La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Ceva de baut nu aveti?? Alcooooolic sa fie, dar dietetic va rog!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Alcoooool sa fie,cat mai tare si mai rau la gust!
In seara asta o fac lata
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
septoct2009 spune:
Bailey's aveti? Ca am terminat stocu de la Raluk
Sa traiasca BIAAAAAAAAAA!!!!!
Shaidiridiidiridiridirdiridaaaaa
SI-am zis verdeeee salcioaraaaaaa
Biuca noastra-i caprioaaaaraaaaa
Este blanda si duioasaaaaa
Oricine o vrea acaasaaaaaaaaa
Shaidiridirdirididaaa
2-10 2-10
Nu merge microfonuu si ma behai pe aici
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui septoct2009 Bailey's aveti? Ca am terminat stocu de la Raluk Sa traiasca BIAAAAAAAAAA!!!!! Shaidiridiidiridiridirdiridaaaaa SI-am zis verdeeee salcioaraaaaaa Biuca noastra-i caprioaaaaraaaaa Este blanda si duioasaaaaa Oricine o vrea acaasaaaaaaaaa Shaidiridirdirididaaa 2-10 2-10 Nu merge microfonuu si ma behai pe aici |
It's just me undercover
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Aide mai zau? SUnt singura?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Ei, nu ma vezi ca sunt silueta... aici cu Alexucu pe jos la joaca . De asta nu impart inca alcoale
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Eu sunt, eu sunt!!!! Dar vad ca nu ne serveste sarbatorita cu nimic, si stau in banca mea pana soseste.
Bagaaaa Monicaaaaaaa!!!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Si io pe aici...astept sa se indure cineva cu o prajiturica mica,un ecler ceva,orice .
Am zis ca ma las de alcohol si ma dau pe dulcegarii
Am uitat s-o pup pe graviduta mea draga .Ce frumos poate fi cand Daniella se "joaca" cu mama ei .
Mi-e dor sa vad poze cu SuperBrucu
O pup tare si pe Anomis (chiar daca ea nu ma pupa pe mine )
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
diamar78 spune:
Sal!
Eu tocmai am aflat ca cineva isi bate joc de noi. Prima data am spus ca poate a fost o greseala dar e prea de tot. E clar ca persoana respectiva si-a varat coada si a vrut sa ne dezbine ceea ce a si reusit. Depinde de noi daca ii dam satisfactie in continuare sau nu.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
madalina84 spune:
Buna seara
LA MULTI ANI BIA ,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti alaturi de familia ta minunata
Eu v-am tot citit dar nu am apucat sa si scriu asa ca sa nu va suparati pe mine daca uit
UKA esti minunata,multumim mult pentru colaj si filmulet,cred ca fiecare mamica a fost tare mandra cand si-a vazut puiul acolo.Daca nu era ziua iubitului ma incumetam si veneam si eu la Bucuresti dar maine sunt invitata in oras si nu pot refuza
IULIKA te ,ma bucur ca sunteti bine si ma bucur ca Daniella iti ofera iarasi momentele minunate ale sarcini
ANOMIS ma bucur ca nu mai sunteti raciti,de ce esti fericita ca nu s-a mai ingrasat Dinutu?!?
LILIAC se pare ca vin noptile bune si la voi sau Radulescu se face baiat mare si nu o mai deranjeaza pe mami noaptea
RALUK am citit ca ai avut partener de onoare la dansul din camera,hai ca usor usor se face si Alexutu baiat mare
FRAGUTZA spor la gasit piscina,dar tu cat mai vrei mami sa slabesti?sau doar pentru intretinere te duci?oricum felicitarile mele ca te ingrijesti
ALEX ma bucur cand aud ca usor usor treceti si voi la papica mai solida fara sa vomitati
LUTO te mami si pe toate fetele chiar daca nu le mentionez ca sa nu uit pe cineva si sa se supere pe mine.Stiu tot despre fiecare dar am uitat ce vroiam sa zic.Azi am alergat toata ziua dupa masina de spalat,ca a mea s-a stricat si mama mea m-a ajutat cu niste bani imprumut sa-mi iau din aia cu uscator,sper sa merite caruta de bani pe care am dat-o.Si ca sa nu se mai vaite CRISTINA ca nu e gospodina sa va povestesc cum am reusit eu sa-i stric doua camasi lui Florin??????? Mi s-a imprimat modelul de la masa de calcat pe camasa lui alba si pe alta roz si bineneteles ca nu am mai avut cum sa scot,asa ca au ajuns la gunoi bineneteles cu nervi de rigoare.M-am lasat de meseria asta caci chit ca mi-am invatat lectia am zis ca nu ii mai calc nici o camasa.In rest suntem bine,noi ne iubim,Iri creste si viata trece