La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Simona, stai linistita ca o sa te iubeasca DInutul de nu te vezi. SI eu aveam problema asta, spuneam la toata lumea ca sunt trista ca nu ma iubeste Andrei, si de la vreo 2 ani jumate incolo a inceput sa se indragosteasca tare de mine. Imi zice niste chestii de ma topeste toata. SI ma mangaie, si ma pupa, si imi spune ca eu sunt puiul lui!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai, deci eu vreau neaparat sa va spun de nora mea Emma cat poate sa fie de cuminte si ascultatoare. Sunt profund impresionata, zau. Este minunata copila asta Asa ca fetelor, nu mai stati si puneti-va pe facut fetite

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Aoleu, Simona, si tu stai pe forum? Fugi repede langa sot! Ia zi, vrei sa-ti aduc maine o sticla de vinulet de la Hepi? Nu imi e greu, trec si ti-o las, sa mearga treaba mai usor!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mai, deci eu vreau neaparat sa va spun de nora mea Emma cat poate sa fie de cuminte si ascultatoare. Sunt profund impresionata, zau. Este minunata copila asta Asa ca fetelor, nu mai stati si puneti-va pe facut fetite

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Da da si eu am zis la fel.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 21+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Citat:

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Asa e!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:

Pai imi e super ok sa ajung in Unirii. Sui baiatu in masina si up we go

Anomis, te asteptam cu vestea cea mare. SI daca iti atarna un picior mai greu sa sti ca sunt eu agatata de tine ca sa se ia

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

draga Monica, tu la prima vedere imi pari fertila, asa ca atunci cand ne vedem ne pupam tare sa se ia, de la tine de la mine, nu conteaza important e sa se ia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Simona, stai linistita ca o sa te iubeasca DInutul de nu te vezi. SI eu aveam problema asta, spuneam la toata lumea ca sunt trista ca nu ma iubeste Andrei, si de la vreo 2 ani jumate incolo a inceput sa se indragosteasca tare de mine. Imi zice niste chestii de ma topeste toata. SI ma mangaie, si ma pupa, si imi spune ca eu sunt puiul lui!

POZE

POZE NOI

mai am de asteptat un an, sau mai bine fac o Emma mica si frumoasa si atunci ma ia si Dinu la pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,

a adormit si Ama mea pe la 11 dar deja s-a trezit o data.
Camy , mami puternica de Flavius, te rog primeste si urarile mele pentru flacaul tau drag! La multi ani sa creasca frumos, sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii!

Am reusit sa vad pozele de la intalnire, sunteti SUPERBE mamicilor si intr-o forma de zile mare! Pe cuvantul meu d'onoare!De dovleceii nu stiu ce sa zic, doar FARA CUVINTE! Scumpi, scumpi scumpi foc!

Frag, sper ca Natalixa noastra sa depaseasca repede si cu bine momentul! M-am gandit toata ziua la voi, oare Lull ce vesti are? tot enterocolita?

ma bag la bucatarie sa pun crema pe tort, ii fac unul Amei asa, ca de un an de la botez! Cristina uite aici reteta, e de fapt praji dar am testa-o de 2 ori si e dementiala rau, super super pufoasa si usoara si fara zahar doar cu 2 lg de miere!

va pup, sa aveti noaptea linistita si vise frumoase oriunde va aflati!

PS Ama nu papa tort, doar sarbatorim eventul!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aoleu, Simona, si tu stai pe forum? Fugi repede langa sot! Ia zi, vrei sa-ti aduc maine o sticla de vinulet de la Hepi? Nu imi e greu, trec si ti-o las, sa mearga treaba mai usor!

POZE

POZE NOI

sarmana de oferta la cat e de laudat
dar am bagat 2 salitos
sunt pe calea cea buna, iese betiva ok, da e fata
si apoi daca e baiata intra bia si ma linisteste ca e ok si cu doua minuni baietesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

aha, deci azi .....

go anomis go

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput