cam asa. Mai simte cineva asa?
E clar oricum ca la sfarsitul sapt. viitoare intru in prenatal, mai ales ca intrerup si gynipralul si dr. mi-a zis ca dupa faza asta oricand pot reincepe si contractiile.

Legat de incompatibilitatea ABO si Rh, eu cu sotul suntem total incompatibili (o+ eu cu AB- el), asa ca am facut de 2 ori dozari (pt. anticorpi de Rh, A si B) si ultima data a iesit pt. A valoarea 1/16. Dr. A zis ca vom reface sapt. viitoare.
Voi intreba unde trimite probele si care sunt sansele ca rezultatele sa fie gresite.
Oricum m-a pregatit de la inceput pt. varianta unui icter agresiv la bebe.

Danait, Anymona, ati avut incompatibilitate si de Rh? Ce Rh are bebe?

35+

Inacat, noi am avut incompat doar de grupa 01+ cu A2+. bb a luat grupa tatalui A2+

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Doura, somnul tau...suna a somn de "acela"!!!!!

eu mai scot o agitata.....

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice

acum chiar ma bag la culcare, numai vad bine tastele de somn

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si noi tot doar de grup, bebe tot A2 a luat.

Doura, de abia astept si eu sa o vad pe bebelina ta care acum se lasa asteptata.
Cand ma duc la bebe ii mai fac niste poze sa il vedeti. I-am facut cu camera mare, dar nu am la mine sa le scot. Ii mai fac cu telefonul pe seara.

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

HAI IOANAAA!!!

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

sa va dau restul de date pt listuta: 46cm, apgar 8/9
A respirat singur din primul moment, nu a avut nicio ezitare din a urla, inca dinainte de a iesi din uter. A pierdut punctaj pt ceza si pt niste mici deformari la nasuc si picior, cauzate de faptul ca zonele alea au stat fara lichid, si se lipise si stranse uterul de ele :( dar cica ii trec prin hidratare si masaj

Inutil sa va spun ca e cel mai dragalas din tot spitalul, nu?

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Dana ma bucur enorm ca Lucas e bine si ai si lapticAsteptam cu nerabdare pozele
Miruna pai crezi ca te las eu singura? Oricum inca n-am depasit DPN deci nu e cazul sa ne panicam
Ana_o sa dea DD sa treaca mai repede disconfortul de dupa operatie si ragadele, suntem alaturi de tine

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, tu ne-ai pacalit doar ca sa vezi cum arata motate tale . Eram sigura ca intru si aflu ca ai nascut... daca mai stai putin nasc inaintea ta

Sunset, macar ai pe cine sa iti versi nervii , eu din lipsa de interlocutor am adormit . Cel mai tare m-am enervat ca orice as imbraca tot ca un balon arat. Sotul imi spune ca sunt cea mai frumoasa mamica iar mie imi vine sa scot bata! Macar am invatat sa ma abtin...

Anya, avem aproape acelasi DPN asa ca, inainte cu emotii!!! Daca as stii ca e doar punctual as sta linistita

Dana, ma bucur enorm ca Lucas e mai bine! Abia astept sa vad pozicile!

Fug sa pregatesc ceva de papa... poate naste Ioana intre timp

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput