Romanii din Marea Britanie (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mota multa sanatate la pisicutza , refacere rapida, daca ia antibiotic ar trebui sa cedeze repejor. Uff urate is otitele.
Mofturici faci bine ca o inveti sa scrie si maimutza mea care-i cam de aceeasi varsta cu fetita ta, tot in aug nascuta, face asta la scoala. Ea din ian merge la reception si deja fac si adunari si etc bine simple da le fac.
Mota nu suntem ready de craciun, am luat cateva pt fete da alea mai mari nu inca, sa vedem dupa ce termin cu scoala si am timp sa ne ocupam de shopping. Oricum am zis ca anul asta ne axam pe chestii educative cu litere cifre sing a long si etc decat multe jucarii. Vrem un dollhouse ca stiu ca maimutza mare asta isi doreste. Pt cea mica inca nu am gasit un ceva anume care sa vrea, da na oricum dollhouse-ul e pt amandoua asa ca sper sa le placa. Numai de m-as putea hotara de care si pe care s-o cumparam ca sunt atatea si in magazine si pe ebay. Decisions, decisions...
Eu nu le-am dat la ale mele nimic de imunitate au fost si ele bolnave de numa, dar s-au mai calit. Din sept pana acuma am fost ok. Ma astept din ian incolo pana in primavara cam pe atunci se aduna toate bolile si etc pe la gradi inclusiv stomach bugs.

Si la noi e rece tare, ger de ala uscat, ce a nins ieri si s-a topit e patches de gheata acuma pe trotuare. Tot tinem fingers crossed pt zapada de facut snowman, da na daca se poate sa vina dupa 17 dec. Sa termin eu cu scoala mai intai.

Pupam gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Mai fetelor nu stiu de ce atatea discutii,poate este zona defavorizata poate nu .Intentia mea a fost sa ajut si nu sa dezinformez,ma rog fiecare crede ce vrea.Referitor la gradi nu pot spune ca stiu sistemul de invatamant de aici dar pot vb doar de aceasta gradi unde 3 ore nu se platesc daca copilul are peste 3 ani.

Referitor la imunizare la noi a mers cel mai bine mierea de albine amestecata cu propolis ,inainte am luat si imunogrip si imunomix dar nu am vazut f mari rezultate.

Mergi la inceput

Finally ceva si la noi!!!
It's looking promising, nui a lot da anyway better than nothing. Cand am deschis usa dim sa le duc la scoala erau f incantate, nui de ajuns oricum pt snowmans si etc dar macar e alb putin, ca toata tara e acoperita numai la noi in county nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Nu am mai intrat de un car de timp pe aici, nu mai sunt la curent cu noutatile. Am mai citit pe diagonala ce ati scris voi, si vreau sa felicit pe toate fetele la care au intervenit schimbari in bine... Letitia, tu esti in bani grei, bravo tie !
La mine lucrurile nu stau bine deloc. Am probleme mari cu sotul meu, insa nu are sens sa dau detalii aici. Am trecut prin perioade critice de tot, cand am zis ca "gata, ma duc la vale de tot cu nervii ". Mi-am revenit, iar m-am dus in jos. Cert e ca anul asta a fost cel mai rau an din viata mea ,si am 36 de ani jumate. L-as sterge din calendar, daca as putea.
Mi s-a spus ca am ajuns depresiva, ceea ce eu nu cred. Sunt doar extrem de suparata pe tot ce mi s-a intamplat, la care nu am avut nici o vina.
Gata cu plangarelile din partea mea, ca nu vreau sa va supar si pe voi.
Am sa mai intru ,sa vad ce mai faceti, ca mi-era dor de voi.
Va pup pe toate! Mota, drum bun in Romania si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cristina, chiar m-am gindit la tine zilele astea. Zic, domne ori e foarte ocupata ori ceva nu e in regula, ca nu te-am mai "vazut" la nici un subiect (ma rog, pe unde umblu eu). Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, dar sper din tot sufletul sa se termine cu bine. Stiu ca esti tare si o sa iei deciziile cele mai bune in ce priveste familia ta.

Fetelor, la noi a cernut asa putin, nu pot sa numesc asta zapada, dar bineinteles ca traficul e de toata ciorba. Miine sint libera, dar simbata ma duc in londra la un curs si sint inebunita, daca nu merge trenul sau o fi greva la metrou? Sper sa trec cu bine si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Letitia, mersi pentru compasiune. Da, ai avut dreptate. Erau multe in neregula de ceva timp, insa eu nu am avut ochi sa vad asta, din cauza ca eram ocupata cu treaba, copiii si toate cele de zi cu zi. Am realizat tarziu ce se intampla, si mult timp nu am putut crede ca e adevarat, ca mi se poate intampla asa ceva mie. Vreau sa imi salvez casnicia, merg pana acolo incat sunt dispusa sa dau totul la spate si sa merg inainte, insa e nevoie si de sotul meu sa se implice si sa vrea acelasi lucru, iar la momentul de fata,nu pot spune ca se intampla asa ceva. e o poveste urata, insa ma rog in fiecare zi sa am rabdare si putere sa iau deciziile cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarose spune:

In paginile trecute a intrebat una din fete despre echivalarea diplomelor din Ro aici in UK. Stie cumva una dintre voi daca bacalaureatul are un corespondent aici(gen A level etc)?. Eu am terminat demult liceul(1995)si am facut univ. aici, vreau sa imi fac un CV cumsecade si nu prea stiu daca are vreo relevanta diploma de bac, daca sa o mentionez sau nu. Va multumesc mult.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Cristina imi pare tare rau sa aud ca esti trista mai ales acum in preajma sarbatorilor.Iti doresc multa liniste in viata cat mai curand si ganduri pozitive .

Mergi la inceput

Cristina hugs and kisses.
Maria e A level, dar daca vrei s-o pui in cv trimite-o la NARIC sa iti dea o nota ei iti echivaleaza si iti zice dacai A-C, ca asa are creca mai multa relevanta decat daca pui ca ai terminat la nivel de A level.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cristina, o imbratisare si de la noi! Sper ca in final sa fie bine iar anul care vine (ca uite, nu mai e mult) sa fie plin cu multe, multe bucurii!

La noi e zapada muuuulta, ieri am avut colegi care au ajuns cu multa intarziere la job, cei care locuiesc in afara orasului au fost trimisi acasa devreme....la noi in neighbourhood e "Iarna pe ulita"+winter wonderland. Ce bine ca e cald in casa!
Sunt un pic ingrijorata, surioara uneia dintre fetitele care merg la childminder-a mea a facut chicken pox, noi plecam in Italia de maine in 3 saptamani si zau ca nu vreau sa ratam vacanta asta.

Andra, drum bun si vacanta faina

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput