Prietene - 69 - Felicitari Alexa!Bun venit Maysaa!
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
mi-am amintit ca intreba Dozz daca exista un minim necesar de apa care trebuie dat la varsta asta. Nu stiu din nici o sursa, dar cred ca la 1 an copiii nu stau insetati aiurea. Adica daca le oferim apa, beau atata cat le trebuie. Parerea mea de parerista ofc . Dozz ce faceti voi?
Diana imi pare rau de ochisor, bine ca e spre vindecare si bine ca macar tratamentul prin somn ti-a priit . Pupam gasca de muschetari
Shtephy ce bine ca ati trecut peste viroza sau ce a fost de l-a necajit pe Iustinutz
Gatul meu este complet varza, mi-e teama sa nu dau in altceva... tot astept sa inceapa sa-mi treaca
Many am vazut poze cu Vladut elegant, sa va fie de bine petrecerea
Coque Santiago ameteste numai daca scutura energic din cap , alte manifestari nu am sesizat dar o sa fiu atenta
gata pauza, am cam scris din amintiri ca n-am avut timp sa citesc cu atentie de fapt
zi frumoasa sa aveti
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lumi_calin spune:
buna dimi!
inainte de toate vreau sa o felicit pe Alexa.
Felicitari mamico si bun venit Buburuzei. Sa fiti sanatoase!!!
lumi_calin spune:
legat de noua ora al meu si-a mentinut-o pe aia veche, adica s-a trezit la 6.30(ora noua). Acum doarme.Vedem diseara ce va fi
Many super Vladut motzat. La multi ani!!!
Simina aiurea tare cu piciorul in ghips.
meniul de ieri:
dimi: fructe: mar+ para
pranz: ciorbita de vita + inimioare cu smantana( un deliciu). prima data cand ii dau 2 feluri de mancare.
seara:branza cu smantana + 1 lg cereale
la culcare: lapte
Bravo David de Dana.D mergaret.
Diana, Smara sa va recapatati vederile in totalitate.
aseara am fost si noi la un mot. DAr sarbatorita avea febra si era cam rau mititica.
Am vazut ca si azi se anunta fain afara.
o duminica placuta va doresc.
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Licurici, ce mai face Tracy? |
Tracy s-a puturosit rau, mai bag doar partea de abdomene care dureaza juma de ora(fix cat somnul de dimi a rechinasei)..dar si asta se intampla cam 2-3 zile pe saptamana..shame on me, ca deja pun pe mine la loc
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
neatza
am gasit un blog cu torturi frumoase: http://torturilelissei.blogspot.com/2008/11/torturi-copilasi.html
sper sa nu fie reclama
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
Neata!
Alexa, felicitari! Sa va traiasca fetita!
Refacere rapida.
Laura-andreea, eu am gasit o firma care distribuie torturi in toata Germania. Nu am avut curaj sa comand asa. Poate te intereseaza pe tine ca sunt din Köln si au niste torturi superbe.
http://www.deinetorte.de/
Diana, Smaranditza, sa treaca. Era sa o patesc si eu dimineata. A avut David o iesire, asa, din senin ... mi-a tras cateva palme pe fata si un deget in ochi de vedeam "stele verzi".
Many, vazut poze frumoase cu Vladut "motat".
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
lylyana.ion spune:
Neata!
Felicitari draga mamica Alexa!!!!
Bun venit pe lume buburuza Maysaa!!!
pt toata lumea!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
simina_kin spune:
Neata fetele
FELICITARI ALEXA, bine ai venit pe lume MAYSaA!!!
Am avut o noapte de cosmar, si mai naspa este ca mi s-a inmuiat gipsul in spatele genunchiului si s-a mai lasat, de ma freaca rau pe glezna
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Simina cum de ai piciorul in ghips? Parca nu am citit sa fi patit ceva ? Ai cazut ?Te-ai lovit? Pt ce ti-a pus ghips?Ce diagnostic adica. Sunt multe cazuri cand ghipsul face mai mult rau decat bine si parca tu ziceai doar ca te doare ,nu ca te-ai fi lovit. Imi pare rau ,sper sa va descurcati cumva .Mama ta nu poate veni la voi? |
Am entorsa Stefy. Cum am capatat-o nu stiu...m-am trezit ieri dimineata cu durere in genunchi, iar pana seara s-a accentuat de simtem ca ma ....pe mine
Dupa cum stiti, situatia este naspa in familia mea, mama nu poate veni la mine din cauza idiotului de "socramiu"(+ ca pleaca in Spania la botezul nepotului), iar la soacra nu apelez eu pt ca nu o pot inghiti.Eu ai spun sa nu-mi pupe fata pe gura si tot o pupa, eu ai spun ca nu-mi plac cainii din curte pe langa fata..ea imi i-a fata si o plimba printre ei, numai zic ca pune mana pe aia apoi pe fata fetii......Asa ca mai bine ma chinui eu cum pot ,decat sa apelez la socrii
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
krelia spune:
Buna dimineata
Maysaa bine ai venit pe lume! Alexa, sa-ti traiasca printesica!
Raportez lipsa mare de chef.....fara vreun motiv anume....cred ca m-a lovit astenia de toamna....
Week-endu' asta...e full....iar eu cu "3 litere" in 7 luntre....sper sa am timp sa fac niste mierte-fierte pt duminica..macar asa, de ochii soacrei ....ca la ce meniuri vazui pe la voi....taticule...incercam, incercam
No, piua, ca maraie un Rares...ne scriem mai tarziu....pupi la fete, baieti si mamicile lor!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
grigore_tina spune:
Felicitari Alexa!Bun venit micutei tale.Asteptam vesti si poze cu buburuza.
de George-Stefan (15.11.09)