Romanii din Marea Britanie (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

All is quiet, hmmm...
Razadesoare da a nins si la noi e f frumos, ne-a prins ninsoarea in central london ne-a facut varza, eram toti ca niste matze plouate si inghetate. Vezi ca ziceau ca miercuri ninge iar, sper sa nu aveti pb cu zborul.
Letitia ms. Da eu am avut unghii le faceam tot timpul inainte false ma refer ca si ale mele is ca ale tale, varza se rup repede se exfoliaza, nema unghii lungi de la mama natura. Dureaza oleaca pana te obisnuiesti cu ele da tin fain, trebe refilled la cateva sapt, depinde cat de repede cresc unghiile tale naturale.
Eu azi am facut mega curatenie peste tot de sus pana jos, asa ca suntem gata de Christmas, luat cadouri la fete, stocked up on turkey, cranberry sauce, gammon, veggies etc.
Eu-s prin zona ma relaxez zilele astea si mai incerc sa mai lucrez la esee.
Pupam gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Letitia ms. Da eu am avut unghii le faceam tot timpul inainte false ma refer ca si ale mele is ca ale tale, varza se rup repede se exfoliaza, nema unghii lungi de la mama natura. Dureaza oleaca pana te obisnuiesti cu ele da tin fain, trebe refilled la cateva sapt, depinde cat de repede cresc unghiile tale naturale.

Da, cica la 3-4 saptamini trebuie refil. Am inceput sa ma obisnuiesc, na, daca n-am avut niciodata unghii lungi e greu. De tari is tari, ieri taiam niste piept de pui si am intrat si intr-o unghie, daca era a mea probabil ca s-ar fi dus instantaneu, asa, doar am zgiriat-o nitel, nici nu se cunoaste. Seara ma dau pe ele cu un ulei pentru intretinere pe care mi l-au dat gratis aia de la manichiura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Letitia, fain ca ti-ai pus unghii. Si eu am avut...cand m-am casatorit cu ceva timp in urma. Am vrut sa fiu o mireasa frumoasa, dar mi-au purtat ghinion ca divortai. Da, trebuiesc refilled, si sa nu lasi sa creasca prea mult unghia ta, ca pe urma nu or sa mai arate frumos. Cam la 2 sapt parca stiu eu ca trebuie sa te duci la intretinere.

MissJJ, si pe mine m-a nins sambata. Am iesit si m-am plimbat, insa mie tare mi-a placut. Pe aici inca ninge, a nins si astazi toata ziua, nu la fel de mult ce-i drept. Sper sa nu am probleme maine cu zborul, desi zborul de astazi catre Bucuresti de la 7 seara s-a amanat pentru 2 noaptea

Dragelor, va urez un Craciun Fericit si sarbatori de poveste alaturi de cei dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Buna seara, tuturor. Am intrat si eu in vacanta, pentru cateva zile si am inceput sa citesc din urma. Nu am retinut chiar tot, dar le salut pe noile venite si le doresc sedere placuta in UK.

La Multi Ani si Craciun fericit tuturor; in anul care vine sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si impliniri.

Noi doream sa ne aducem parintii de Craciun, dar cand am auzit prognoza am lasat gandul acesta pe o perioada in care poti zbura fara sa stai cate 2-3 zile prin aeroporturi. Ne-am luptat cu zapada, aici in nord. Acum ne luptam cu gerul care parca este mai crunt decat acasa. Cele -7 grade de la noi se simt mai abitir decat cele -10 si sub pe care le-am prins cand eram acasa in Bucuresti. Apropierea marii Nordului isi spune cuvantul.

Pe de alta parte, am fost astazi in Stockton si am vazut o minune de pajiste acoperita de zapada si gheata. Stralucea superb in lumina soarelui de pranz. Am uitat de tot de ger privind-o.

Letitia, Miss JJ, Motanik , si petrecere frumoasa de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Va pupam si de aici si sa aveti sarbatori de vis,ca nu mai este mult.
Noi am avut de lucru 2 zile,pe caldurile astea ne-a murit centrala si am fost nevoiti sa punem una noua.Acum e la mine in casa mai ceva ca-n tarile calde dupa cat frig am suferit 2 zile
La noi a nins foarte mult si foarte frumos noaptea trecuta,iar azi am fost cu Santa's train.A fost o zi superba pentru fete si chiar si pentru noi.

Mergi la inceput

Dragutelor va uram si noi Merry Chistmas!
sa va bucurati la maxim de sarbatori
si hope you've been good
sa va aduca mosul multe cadouri.
Va pupam dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Craciun fericit va doresc
Sa aveti cele mai minunate sarbatori

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

Buna gagici,

Cum a fost de Craciun?
Noi pe acasa fetele s-au bucurat de numa de cadouri nici nu au vrut sa doarma la pranz de bucurie, am terminat si playroom-ul mai trebe un tv si o canapea, dar in rest is toate la locul lor si fetele sunt f incantate de camera lor.
In rest turkey, roasted potatoes, veggies etc plus vin fiert si un BD-rom cu Ponyo. Ne-am jucat si noi cu jucariile, la sot i-a luat trei ore sa asambleze casa, basementul si garajul Na a fost the perfecty christmasat home with the kids.
Speram ca si voi v-ati simtit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Dupa 5 ore petrecute ba prin aeroport, ba prin avion ca nu aveam culoar de zbor am ajuns in sfarsit in Bucuresti seara la ora 7. Muult mai cald decat in UK, si totul facut frumos. In Bucuresti centrul este tot luminat cu luminite frumoase si cu bun gust.

De Craciun am fost la parinti, a fost frumos, am mancat, vorbit, desfacut cadouri si dormit. A trecut foarte repede, insa m-am distrat tare. Iar o sa-mi fie greu sa ma intorc in UK:(.

Sper ca si voi v-ati distrat bine. Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sarbatori fericite, pline de caldura, lumina si pace, si un Craciun minunat alaturi de cei dragi va dorim si noi!!

Noi suntem in Italia, la sora sotului, in Como, si stam pana pe 30. Mister e fericit, a primit un set Thomas, trenulet, masinuta, puzzle-uri, carticele... dar mai ales se bucura de compania verisorilor lui (in plus cele 4 pisici ale familiei, spre deosebire de madamele noastre, sunt foarte child-friendly si se lasa scarmanate).
Maine merg cu cumnata la gym si sauna (deh, dupa atata curcan, cartofi la cuptor, xmas pudding si... mici musai un pic de miscare si eventual detox). Zapada e tare putina, dar nu ne plangem... mai bine mai putin omat dar avione care circula cand ai nevoie de ele

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput